Hirdetés
- OLED TV topic
- ASRock lapok általában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Riasztó topik
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Az utorrentet ismernie kellene! Ma próbáltam ki. Kattints az "Alkalmazás:" utáni uTorrent.exe feliratra és nézd meg a fájl részleteit.
Ezzel valami nincs rendben szerintem!
Más téma:
Próbálgattam kártevőket korábban és tegnap a megbízható fájlok között felfedeztem az egyiket! Ez hogyan lehetséges? A felhő alapú viselkedés elemzés be van kapcsolva, ez azt jelenti, hogyha a camas nem találja veszélyesnek, akkor a CIS simán berakja megbízhatónak? Ez azért elég gáz lenne, mert van egy pár dolog amit a CAMAS nem ismer fel.
És a beazonosítatlan fájlok automatikus vizsgálata a felhőben is be van kapcsolva.
Ezeket érdemes lenne kikapcsolni?A szabályok létrehozása biztonságos fájlokhoz, NINCS bekapcsolva!
A fájlt már töröltem a megbízhatók közül.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- ASRock lapok általában
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Háztartási gépek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HP 65W töltő eladó
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest