-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
Berakom ide is mert részben ide is jó:" Üdv mindenkinek.Tudtok valamit olyan virusról ami a csrss.exe-ben található?
Ezt találtam róla neten:[link]
Lehetséges hogy ezt kaptam be?Amúgy legújabb Comodo van fenn.Supercow nevű játék elinditásánál írta ki ezt a fájlt.Szerintem részben tilthatta is mert a játék csak félig meddig müködik.Talán ez a virus rejtözött eddig ebben a játékban?Comodo elött F-secure volt promós licencel.Köszi a segitséget."
Még ezzel kiegésziteném hogy amikor Comodo megtalálta akkor gép ujrainditást kért.Belenéztem Comodoba és a Defense+Events résznél ezeket találtam: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest