Hirdetés
- 

PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Stephan89
aktív tag
Az utorrentet ismernie kellene! Ma próbáltam ki. Kattints az "Alkalmazás:" utáni uTorrent.exe feliratra és nézd meg a fájl részleteit.
Ezzel valami nincs rendben szerintem!
Más téma:
Próbálgattam kártevőket korábban és tegnap a megbízható fájlok között felfedeztem az egyiket! Ez hogyan lehetséges? A felhő alapú viselkedés elemzés be van kapcsolva, ez azt jelenti, hogyha a camas nem találja veszélyesnek, akkor a CIS simán berakja megbízhatónak? Ez azért elég gáz lenne, mert van egy pár dolog amit a CAMAS nem ismer fel.
És a beazonosítatlan fájlok automatikus vizsgálata a felhőben is be van kapcsolva.
Ezeket érdemes lenne kikapcsolni?A szabályok létrehozása biztonságos fájlokhoz, NINCS bekapcsolva!
A fájlt már töröltem a megbízhatók közül.
Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
 - 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
 - Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
 - AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest