Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
-Sawyer- #24374 üzenetére
Notinál lehet hogy csak a gyártó által módosított driver 100%-os? Így távokosban azt tudom mondani, hogy próbáld meg azt, hogy csak a drivert teszed fel. A 13.9 kicsomagol egy AMD mappát a cére, vezérlőpult=>eszközkezelőben videokártyák-at megnyitod jobb gomb a VGA-n driver frissítése és betallózod neki a C-n az AMD mappát, mint saját helyet ahol keresse a drivert hozzá. Akkor biztos felteszi. Ettől még CCC nem lesz persze, de legalább tudod használni a notit mindenre amíg nem találsz valami használható telepítőt. Nyilván innen nem tudhatom mi nem gúd nálad.
(#24373) Winnie The P
Akkor pláne nem értem, hogy miért nem integrálják az önkicsomagoló frissítésekbe, hogy bolodbiztos legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x GIGABYTE GTX 460 OC Rev. 1.0.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest