Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Video digitalizálás
- Lézervágás, gravírozás
- Akciókamerák
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
WongFeiHong #25593 üzenetére
Azt is megpróbálhatod, hogy minden háttérben futó alkalmazást leállítasz(vírusírtó, stb.). És az ablakok átlátszóságát kikapcsolod.
-
-
Habugi
addikt
válasz
janos666 #25595 üzenetére
Inkább miért ne? Sokaknál annyira szerencsétlenül megy a Mantle, hogy már a csillagok állását is vizsgálják lassan mielött nekiülnek játszani.
(#25596) Nxn908xxx:
Az ott egy GTX, milyen szempontból illeszthető be a Catalyst topicba a látott adat?
Hol van szó erről a Mantle & Win 8.1 témáról? Tudsz linket adni pls?
[ Szerkesztve ]
-
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
WongFeiHong #25593 üzenetére
Valószínűleg akkor ez a gond. 8.1-en kéne a mantlet próbálni.
-
Szattila83
tag
Üdv mindenkinek!
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
WongFeiHong #25590 üzenetére
Milyen wint raktál fel? Egyébként lehet sima cpu limit vagy nem szereti az i5-öt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WongFeiHong #25586 üzenetére
Lehet, hogy throttlingol. Próbáld ki alapon, aztán majd a visszatuningot jobban át kell gondolni.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
WongFeiHong #25584 üzenetére
A CPU-tuningot nézted már. Sokaknak elkezd throttlingolni a tuningolt procija a túlterheléstől.
-
WongFeiHong
senior tag
Na srácok a format megtörtént, a Mantle ugyanolyan sz*r Bf4-ben, ahogy eddig is. Nulla változás.
Ráadásul 14.3 cata-val még érdekes kockák is megjelennek néha, szóval kitörölhetem a s*ggem az AMD-vel jelenleg.
-
Pityu.
nagyúr
Nekem van egy gigabyte 7850 gb oc kártyám most a 13.9 catalyst driver van fent,mondjuk gondot nem érzek vele de érdemes felrakni a 13.12 es drivert?Mert valahol olyat olvastam hogy ez csak egy gyorsan régebbi verzióról átírt driver,vagy várjam meg míg kiadják véglegesben a 14.3 mas verziót?
-
Küldött már be valaki bugreportot, hogy a 14.1 és 14.3 v1 beta Linux driverek közül mindegyikben halott a PowerTune szabályzás (legalább is a 290-es kártyákkal)?
Ahogy google-el nézelődtem workaround után, láttam, hogy a Windows beta-kkal is volt hasonló gond, bár konkrétan csak a 14.1-ről találtam ilyen jellegű beszámolót.
Elég zavaró, mert a 13.12-essel már problémám van, amit 14.1 megoldott.
Pedig elég triviális dolognak tűnik. -
Habugi
addikt
OFF:
wwenigma / katt777:
Amíg egyikőtök sem bírja ki hogy ne az övé legyen az utolsó szó addig hiába kéregetitek egymást hogy ignorálja a másikat!
ON:
Ma volt alkalmam egy FX-6300 + 270x társaságában megtapasztalni a BF4-es Mantlés akadozást. Mivel kaptam visszajelzést hogy tök jó amit user error témában írok, csak kevésbé arrogánsan kéne előadnom, nos.. én nem éreztem annak viszont ha valakit megsértettem attól elnézést kérek, figyelni fogok erre a jövőben.
Visszakanyarodva a BF4 akadozáshoz az említett configon nagyon röviden.., Win7 64bit, félreértés Symantech termékkupac uninstall (cpu..) helyette avast, max csilicsáréra húzott windows AERO kikapcs (vga ram..), desktopon háttérben is futó időjárás badgetek és hasonló dolgok likvidálása után a jelenség megszűnt!
Sajnos idő hiányában sem a BF4 graf részletességét nem néztem meg, csak az akadást továbbá nem néztem meg külön egyesével a fent elvégzett módosítások után, csak a "legvégén". Egy biztos, fullhd ment.
Ugye ez egy 2GB-os kártya volt, amint akadt Mantleval és a grafikai részletesség állítása nélkül oldódott meg a "probléma", Catalyst 14.2.
Csak remélni tudom hogy amennyiben nem is hiszitek el nekem ezt a user dolgot, legalább a tapasztalataimból tudtok valamit hasznosítani.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
katt777 #25578 üzenetére
Alá tudod támasztani bármivel, hogy menteni KELL minden esetben AMD drivertelepítés elött?
mcwolf79: jahh, örülj hogy nem formázta le a rendszerpartíciódat.
Én megnézegettem milyen újdonságot jelent, de semmi a kártyámra, így ment vissza az utolsó whql.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Jelentem a legújabb béka driver WOT alatt Driver leáll hibát adogat néha (Nálam).
A 14.2-nél ilyen gond nincs,[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz
wwenigma #25574 üzenetére
Marhaságokat beszéltél. Amit idéztél, az nem marhaság, hanem egyszerű tény. De, mint írtam, szállj ki a vonalból, amíg nem ültettetsz be agyat.
Abu85: Hát, ránéztem a Mantle-s rendszerhasználatra, úgy megzabálja a 2GB RAM-ot, mint a huzat. 2020MB-ot fogyaszt Thiefben, Dx-ben még C3 sem zabált 1.8GB-nál többet (full HD és természetesen maxigraf).
Talán a 3-6GB-os kártyákat akarják így eladni?
Mert lehet, hogy ettől lassul be, ami viszont totál szívatás, hiszen pont a gyengébb karik tulajdonosainak lenne szükségük egy optimalizáltabb motorra (én elvagyok DX11-ben), azokon meg éppen nincs 3GB VRAM.
-
wwenigma
Jómunkásember
Jó jó de ha ennyi problémába belefut ennyi hibát kap akkor miért nem áll át a másik oldalra ahol semmi de semmi baj nincs az égegyadta világon?
katt777: semmi ilyet nem mondtál? Barátom, erre emlékszel-e: "ajánlott AMD driver telepítés előtt rendszert menteni"
Keressek még példát az ékesszólásodra?
-
Jakuu
őstag
válasz
wwenigma #25570 üzenetére
Én válaszolok helyette.
Mindkét driverben vannak "hiányosságok"
Igy finoman fogalmazva, viszont user oldaláról, már nem leszek ilyen finom.
Az userek 99%-a elfogult a "saját" terméke iránt és ez sokszor átcsap olyan termék fényezésbe, hogy az messze van már a realitáshoz.
A hibákat nem akarják észrevenni, vagy nyomják a sódert. Ez pedig minden szinten jelen van a windows,VGA vagy egyéb szegmensekben is és sokan személyes sértésnek veszik, ha az ők által használt termékről felfednek negatív tulajdonságot is.
Pedig jobb lenne ha a realitás oldaláról próbálnák megélni a lényeget.[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz
wwenigma #25570 üzenetére
Persze, azért velem foglalkozol.
Gondolom, neki sem tűnt fel, hogy még semmit nem írtál, ami marhaságot mondtam volna, de még olyat sem állítottam, amit szerinted állítottam, úgyhogy nálad a szövegértéssel is erős problémák lehetnek. Esetleg figyelhetné a helyesírási szótárt is.
Majd akkor jelentkezz, ha bármi értelmes hozzászólni valód van, addig gyűjtögesd a hszokat magadban.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
katt777 #25569 üzenetére
Visszaolvastam, nem volt válasz. Szóval mégegyszer kérdem. Ha annyira jó az nVidia, miért nem váltasz rá? Megkímélnéd magad és nem utolsósorban minket a hulyeségeidtől.
Baratnom itt figyel mellettem es epp kirohog, kösz a tanácsot de megvagyunk 11. éve.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz
WongFeiHong #25567 üzenetére
Én igazából HD3870-nel szívtam sokat, 1950XT ASUS volt, annak az ASUS meghajtókkal sosem voltak problémái (reffel annál inkább), 4870-nel is elég sok bug bukott ki (főleg, ha állítottál valamit a gyári CCC beállításon), ezért írtam hogy amióta 7870-em van, számomra kellemes csalódás. Lényegében a vigyori restarton kívül csak annyi volt (de az mindegyikkel), hogy ha PCI-E energiagazdálkodást bekapcsoltam a lapon, akkor jött a vigyori halál. Ue kártya volt AMD gépben, azzal rendben voltak a driverek ilyen téren. Ezzel semmire nem akarok utalni, csak ezt tapasztaltam.
wwenigma: Keress egy csajt. Úgy nem kell olvasni (esetleg lapozni, keresni), és nem keversz össze dolgokat. De engem hanyagolj, ha értelmes hsz-od nincs.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz
WongFeiHong #25564 üzenetére
Ja, hogy te kész drivert vártál!
Az más. AMD-nél nem nagyon fogsz találni.
Számomra az is meglepő, hogy amióta megint AMD VGA-m van, milyen kevés buggal találkoztam.
Azért a tanácsomat fogadd meg.wwenigma: Én nem terjesztek marhaságokat, annyit mondtam, hogy ajánlott AMD driver telepítés előtt rendszert menteni, ez pedig saját tapasztalat. 1600Pro óta elég sok AMD kártyám volt, nem kevés driveres hibával (volt, amelyik hazavágta a rendszert, mások más javíthatatlan hibákat okoztak). nV topicban sosem javasoltam ilyesmit, mert olyan kártyával és driverrel semmi hasonló hibával nem találkoztam.
Ha 1x kérdezel valamit, olvasd el a választ is, nem 1x megírtam már.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
katt777 #25563 üzenetére
Soha nem csinaltam még mentést driver telepitets elott. Illetve soha nem történt ilyen fail. Bár nem vérpistike edisön windózom van és nem is gányolok vele (sokat).
Nem értem minek terjeszteni ilyen nonszensz marhaságokat. Mar egyszer kérdeztem, de miért van AMD GPU a gépedben? Miert nem mentél már nV-re vagy bánom is én, S3/Matrox/akármi?
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
katt777 #25563 üzenetére
Kb fél éve kellett volna már formatálnom, csak eddig nem volt Mantle és nem voltak vga gondjaim. Most itt az ideje, ennyi. Ha azután is vacak, akkor nem "user error" van nálam se, hanem egyszerűen még félkész a cucc. (Battlelog fórumokon sokan szenvednek hasonló gondokkal)
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz
WongFeiHong #25562 üzenetére
Nincs mit. Jó párszor leírtam már, hogy AMD VGA-val szerelt konfigot sose használjunk a driver telepítése előtt elvégzett biztonsági mentés nélkül. Sok kínlódástól megmenthet az óvatosság.
-
katt777
félisten
Én is abban reménykedem, hogy nem hozza azt a -8% "gyorsulást", amit a Mantle.
Értem, köszi. Sajna a képeket elfelejtettem elhozni, de akkor tudod, miről van szó. Mivel ott a köd effekt, leginkább balra, a táblán látszik Thief menüjében a különbség. Kár, hogy a lassabb Mantle a szebb, bár így is viszi a gép fullban, szóval annyira nem gáz. Inkább azoknak szívás, akik azt hitték, hogy mostantól majd valami közepes szintű VGA-val is lehet szép minőségben játszani. Azt úgysem fogják hagyni, hiszen akkor ki venné meg a jobbakat, főleg az újabbakat.
Toi-Toi: Nálam nem hibás a 13.4. Biztosan azért, mert előtte lepucoltam az előzőt.
Annyi gebasz volt vele, hogy elsőre vigyori halállal restartolta a rendszert újraindítás után, azóta bugmentesen működik.
WongFeiHong: Hát, aki nem menti el a telepített partíciót, miután mindent felinstallált, az szívjon.
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
Daszkalosz19 #25556 üzenetére
Processzor is közrejátszik szerintem, mert nem találkoztam még olyan FX-essel akinek gondja lett volna mantleval.
WongFeiHong: CPU használatot néztél?
-
Daszkalosz19
aktív tag
válasz
WongFeiHong #25557 üzenetére
Nekem még a 14.2 van fent,még várok a 14.3 al.
Sumán fut a bf4,mint a vaj
Én is most húztam újra az egész rendszert -
WongFeiHong
senior tag
válasz
Daszkalosz19 #25556 üzenetére
A héten formatálok, mert úgy néz ki nem ártana. Most 14.3 van fenn, de ugyanaz. Fix 60fps, de néha 1,2 mp-re megáll a kép, stuttering vagy mi a frász. Már mindent próbáltam amit ajánlottak de nuku változás. Marad a format.
-
Daszkalosz19
aktív tag
válasz
WongFeiHong #25543 üzenetére
Nekem tökéletesen müxik a mantle,nincs mikrolag,fagyás,kép megállás semmi
-
pEtii94
tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy maga a catalyst driver, az szükséges a beta driverhez ? Vagy elegendő ha csak magát a beta-t telepítem fel ?
-
Sanyi2134
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
Sanyi2134
csendes tag
Megéri bekapcsolni a tripla pufferelést? Illetve mit segít a játékok alatt?
-
Sanyi2134
csendes tag
Akkor most végül is telepíthető-e a 14.3? Illetve akinek fent van és megy milyen változásokat tapasztalt?
Más: Tényleg olvasni és értelmezni meg kéne tanulni.
Azt írta, hogy nem indult el neki a 14.3-tól windows és ezért kellet formatálni a c(Magyarul újra rakni az op rendszert)![ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz
Toi-Toi #25545 üzenetére
Ha értelmesen fogalmaznak, nem csak ledarálnak egy hülyeséget, aminek egyébként semmi értelme, akkor tökéletesen értelmezem
Amúgy meg valami vírusos vackot szedtél be és ennyi, ezt nem a driver okozza. Az amd oldaláról töltötted? Bár lényegtelen, nem csak a telepítővel szedhetted be.
-
marquuard
veterán
válasz
WongFeiHong #25543 üzenetére
Nálam hoz majdnem 20FPS-t, de rendszeresek a mikrolaggok.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Daszkalosz19 #25542 üzenetére
BF4-nél jó Neked a mantle? Nincs az a random képmegállás amire sokan panaszkodnak? Amúgy ebből ahogy látom nekem format lesz. Mert kb a 280x-el több fps-em volt a játékokban mint most.
[ Szerkesztve ]
-
Daszkalosz19
aktív tag
válasz
WongFeiHong #25539 üzenetére
nálam.ugyanezzel a karcsival tökéletesen futott minden
-
WongFeiHong
senior tag
r9 290-nel a 14.1 és 14.2-es driverrel nekem még a desktopban is fekete kockák jelentek meg néha, nem is beszélve a Bf4-ről. Pedig rendesen lettek telepítve. Display Driver Uninstallert is használtam. Kegyetlen bugosak ezek a beta driverek.
-
Jakuu
őstag
válasz
syler123 #25536 üzenetére
Az hogy nalad mukodik normalisan, az nem jelenti azt, hogy masnal is jol mukodik, mas szoftveres es mas hardveres kornyezetben.
Raadasul ha el is olvastad volna mit ir, akkor latnad azt, is hogy nem azt allitotta, hogy a driver formazta le a vinyojat, hanem hogy nem indult el neki a windows es ezert formaznia kellett.[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Nekem fent a 14.3, de már napok óta megy a rendszer. Jó vicc lenne ha egy gpu driver formázná a vinyót... Ott valami vírus dolgozik a háttérben.
-
Toi-Toi
tag
Hát BETA, ez van... akinek jó, jó neki; akinek meg nem az szív!
Lehet, hogy konfiguráció függő!?
[ Szerkesztve ]
-
Toi-Toi
tag
válasz
#73029888 #25527 üzenetére
Telepítésnél nem ír ki naplóba hibát, de ahogy tölti a win a system dll-eket, ott a PNP fennakad és helyrehozhatatlanul, nem tudsz belépni sehogy semmilyen win felületre.... r-go lehetetlen egy uninstall
a win helyreállítás is észleli, hogy driver hiba, még kiis írja hogy amd ezés-ez... tiszta fag
[ Szerkesztve ]
-
Toi-Toi
tag
!!! FIGYELEM !!!
Az új 14.3 beta 1.0-át NE telepítse senki, mert hibás (többféle oprendszerrel tesztelve) !!! Helyrehozhatatlanul format c:-ot okoz!!!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
katt777 #25517 üzenetére
A DX12 kicsit közvetettebb elérésű. Nem fog akkora gyorsulást hozni, mint a Mantle, de a csomagok jó alkalmazásával nagyon megközelíti majd.
Más a két API gammája. Ezt a fejlesztő vagy korrigálja, vagy nem, és ekkor picit eltér az adott kép. Hasonló probléma a cikkben is látható a DX11 és DX12 kép között. Ugyanaz a kettő, csak picit más az eredmény, mert eltérő az API bizonyos beállításoknál.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
Nem az volt a gond, hanem maga a driver. Amikor feltelepítettem, vigyori halállal újraindult a gép (már a normál restart után), utána teszteltem. Tegnap, kikapcsolásból újraindítva már működött, és a 100.000x-es kapacitásnak hála már csak 4FPS-szel volt lassabb a DirectX-nél: 27,8/54,5/36,5.
Akartam is hszni a DX12-es cikkedhez, amelyben leírtad, milyen jó a Mantle, és hogy a DX nem fog tudni mindent, de inkább nem tettem.Egyelőre úgy látom, hogy ha a Dx12 semmit nem tudna, amit a Mantle, akkor is gyorsabb lenne.
Amit viszont észrevettem, hogy Mantle, bár jóval lassabb, mintha szebb képet adna. Igaz, hogy éjszaka játszódik a gama, de élénk, valós hatása van a képnek, DX-ben mintha kissé homályos lenne az egész ehhez képest, csak DX-ben ez nem tűnt fel. Lehet vmi extra effekt, vagy Dx-ben van valami köd, ami Mantle alatt nem működik? Pontosítás végett, nem a játékban szereplő ködről és füstről beszélek, hanem mintha egy újabb réteg lenne ezeken, alig érzékelhetően. Shotot persze elfelejtettem lőni, majd talán hétfőre, akkor du leszek legközelebb netközelben, ha ma hazamentem. Talán látszani fog, de gondoltam, megkérdem, hátha szembesültél ilyesmivel.
-
Nxn908xxx
őstag
Látom azt még a 14.3-ban sem sikerült kijavítani, hogy ha kikapcsol a monitor és visszakapcsolom akkor behozza a képet. Ki kell húzni a monitort vagy újraindítani. Másnál is ilyen?
-
Habugi
addikt
válasz
WongFeiHong #25510 üzenetére
Egy pillanatra se értettem úgy hogy minden ilyen anomália user error vagy ingame bug, csak a nagy részük.
Biztos van még olyan hibája ami egyik felhasználónál előjön a másiknál nem, no de kérem, másfél hónapja van kint, miért is kéne tökéletesnek lennie? Nem érzékelem, a fejlesztők évek óta nyígnak a DX miatt, ha olyan baromi egyszerű lett volna összehozni egy olyan API-t mint pl. a Mantle, évekkel ezelőtt megjött volna és attól esetleg elvárható lett volna hogy másfél hónappal a megjelenése után tökéletes legyen, de hangsúlyozom esetleg! Versenytárs híján simán megtehette volna az AMD hogy még fél évig ül rajta és finomhangolja, csak ugye kb tömeghisztéria alakult ki év végén meg egy csomó összeesküvés elmélet amiatt, hogy hol van már a Mantle. Akkor meg azon menne a sírás, mert szegény ember fia megvette a Mantle képes VGA-t és adj uram isten mindent és azonnal Mantlézni akarok mert loreál..
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
WongFeiHong #25510 üzenetére
Csak szolok hogy ugyanaz az utolso BÉTA-ban a display driver version mint az utolso előttiben.
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Habugi #25507 üzenetére
Akkor ezek szerint elég sok "hozzá nem értő" van. Szerintem meg nem.
Itt a lényeg:
Mantle performance for the AMD Radeon HD 7000/HD 8000 Series GPUs and AMD Radeon R9 280X and R9 270X GPUs will be optimized for BattleField 4 in future AMD Catalyst releases
Tehát majd a későbbi driverekben lesz normális támogatás, ezt írták. Nem kell itt szépiteni semmit, harmadik Mantle driver és ezeken a kártyákon még mindig rossz a cucc. Ez nem user error...
-
Habugi
addikt
válasz
WongFeiHong #25505 üzenetére
Értem.
Amikor beakad gondolom feldob egy ablakot hogy ez a Mantle miatt van.., az hogy Abu kb két tucat topicban is leírta már hogy a Mantle egész máshogy használja a gép erőforrásait mint azt DX-től megszoktuk és adott esetben bizony alkalmazkodni kell hozzá, illetve az hogy a játék készítői trehány munkát végeztek (hacsak ebben végeztek vna trehány munkát..
) a Mantle integrálásakor és még sorolhatnám gondolom fel sem merül. Innentől pedig nem vedd magadra kérlek, csak általánosságban mondom hogy a mai átlag userek még ahhoz is inkompetensek hogy normálisan felrakjanak/leszedjenek egy szerencsétlen drivert(az AMD-nek kell külön uninstallert kiadnia
), a tudásbázis kb odáig terjed hogy egyedivé szablyák a qrva okostelefonjukat amiről gyorsan felugrálhatnak a facebookra, no meg az USB kábellel még eljutnak a gépig.
Mondok egy példát, szemben lakó szomszédhoz rendszeresen átjárok bandázni, van jóféle Thrustmaster kormánya..
A gépét adott időközönként is én rakom helyre mert leharcolja..(70-80 futó process), felnőtt oldalakról beeső szemét, rakat toolbar, mindenféle ingyenes sz@r. Van egy haswelles i7-ese, egy középkategóriás GTX-el, BF4-ezik. Pár hete épp készültem elbúcsúzni mikor megkért nézzek rá megint a windowsra mert néha meg-meg akad neki a BF4. Kb 3perc keresgélés után vettem észre, hogy a Teamspeak 3-ban (amin éjjel nappal lóg család/clántársak okán) be van pipálva az echo reduction funkció..óó régi ismerősöm, már nem de egy ideig alapbeállítás volt, imádtam, mire észrevettem hogy ha használja az ember csinál egy kellemes kis 15-20%-os proci terheltséget még akkor is ha épp idle (nem beszélsz a mikrofonon..). Csont ugyan úgy jellemezte az akadást ahogy a Mantlésok, pipát kivettem ezen értékes funkció mellől, láss csodát megszűnt az akadás, pedig elég jó procija van..! Ez DX-es BF4 volt ugye és még rengeteg ilyen kis apró "hibalehetőség" lehetséges. Pusztán csak azért mert egy iszonyatosan ergya bugos game alá jött ki elöszőr, folyamatosan elvan mondva mindennek a Mantle, holott nekem az a személyes tapasztalatom hogy a többség ingame bug/user error. No offense.., csak amennyiben Abunak igaza van és úgymond a windows leharcoltságával (és az átlag user hozzáNEMértésével) is befolyásolható a Mantle teljesítménye, nos ebben az esetben én már mindent értek!
-
WongFeiHong
senior tag
válasz
Habugi #25501 üzenetére
Hát azért ott volt például a single rész. Directx-el fix 60 fps, Mantleval meg ugyanúgy akadozgat pár mp-re mint a multi. Ez pedig nem a játék hibája, hanem a Mantle API-é.
Amit írt Abu, kipróbáltam. Kikapcsoltam minden háttérben futó (ami zavarhat esetleg) progit, de nulla változás. Na de majd holnap megnézem a játékot egy R9 290-el.
-
Thrawn
félisten
-
jozsef8
aktív tag
Hali!
Valaki ért a DirectX-hez? Miután kizártam az AMD driver hibáit, a directx-re gyanakodom. A d3d9.dll file nekem elég fura, eltér a mérete a gyáritól. Módosítani nem lehet, mivel a TrustedInstallerre hivatkozik. Esetleg van egy olyan program ami alapjaiból újra felrakpja a DirectX-et? Vagy ez csak egész WIN újratelepítéssel oldódik meg? (Ha nem fontos nem rakom újra) Köszönöm! -
Habugi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hobby elektronika
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd