Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon EOS DSLR topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simba86
senior tag
Ha már van rá kereslet, nekem működőképes win10/android kombóval és eladó, ha érdekel valakit egy bézs színű tokkal

Privátban küldök képet, akit érdekel
-
Simba86
senior tag
Sziasztok!
Most került hozzám egy Hi8 (sima), és szeretném felfrissíteni win10-re. most az alap angol win8.1 van rajta és a kínai cuccokkal teli android 4.4.4. Néztem az itteni ajánlások miatt a techtablets oldalát, de ott nem működnek a letöltések. Honnan tudnék hozzájutni egy felrakható image fájlhoz.
A lépéseket se találom. Ezen kívül kérlek titeket, mondjátok el, milyen veszélyei lehetnek a frissítésnek? soft vagy hardbrickre van nagyobb esély?Illetve nekem kellene root is az android-ra, úgy tudom lehetséges. (eddig minden kütyümet rootoltam probléma nélkül, tehát ha van korrekt leírás, akkor bátran neki merek esni)
Kérlek titeket, amennyiben vkinek van ideje, írjon nekem privátban.
Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Canon EOS DSLR topic
- weiss: Autó költségek
- További aktív témák...
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest