Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
azt hiszem nálam meghülyült a CIS.
3-4 napja a Facebook oldalakat nagyon lassan nyitja meg a Firefox böngésző. Pár hete Instagrammal csinálta ugyanezt. Az magától megjavult 1 hét után. Más oldalakkal nincs gond. Azt hittem Firefox hiba, mert a többi böngészővel nem csinálja. Több dolgot kipróbáltam, hogy kizárjam a Firefox, DNS, kiegészítők stb hibákat.
Közben feltűnt, amikor egy FB oldalt nyitok meg, akkor elkezd tekerni a gépem, a cavwp.exe akasztja meg. Amíg az teker, addig nem nyílik meg az adott oldal. Kikapcsolom az Antivírus (állapottartó) részt, akkor megjavul.
Érdekesség, hogy visszatettem egy 1 hónappal korábbi rendszert, amin régebbi Firefox, régebbi adatbázisú CIS van és így sem javult meg.
Most csak az AV rész kikapcsolása segít. Régebben kb 1 éve már volt nálam ilyen FB oldalak belassulás kb 1 hétig, aztán magától megjavult.
Kivételekhez adtam a Mozilla mappát, de semmi...A profil mappát nem lehet, mert az rejtett és nem találtam ilyen kiválasztási lehetőséget.
Van valami ötlete valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Posta, csomagküldés
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest