Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
CSC esetében nem használunk külső eszközt, a nyers nyelvi fájlokat fordítjuk, amiket a comodosok raknak bele a telepítőbe.
Éppen ezért nem tudom, hogy működne az én fordításom szerint.
Majd, ha végre bekerül a fordítás a telepítőbe, valamint megkapjuk az 3.1-es nyelvi fájlját, akkor tovább lehet lépni, ez a hivatalos út, én nem vagyok hajlandó ennyit szórakozni vele, már csak azért sem, mert egyrészt nincs annyi időm,másrészt, mást is fordítok, harmadrészt pedig, nem fizetnek érte.Ha nekik ennyire nem fontos, akkor nekem sem az...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Adobe Photoshop
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ózongenerátor a háztartásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A nagy BOR topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest