Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
A kettőből az egyik nekem is megjött. Csík nincs rajta. Pedig sejtem, hogy miről írtok, hisz van egy Concorde Rokee tabom is és azon van csík. Most az asszony használja, de ha hétfőn megjön a másik is, akkor azt neki adom. Annál ezerszer fürgébb.

Érdekesség, hogy módosítani akartam a GLS-nél a kézbesítési címet és azt mondták, hogy csak akkor tudják, ha már beérkezett Alsónémedibe. Nos tegnap este érkezett oda, de az ügyfélszolgálat csak este 8-ig van, így hétfőn módosíthatom a címet reggel 7 után. Viszont gyanítom, hogy addigra már az autóban lesz a cucc, hisz így volt a tegnap megérkezett tabbal is (legalább is a nyomkövetés szerint). Ilyenkor mi van? Másnap kiküldik a módosított címre? Hisz az eredeti címre más autó jár, mint a módosított címre, így nem hiszem, hogy azt utasítják, hogy egy másik járatba vigye a cuccot. -
marci30
csendes tag
Remélem az enyém nem így fog járni, mindenestre ha megjön, én nem fogom buherálni windows 10el, szerintem úgy jó ahogy van, volt már régen egy hasonló kinai tabom, ki is nyirattam vele a win10el, még meg van, de be sem kapcsol azóta se. Szal én hagyni fogom, ki kapcsolom a frissítéseket, aztán egy 32 gigás sd kártya bele, és ennyi. Csak azt nem tudom hogy a standart "free shipping", a gls hozza vagy normál póstás.
-
kirkri
addikt
Fekete háttérnél látszik, de ott nagyon. Nem fedi el a fólia.
Képzelj el egy 2. osztályos "csíkos" füzetet. Sajnos képet csak este tudok csinálni.Érdekessége a dolognak, hogy amikor én megkaptam kedden, akkor bekapcsoltam, de nem vettem észre.
Igaz csak max. 5 percig használtam.(#1211) kajo6: Ilyen az enyém is.
-
ufonauta
aktív tag
Köszi!
Ennyi elég is. Egyiket a fiamnak adom szülinapjára, mert a karácsonyi ajándéka már megvan. Kell neki egy olyan tablet, ami 3G-s és van benne GPS-is. Másikat az asszony kapja meg. Ha nem kell neki, akkor megtartom androidos tabletnek és a HI8-ról megint leszedem a droidot és tisztán win-es tablet lesz.
-
ufonauta
aktív tag
Az autós kamera, amit DHL-el kértem tegnap, az már úton van. Az szerintem meg is jön még a héten. Az olcsóbb szállítással múlt csütörtök éjjel kért két tabletre is megvan már a nyomkövető szám, de azt szerintem még át sem adták a postának. Októberben a HI8-at nem egész 5 munkanap alatt hozta az olcsóbbikkal a GLS. Ezért is nem rendeltem még múlt csütörtökön emelt díjassal. Végülis nem karácsonyra lesz, így nem baj, ha később kapom meg, csak nem tudom, hogy mi van olyankor, amikor a szállítási címen két hétig nem tartózkodik senki. Általában hetente jön hozzánk a GLS futár, de most pont nincs semmi, amiért jönnie kéne, így abban reménykedem, hogy a szomszéd céghez is jár majdnem naponta. Megpróbálom elkapni és megbeszélni vele, hogy adja be a szomszéd céghez. Oszt legfeljebb jövő hét elején kimegyek érte, ha egyáltalán a szomszéd cégnél dolgoznak jövő héten. Mondjuk a legjobb az lenne, ha pénteken beállítana vele.

Milyen a kicsike? Nagyon gagyi a HI8-hoz képest? Vagy kellemes meglepetés?
-
martin555
aktív tag
FÚÚ ÖCSÉM Sicc 33 kolléga!
maximálisan megköszöntem már a tanácsot a hangerővel kapcsolatban?!?!?!
tudod milyen az amikor a mikulás meghozza "közös ajándéknak" a tabletet, ölik egymást a kölykök este érte, elalváskor megszerzed, halkan lopva nézegetni yutube, rtl most és akkor a kib**szott hangerő nem megy le ugrál a néma meg a hangos közt? öcsém nekem aranyat értél most!!!
figyeljetek. hogyan van az, hogy egy topicnak ÖSSZEFOGLALÓ van írva?? off topic: ZTE Red Bull V5 telós vagyok kibba hasznos a PH! topic, de a fő okosságok ki vannak rakva összefoglalóba!
windows wifi driver szívás, egyéb témák????pld, bedobok 1 témát.. android root, van e már tutkó ehhez a tablethez? ADFREE cuccot akarnék, titániumot, és a csirkelábas kínai CHUWI appot kiganyézni róla.
ÜDV emberek szép estét!!!!!
-
HPAA
őstag
2650 postával , ettől olcsóbban nem leltem
-
-
ufonauta
aktív tag
Az az android recovery. Tehát előbb az OS választóban (bekapcs és hangerő le) kiválasztod a win-t és miközben indítod, nyomod az Esc-t, így a BIOS jön be. Ha az androidot választod ki az OS választáskor és úgy indítod és nyomod az Esc-t, akkor az android recovery jön be.
-
ufonauta
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)