Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Most ismerkedem a cis-el (premium 11). Még egyelőre csak úgy van beállítva ahogyan feltelepült, később tervezem csak majd állítgatni.
Egy kérdésem viszont lenne így előre is: letöltöttem egy kodi telepítő file-t a filehorse.com-ról. Mivel nem ismerem az oldalt, így gondoltam kipróbálnám az elszigetelt telepítést. Jobb klikkel rányomtam a vizsgálat az elszigetelőben. Fel is települt a program, legalábbis úgy tűnt. Azonban nem tudom, hogy ezután mi a teendő? Néztem az Elszigetelő feladatok / Aktív folyamatok megtekintése alatt, de ott nem találtam semmit. Itt olvastam erről az elérési útvonalról: C:\VTRoot\HarddiskVolume4. Itt meg is van a feltelepített Kodi. Viszont amit nem értek: nem kellett volna valamilyen értesítést kapnom arról, hogy mi lett a végeredmény? Illetve nem kellene látnom a programot valamilyen formában az Elszigetelő feladatok / Aktív folyamatok között?
Illetve még egy kérdés: itt a fórumon találtam ezt a képet. Nekem viszont sokkal kevesebb állítási lehetőségem van. Valahol be tudom még állítani, hogy több mindent lássak, vagy 2017 novembere óta ennyit változott a kezelőfelület?
Boccs srácok a láma kérdésekért, és előre is köszönöm a válaszokat!!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Amazon Fire TV stick/box
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest