Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lóri papagáj
csendes tag
Oké (sajnos, semmilyen tapasztalatom nincs se Vistához, se W7-hez, kevés a gépem hozzá, majd elmondja más). Szóval tudod, a Utorrent szabályokat lépésről lépésre egyenként kell létrehoznod (legfeljebb addig angolra váltod a CIS nyelvét, mert eltér a magyar nyelvünk verziója és én tudom, miért), itt kevés a puszta "eseti" szabályok megtanítása. Idemásolom - vagy valaki más ideteszi, ha rájött már, hol van - a szabályokat, és esetleg lépésről lépésre leírom, hogy a beállításokat a CIS-ben milyen menük alatt hogyan tudod megváltoztatni. Nem bonyolult, csak annak látszik, és nem igényel globális CIS biztonsági kompromisszumot. Szerintem érdemes kipróbálni. Persze, amint azt mások is írták, a Utorrentben fix figyelőport kell hozzá, arra épül az egész. Ezt az egyet hiányolom a CIS-ből: külön a saját szabályok exportját-importját, legalábbis ilyet nem találtam. Persze, ne legyünk telhetetlenek, mert azért ez egy remek program, egyetértve Arkival, a Comodo Defense+ és a Comodo tűzfal igen jó kombináció (az AV-modul se rossz, csak gépigényes).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest