Új hozzászólás Aktív témák

• W666W

tag

Na a sok ellenérzés ellenére csak felraktam egy szüz üres gépre a 4.1-et....

szóval a sandbox beállításainál van egy ilyen kitétel hogy

- Automatikus telepítö / frissítö felismerés és homokozó kivül helyezés.....

Na elötte ott is a pipa tehát ha jól értelmeztem akkor ha elindítok egy telepítöt akkor nem kéne a sandbox ablaknak felugrani ugye ???? Na ezzel szemben pedig mit csinál a drága ???
    az ATI, REALTEK, LOGITECH telepítö exe-ket a homokozóba akarja tenni és onnan indítani !! Normális dolog ez ?? mert szerintem nem..Mitöl olyan fene veszélyes a CIS szerint egy Logitech ATI, REALTEK telepítö exe hogy ö a sandboxba akarja futtatni ????
    De annyi elörelépés azért van a 4-eshez képest hogy most már kikapcsolt sandboxnál legalább nem tünteti ezeket a progikat úgy ahogy a 4-es eltüntette....
    De a a vírusadatbázisfrissítésnél ugyanúgy felugrik a prociterhelés, 100% ra keresés közben random felugrik a prociterhelés 70-100 % ra...

Szal Én nem tudom mit javítottak ezen a kütyün ..Viszont az antivírus rész szépen együtdolgozik a privat firewallal nem akad össze.../ Csak a próba kedvéért társítottam össze öket aztán visszakerült a CIS Firewall /

Új hozzászólás Aktív témák