Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
ASUS és MSI drága, utóbbi ráadásul kizárva, Samsung gyárt még jó laptopokat (értsd: gamer), ezért érdekelne, ha valakinek van tapasztalata vele. Persze még lehet, hogy nV-s lesz, de a DX11.0 és a Mantle bizonytalansága miatt kérdéses, új nV meg még odébb van, még kevesebbet tudni róla.
-
katt777
félisten
válasz
FoLey-v #24470 üzenetére
Azon a gépen toltam végig Far Cry 3-at, TR 2013-at, Bioshock Infinite-et, igaz 3GB RAM-mal egy HD4650 512MB DDR2 társaságában. Még hogy hardverigényes játékok...
Egyébként elírtam, 1GB volt benne, de lapozófájllal az is OK volt.
TheProb: CPU-limittel teszteltél?
Esetleg frissítgetted az AMD drivereket eltávolítás és újratelepítés helyett? Mindkét esetben lassulás a következmény.
Abu85: Végül is milyen notit lehet venni, amely gyártója támogatja a ref drivereket? Samsung OK?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TheProb #24495 üzenetére
A mod elsősorban arra vonatkozik, hogy a gyártók ID-jét kivegyék az inf állományból, így a driver gyakorlatilag a tiltott gépeket is jónak érzékeli. Ezt te is meg bírod csinálni, csak nem biztos, hogy át akarsz bogarászni többezer sort, amikor már valaki megtette.
Az Inteltől olyan driver kell, ami támogatja a szoftveres átkapcsolást. A Dell saját Intel drivere biztos ilyen. Én mindig a gyártóit ajánlom az IGP-re, és a hivatalos, vagy módosított gyárit a dGPU-ra.
-
TheProb
veterán
Ezzel nem is volna semmi gond ha a dell féle driver nem volt 1 kalap kutyaszar, felraktam és szerintem a super mario is szaggatott volna rajta... és ez a módosított driver mivel jobb, mint az offical? Vagy a puding próbája az evés alapon futtassak rajta 1 3d-t ás hasonlítsam össze? Intelre visszatérve a mostanival legalább megy a gép és a játékok, nemtom az számít-e valamit ha felrakok esetleg 1 moddoltat, gondolom csak az intel ez esetben arra kell, hogy átváltson dedikáltra.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TheProb #24484 üzenetére
[link] - ezek a módosított driverek mennek fel arra a gépre. A Dell nem akarja, hogy frissíts drivert az egyes termékeiken, így megtiltja a partnereinek, hogy ők ezt valahogy is lehetővé tegyék. Az AMD sem tud ezzel tenni semmit. A Dell a vásárló, ők döntenek a játékszabályokról. Egyedül a full AMD-s gépeken kötelező kérni a gyári supportot, de a Dell nem sok ilyen gépet épít.
Az Inspiron 5537-hez ez jó. [link] - persze csak addig töltheted le, amíg a Dell észre nem veszi és le nem tiltja a linket.
[link] - Itt találsz hackelt Intel drivereket is. Lehetőség szerint a gépednek megfelelőt tölts, persze nem muszáj új Intel driver, ha az alap driverrel is működik.[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Ajjaj.. így visszaolvasgatva nem nagyon merem felrakni a 13.12-t.
Főleg nem 8.1-re.
-
Tragger
tag
válasz
Tragger #24469 üzenetére
Na sikerült megoldanom.
Csináltam egy rendszer visszaállítást, aztán default beállítások a CCC-ben utána pedig a Guru3D-s DriverSweeper-rel legyalultam minden AMD-t és restart. Csak ezt használtam, a beépített uninstaller-t nem. Végezetül pedig feltelepítettem az új driver-t és most megy rendesen.
-
bozont
veterán
válasz
wwenigma #24487 üzenetére
A gyártó alatt itt az AMD-t érti szerintem. És tényleg idegesítő, hogy csak az AMD oldaláról lehet leszedni a drivereket, ez hatványozottan igaz a mobility verziók esetében. Ott csak egy detektáló programot lehet leszedni, a drivert külön nem, viszont a progi nem működik valami jól.
-
válasz
TheProb #24484 üzenetére
Sajnos annyi panasz érkezett az AMD-hez, hogy kénytelenek voltak hülyebiztosra csinálni a mobility drivereket. A hozzáértők (mink) pedig szívunk ezzel.
Sokan összevissza telepítgettek mindent aztán persze, hogy nem ment ezért volt kénytelen az AMD a biztosra menni. Csak hát nekik sem jön össze minden. Sok minden... -
Orlin
addikt
Köszi!
IDM-el sikerült leszednem.De amúgy tényleg vicc,hogy ilyesmivel kell szarak#dni mindig
-
TheProb
veterán
Én is ezzel küzdöttem. Tessék
Egyébként lehet már megjegyeztem többször is, de tudja vki, hogy miért ilyen bődületesen sz@r az ati supportja? Hihetetlen, hogy veszek egy 200k-s laptopot és nekem kell napokat/órákat keresgetni a neten, hogy találjak végre 1 használható vga drivert, mert az idióta gyártó, idióta oldaláról nem lehet leszedni, mert csak az idióta detektáló app van, ami annyira inkompetens, hogy nem képes leszedni csak 1 pár kB-os fájlt, ami azt írja ki, hogy nem támogatott a gépem...
Nem hiába használtam azt hiszem több, mint 10évig nvidiát, de muszáj volt ilyen szarral szerelt gépet vettem...
u.i.:
Tudja vki, hogy mi ez a FIX-es verzió, mert nem derül ki a leírásból?[ Szerkesztve ]
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A 13.12 mobility-hez tudna valaki linket adni?Ami az AMD oldalán van azt nem telepíti...Radeon 6-os szérás kártyám van.
Köszi
-
TheProb
veterán
Most csináltam a 13.9-ről 3dmark tesztet referencia ként. Ami érdekes, hogy kevesebb pontom lett, mint mikor pár hónapja mértem. Bár ez annyira nem is érdekes, mert gondolom ez betudható annak, hogy az anno 1 friss rendszer volt, most meg belakott már a rendszer (igaz próbáltam kikapcsolni minden felesleges appot).
Csináltam most 2 tesztet mert kevésnek tűntek a pontszámok, valamint az is érdekes, hogy eléggé eltértek az egymás után futtatott tesztek eredményei. Pl.: a mostani mérésekben az icestorm-ra először csak ~43600 pont lett, utána meg még kevesebb, ~34000. Bár azt jól gondolom, hogy ha a játékos teljesítményt akarok mérni, összehasonlítani akkor igazából a Firestrike eredmények a relevánsak, nem? Az kb a 3. mérésnél szinte fixen ~1663 volt. Bár ez is kicsivel eltér a régitől.
Továbbá szerintem valami nem oké még így se ezzel a driverral, mert monitoroztam alatta a hőmérsékleteket és max-ra 511 fokot ír...
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Szeretnék megkérni valakit, hogy akinek megvan a most megjelent 13.12-es mobility driver az töltse fel valahova és linkelje be ide, mert én képtelen vagyok letölteni, más oldalakon meg csak a sima drivert találtam meg eddig. (Ha kell adok én tárhelyet, ne ezen múljon...) Megköszönném!
-
FoLey-v
addikt
Felraktam a 13.12-es drivert,megszünt az Age of Empires 2 color bug-om végre 13.4-es után
katt777 Csoda,hogy eldöcögött neked a 64bit-es 512MB rammal
-
Tragger
tag
Sziasztok!
Találkozott-e valaki hasonlóval?
Az új whql telepítése után fogad, miután újraindítottam a gépet? A telepítés előtt a lehető legalaposabban kitöröltem az előző driver-t (13.11 béta 8) (a registry-ből is), amivel megjegyzem semmi ilyen jellegű problémám nem volt, sőt. Viszont most semmilyen úton-módon nem indul el a control center, mindig az utolsó kép fogad.
Ez a 2. driver mióta megvan ez a vga, ami azért bosszantó, mert az előző őskövület nvidia a 6 év alatt sosem produkált ilyet, itt meg az első whql amit felteszek ezt csinálja. Win 8.1-et használok.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz
Steelmanus #24467 üzenetére
Aha, köszi, fura mert eddig ezt sose csinálta. Pedig előtte le is takarítottam.
-
Steelmanus
addikt
Azert ir 13.11-et mert elotte ez a verzioszamu driver volt telepitve, es uninstall utan bent maradt a registry-ben.
Nekem a 13.9 volt telepitve es azt is mutatta a 13.12 telepitese utan.
Ha zavar, akkor itt lehet modositani:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E968-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0000"
Itt kell lennie egy Catalyst_Version stringnek, aminek az erteke esetedben 13.11
Ezt ird át 13.12-re es kesz. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Misi 007 #24464 üzenetére
Package contains the following graphics drivers and dependent/required software for the products specified in the current version's official release notes for the 64 bit version of Windows 7, Windows 8 and Windows 8.1:
Display Driver ver. 13.251
OpenCL(tm) Driver ver. 10.0.1348.5
Catalyst Control Center ver. 2013.1206.1602.28764[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
őstag
Kint a 13.12-es Catalyst!
Lehet töltögetni. -
katt777
félisten
Na, hát nálam ezt a skálázást totál elcseszte. Monitoron meg driverben kellett trükközni, hogy működjön, főleg HDMI-vel totál hülye, DVI-n még elmegy. Viszont a kompatibilitás sem segít sok alkalmazáson.
FoLey-v: Én egy P4 640HT-s konfigra (512MB RAM) tettem x64 Win 7-et, nagyon pöpecül működik azóta is, és nem is éri el a megkövetelt hardverszintet.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
FoLey-v #24460 üzenetére
Win8.1 egyik újítása, hogy megpróbálja precízen skálázni nagy felbontású kijelzőre az ilyen felbontást nem támogató teljes képernyős játékokat. Ezt ki lehet kapcsolni, ha gondot okozna az indítófájl tulajdonságait lekérve a kompatibilitási fülön.
Diablo 2-nél épp tegnap kapcsoltam ki és simábban is fut azóta
-
FoLey-v
addikt
válasz
katt777 #24459 üzenetére
Egyszer kipróbáltam a Windows 8-at éppen egy régi Socket 939-es gépen jól muzsikált,stabil is volt,meg ha driver problémám volt akkor trükköztem,ahogyan felraktam az ATI 10.2-es drivert X1950GT-re és semmi gond nemvolt,de visszatettem a 7-et,mert úgy éreztem,hogy még korai a használathoz,azóta csak 7-et használom még az új gépemen is,pedig terveztem a 8 felrakását,de pár embertől hallottam,hogy a régi gamek nem jól futnak.
-
katt777
félisten
válasz
FoLey-v #24458 üzenetére
W8-nál nálam ált. tapasztalat a stabil futás, de w7-en is az volt. Ha a user nem hülyíti el a gépet mindenféle segédprogramokkal, akkor mind2 rendszer OK. Én W8-nál a gyorsabb rendszerindítást vettem észre
Drivernél AMD-részről régi tapasztalat, hogy az újabb játékok támogatásával sok régebbit lqrnak. Akkor veszed észre, ha játszani akarsz egy néhány évessel, vagy akár régebbivel. Ebbe gyakran belejátszik a Dx, vagy éppen a játékok optimalizálatlansága. Viszont azt vettem észre, hogy W8-on több játék képtelen 3D-ben futni (Pinball FX2 kidob, Adventure Pinball 2D, stb), még kézi vezérléssel sem. 3DMark 2000 W7en gond nélkül fut, 8-on szintén 2D-ben, és még lehetne sorolni.
Soxor a gyorsulást valamilyen driverbe épített csalás okozza, ami kibukhat, ha kézzel próbálsz valamit beállítani, de ma már ált. finomabban csinálják.
-
FoLey-v
addikt
válasz
mcwolf79 #24456 üzenetére
Benchmark eredmények nem nagyon izgatnak,csak játékok alatt mit tud produkálni,lehet 1-2 gamenál jobb,de lehet,hogy rosszabb eredményt is kaphat
Mint Windows 7 vs. 8 ott sem hiszem el nagyon,hogy jobban futnának a gamek,egy részletes tesztért elhiszem,de pletykák szerint még nem
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz
Cobra. #24447 üzenetére
Itt a válasz kérdésedre:
[új WHQL driver] -
Steelmanus
addikt
válasz
Pityu. #24450 üzenetére
Közben fent olvastam az AMD Chipset Drivers kérdezte valaki ez most tényleg mi tehát az alaplapot kezeli?
Igen abban az esetben ha a lapon AMD vezerlochipek vannak, mivel a Te laptopod Inteles, igy ez Teged nem erint.És milyen alaplaphoz lehet felrakni esetleg laptopra is fel lehet rakni mondjuk az eredeti driver helyett?
Esetedben nem lehet.És gondolom ezen kívül fel kell rakni a catalystot is nem?
Termeszetesen hiszen a Catalyst az a VGA drivere, es nem az alaplapé. A ketto nem ugyanaz.
-
Pityu.
nagyúr
Windos 8.1 Packard bell TM85 laptop ATI mobility radeon hd 5470 512mb játékot próbáltam volna indítani rajta de a játék nem indult mindenféle hibát kidobott dll dolgokat tehát nem indult el meg néztem a directx nél hogy ír e hibát ezt találtam
Ez lehet a 13.11 béta driver miatt?
Közben fent olvastam az AMD Chipset Drivers kérdezte valaki ez most tényleg mi tehát az alaplapot kezeli?És milyen alaplaphoz lehet felrakni esetleg laptopra is fel lehet rakni mondjuk az eredeti driver helyett?És gondolom ezen kívül fel kell rakni a catalystot is nem?
[ Szerkesztve ]
-
Cobra.
őstag
Szerintetek lesz még karácsony előtt új WHQL?
-
_DiEGO_
őstag
-
katt777
félisten
válasz
zannor #24408 üzenetére
Ez nem a driver hibája lesz. Ha használtál segédprogramokat, azok cseszték el a rendszert. Ha beállítod, hogy átvegyék a vezérlést a drivertől, akkor hiába kapcsolod ki v. távolítod el őket. Telepítsd fel, amelyiket használtad, kapcsold ki a driver-felülvezérlést ill. az aut. indítást, valamint az órajelek aut. alkalmazását, de főleg a profilokat, aztán uninstalláld. Ha még ekkor sem OK, driver eltávolítás, és restart.
Ha MSI AB könyvtárában maradtak fájlok a Profile alkönyvtárban, az is zavarhat. -
favre
csendes tag
válasz
Cobra. #24439 üzenetére
DELL én így szerelek.
Igazából asztali gép volt eddig, de engedtem a nyomásnak. Legyen notebook. Hiba volt.
Sajnos komolyabbra nem volt pénz, windowsostúl wifi routerestúl így is majd 200k volt.
Most akkor hetente nézzem a DELL honlapot, és várjam a csodát? Dell szervíz sem tud megoldást nyujtani majd? -
Cobra.
őstag
Ami vicces, hogy a Dell oldalain Support Tag nélkül már semmi nincs a gépről. Valószínűleg várnod kell néhány hónapot, mire a Dell kiad másik drivert, utána talán működik az AMD kártya. De legalább egy életre megtanulod, hogy Dell alsó kategóriás gépet nem veszünk (meg Sonyt, meg Toshibát, de HP-t se). Mondjuk annyi haladás már történt, hogy nem kell teljesen elbontani a gépet egy merevlemezcseréhez, mint a 2010-11-es modelleknél.
-
favre
csendes tag
válasz
#67688960 #24437 üzenetére
sajna a manual kimerül a funkciógombok felsorolásában 1 lap.
Amúgy a bios prg insydeH20, tutira le van butítva, mert ennél több beállítás kellene legyen.Sajnos a google hiába a barátom, nem találtam használható infót. Tovább keresek. Vagy meglátogatok egy szervízt.
Azért kösz[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
zsizsef #24432 üzenetére
amit te mondasz az "13-9_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe" elvileg ez van hd5000-tól
a másik "13-9-legacy_vista_win7_64_dd_ccc_whql.exe" ami elvileg hd4000-ig van [link]úgy emlékszem a hydra is azért van kettő mert a hd4000-ig driverhez nem megy fel a másik, csak a 13.1-es hydra
asszem már próbáltam, de nem esküdnék meg rá[ Szerkesztve ]
-
zsizsef
senior tag
válasz
Steelmanus #24433 üzenetére
Érdekes, mert amit az asus kiadott 13.9-es drivert a 7790-hez az is csak 13.152.0.0000.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz
zsizsef #24429 üzenetére
Es amelyik a frissebb valtozat az az AMD oldalarol letoltott?
(#24428) _DiEGO_ Amikor meg a HD 4670-es kartyat hasznaltam addig nekem sem volt semi gondom a driverekkel. legalabbis ha jelentkezett valami akkor megoldottam egy kis keresgelessel.
De miota 7790-es karim van azota sok driver nem jo, es nem azert mert eppen nem ertek hozza, vagy netan balga vagyok. Nem kellene masokat sem minositeni. -
zsizsef
senior tag
-
favre
csendes tag
válasz
#67688960 #24424 üzenetére
OK, csak egy kis gond van, nincs a BIOSban ilyen opció.
A06-os van. És hát igazából a rendszer időn, meg a bootolási sorrenden, és jelszavakon kívül semmilyen állítást nem lehet csinálni. VAgy valami extra belépési kombináció - jelszó kell, hogy minden menüpont előjöjjön.
Meg is lepődtem, mert ezelötti 12 éves gépem biosában kismillió állítási lehetőség volt.
Valami további tanácsot szívesen látnék.
Köszönöm -
zsizsef
senior tag
válasz
Steelmanus #24421 üzenetére
Kettő helyről, kettő időpontban. Még méretük is más.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
_DiEGO_ #24425 üzenetére
AMD Catalyst Legacy Display Driver 13.1
Sapphire oldalán is rátaláltam - detto ugyanaz : [link] http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=569&pid=189&psn=&lid=1&leg=0#
gog
A bölcsességed nem a korral jár
mert idős vagyol , már itt oldalon is - az csak 1 dolog ... az észt nem a korhoz mérik
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
_DiEGO_ #24422 üzenetére
amikor most teszel össze valamit és új a rendszer az kissé nem olyan mintha nem új lenne
majd idővel rájöszz
bár az ilyen nagyarcúak szoktak a legnagyobbat koppani, aztán rinyálni mint egy fürdősku.vanekem az overdive nem működött, és nem azért mert hülye vagyok
amúgy már kapott drivert priviben elintéztük
[ Szerkesztve ]
-
favre
csendes tag
Sziasztok!
Én is egy láma lennékAdott egy inspiron 3537 i5, radeon HD 8600m, Windows 8.1
Az lenne a kérdésem, hol tudok váltani, a grafikus kártyák ? Mert érzésre csak az intel family dolgozik, a radeon pedig nem. A driverek mind a dell honlapjáról leszedve, service tag alapján win 8.1-hez.
Mérni a 3d Mark-al nem tudok, mert 3D Mark GUI leállt hibaüzenetet dob a windows, és el sem indul.
A dell honlapos diagnosztika mindent rendben talált az intel Family grafikán. A radeon mintha nem is létezne, nem mérte. Valley bechmark pedig produkált 5-15 FPS-t. Kiírás szerint az inteles grafikával.Próbáltam a friss 13.11-es mobility drivert, de ekkor windows 43-as kóddal le is tiltotta, az eszközt.
A 13.9-es pedig nem akar feltelepülni, illetve a telepítés kezelő felmegy, más nem.
Milyen javaslat lenne, hogy megtörjem a radeon sztrájkját?Köszi szépen a segítséget
-
mcsabee
senior tag
Sziasztok,
érdeklődnék, hogy valakinek van-e 13.1-es legacy drivere Windows 7 64 bithez.
-
törölt tag
válasz
zannor #24406 üzenetére
tipp:
a ccc net.framework és visual c++ érzékeny
a neki kellő visualt felteszi a telepítőcsomag, szóval a inkább a netframe gond lesz
de a legjobb leszedni az összes visualt, feltolni a 4.5-ös framework-ot vagy javítatni vele, és a visual-okat kissebb számtól a nagyobb felé újratenni, a driverrel együtt, és éredmes a directx csomagot is rátolni a legvégén
ha úgy se akkor ha nagyon zavar lehet hogy pakolhatod újra a rendszered[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz
Steelmanus #24410 üzenetére
Ok köszi,úgyse szimpi nagyon...csak ha win 8.1-es driver azt hinném,hogy kompatibilis.
-
hkaroly
csendes tag
válasz
Winnie The P #24411 üzenetére
ennek ellenére működik
-
Steelmanus
addikt
Annak a hibanak a neve W 8.1
Harom op.rendszer kerult forgalomba 7 - 8.0 - 8.1 es mindharom mas-mas WDM-et hasznal. Nalam W7-en semmi komoly hiba szintugy a 8.0-an, viszont amikor kiprobaltam a 8.1-et az magatol is elhalalozott. Szoval nagyon instabil meg az a rendszer, a PH-n is egy teszteleskor siman meghalt ugy hogy nem is lehetet eletet lehelni bele.
-
TIT
veterán
Igenis,hogy a driverek szarok(8 éve van amd karim,eddig nem volt gond)és nem miattam nem restartol vagy ad képet a moncsi hibernálásból!
Most már kékhalálozik is a szutyok driver miatt(13.9)elöször játék alatt sötétség csíkok össze-vissza winbe kilépek ott is lefagy,aztán visszajön és mindenféle krixkrax csíkok mintha zavaros lenne az adás,aztán bedobja a kékhalált win8.1.
Persze elolvasni se lehet a sok csík miatt,úgyhogy restart már megint.
Az emberre meg a szívbaj jön,hogy beszart már ez a kari is 2 hónap után -
zannor
tag
Egyszerűen nem értem ezt az egészet.
Most próbáltam emelni az órajeleken, erre FURMARK alatt leváltott 300 Mhz-re és nem hajlandó használni a 3D órajeleket!
Azóta 3x indítottam újra és nem áll vissza a 3D órajelekre!
Valaki segítsen plííz!
-
zannor
tag
válasz
katt777 #24403 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom azzal is.
Hozzáteszem, hogy ha újraindítom gépet, akkor lefut normális sebességen a 3D Mark 11 teszt vagy egy adott játék, DE ha utána belépek a ccc-be (csak belépek, nem állítok át semmit sem),majd elindítok egy tesztet vagy játékot, akkor már csak 300 Mhz-en működik.
Próbáltam tuningolni is (afterburner, asus tuning program), de hiába állítok be alacsonyabb vagy magasabb órajelet, fogja magát és beáll 300 Mhz-re.
Ismerős probléma valakinek?
-
-
katt777
félisten
válasz
zannor #24402 üzenetére
A 7790-hez való meghajtót telepítetted? Esetleg még a gyári verzió segíthet, ASUS-nál ez elég jellemző. Volt ASUS ATI kártyám, és ahányszor a ref driver bugos volt, a gyári mindig segített (más fázisvezérlése van, nálam az zavart be anno). Nem feltétlenül kell mindig új meghajtót feltenni, főleg, ha az előző rendben megy.
[ Szerkesztve ]
-
zannor
tag
válasz
Winnie The P #24399 üzenetére
Az nem jó nálam. Sajnos még a böngésző alatt is képes összeomlani...
-
csabi0805
senior tag
Na akkor mondanám,hogy ma bekapcsoltam a gépet,és egyszer elment a kép,utánna visszajött azzal az üzenettel,hogy a képernyő beállításért felelős driver nem válaszolt vagy valami ilyesmi,és lőn csodát már nem is megy a Hitman.
Akkor csak a driverrel lehet valami gond.
Most megint rakhatom fel újból...
Mert utánna megint fog működni rendesen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Akciókamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung topic
- Videós, mozgóképes topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...