- Computex 2025: "ragadozó" QD-OLED monitorok az Acer fémjelzésével
- Computex 2025: Acer monitorok kreatív profik számára
- Computex 2025: épp bemutatkozott a Wooting 60HE v2, és már ki is állították
- Perelik a CrowdStrike-ot a 7000 törölt repülőjárat miatt
- Meggondolta magát az NVIDIA, kvantumgépes cégbe fektetne
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Androidos fejegységek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Steam Deck
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
Új hozzászólás Aktív témák
-
andHermann
tag
válasz
philips20 #2081 üzenetére
Hi, pár napja vettem át a tabot, eddig elégedett vagyok.
@philips20:
Csak androidon vagy windowson nem tudod írni olvasni az SD kártyát? Vagy mindkettő rendszeren?Azt tudom, hogy az android alapból csak FAT32-öt tud írni olvasni, a Windows tud NTFS-et is. amikor megjött a tab és androidon voltam, akkor azzal kezdtem az SD kártyás mókát, hogy beletettem (be volt kapcsolva) és leformáztam. Ez FAT-re formázta (lévén android azt kezeli). Utána tudtam használni mindkét rendszeren, de mivel nagyobb filmeket is szeretnék rajta nézni, ha már full HD, azok viszont jellemzően 4GB-nál nagyobb méretűek, ezért NTFS-re formáztam win-re bootolva. Nyilván így elveztettem az androidon használhatóságát, ezért tegnap rootoltam a készüléket és feltettem a Paragon exFAT, NTFS appot Playről és futtattam. Ezek után bemountolta a két windowsos particiót és az SD kártyát is androidon és tudtam őket, írni olvasni.
Esetleg ezeket próbáld meg, de ha eleve win sem látja az SD kártyát, akkor ott más gond lehet, szóval azt néz meg előtte. Az is lehet, hogy csak érintkezési hiba (vagy rossz a kártya)? Próbáld kivenni, visszarakni (esetleg ovatosan kifujni sűritett levegővel a slotot! Próbáld ki másik kütyüvel vagy gépen a kártyát! Vannak lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest