Új hozzászólás Aktív témák
-
timeslot
csendes tag
válasz
afterburner_ #1599 üzenetére
Épp az a baj, hogy nem nyomtat sehogy!!! Kiadja a hibaüzenetet és ..kész..
-
timeslot
csendes tag
Sziasztok!!
Régóta használom a Canon pixma IP 4200-at. Olyan jelenséggel találkoztam, hogy a azt a hibaüzenetet adja ki, hogy "Működési hiba. Nyomja meg a nyomtató Újrakezd gombját, ha a hiba továbbra is fennáll kapcsolja ki és be....
Megtettem amit kér, de a jelenség ugyanaz. Csak villog az Újrakezd lámpa és semmi....
Mi lehet a baj?????
-
timeslot
csendes tag
Sziasztok!!
Régóta használom a Canon pixma IP 4200-at. Olyan jelenséggel találkoztam, hogy a azt a hibaüzenetet adja ki, hogy "Működési hiba. Nyomja meg a nyomtató Újrakezd gombját, ha a hiba továbbra is fennáll kapcsolja ki és be....
Megtettem amit kér, de a jelenség ugyanaz. Csak villog az Újrakezd lámpa és semmi....
Mi lehet a baj?????
-
cores
csendes tag
Hello!
Hát megvettem az Ip4500-ast...
Beüzemeltem,és egyenlöre jól müködik.Iddáig már kipróbáltam a nyomtatást boritékra,és A4-re,ja meg DvD címkéket is.A véleményem 10-es skálán erős 9-es.Azért ennyi mert tényleg kicsit mintha hangos lenne.Külön köszönet Afterburrning-nek a segítségért
-
teo8028
csendes tag
válasz
afterburner_ #1592 üzenetére
A pigment és dye fekete között éppen szövegnyomtatáskor van a legnagyobb különbség. Olyan, mint a szénfekete és a sötétszürke között. Már, ha hófehér papírra nyomtatunk...
-
afterburner_
őstag
válasz
kaliber #1589 üzenetére
aha..hát lehet az is megteszi,ha gyarit töltessz azzal nem szokott gond lenni...csak utangyartottnal talalkoztam már szarabb minosegu szivaccsal, esetleg az is lehet hogy a festék picit sűrűsödött...valamivel higitani kellene, probald meg kis feketébe való tintával (dye)...hátha.
-
afterburner_
őstag
sztem akkor mar a csapbol is az folyna ha olcson lenne chippes cli patron (pontosabban teli szintjelzéses)
én pl dye tintát használok a nagy feketébe is, de azzal nem nyomtatok:-) szoval csak tisztogatástól fogy belőle a tinta
szövegnél nagy különbség nincs, ha fotot nyomtatok akkor meg inkabb fotopapirra... olyankor ugy is csak a kis fekete fogy -
Pufy78
csendes tag
Apropó...pixma 4000-4200 nyomihoz milen utántöltő tintát ajánlotok? Pigmenteset,vagy nem pigmenteset? Estleg milyen márka,tapasztalat?
-
kaliber
aktív tag
válasz
afterburner_ #1582 üzenetére
Nekem a 4300-as nagy feketénél van ilyen probléma desztvizes fejtisztitás után elfogadható tesztábra lett, viszont mikor nagy felületen nyomtattam feketét olyan mintha kifogyott volna a fekete festék, egy párszor utántöltöttem már a patronokat.
Szerinted érdemes lenne egy új patronnal kipróbálnom? -
torma1981
veterán
Sziasztok!!Vennék egy Canon ip2500-ös nyomtatot!!Van hozzá utángyártott patron??Az menyibe kerül??Tudtok javasolni olyan nyomtatot ami olcsó és olcsó a patron is hozzá???
Köszi
-
g-spot
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki tud, segítsen!
IP 4000-esem van, ami mostanában igen fura hangokat hallat. Mindig bekapcsolás után csinálja, amikor beállítja a fejet a helyére, és közben 2 akkorát nyekken, mintha ki akarna szakadni a helyéről. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet?Esetleg volt valakinek hasonló tapasztalata? Választ köszi előre is.
-
kovasi
csendes tag
válasz
afterburner_ #1583 üzenetére
Ma délig áztattam egy napot desztilált vízben. Sajna már a többi színt is csíkozza. Lehet, hogy itt a vég, jöhet a 4500-as.
-
afterburner_
őstag
probalj patront cserelni...olykor azzal is lehet gaz hogy a patron szivacsa nem erintkezik jol vagy nem juttat eleg tintat a fejbe és így szopacskodik a nyomtatás! nekem most a kéknél volt ez, csikozott az ellenozominta( vagy csak félig voltak a csikok), patront kellet cserelnem mert nem erintkezett rendesen. összevissza meg nem mosd mindenfele vegyszerrel a fejet
desztilaltviznek segitenie kell. meg vigyazz ne menjen a panel mogé viz mert ott van egy chip!
-
donceleger
csendes tag
válasz
afterburner_ #1570 üzenetére
Hello.
Nincs véletlenül egy videód a HP D1360 Nyomtató patronjainak utántöltéséről? A patronok No 21 ( fekete ) és No 22 ( színes ). Vagy szóbeli segítség is jó lenne. Igazából már elvittük újratöltetni, úgyhogy megvannak fúrva, és pontosan tudjuk a színes patronnál, hogy melyik cella melyik színhez tartozik. A fúrt lyukak itt nincsenek lezárva. Ez azt jelenti, hogy ezeket a patronokat csak szépen tele kell pumpálni a festékkel és már kész is, vagy azért ennél kicsit bonyolultabb a helyzet???
Köszönöm a segítséget előre is. -
kovasi
csendes tag
válasz
afterburner_ #1574 üzenetére
Nem tudom hol olvastad, hogy nem ismeri fel. Pusztán annyi van, hogy nem nyomtat rendesen magentát. A fúvóka ellenőrző mintán a sötétebb csík hiányosan, a világosabb csík pedig szinte nem is látszik. A patron hiba kizárva, mert cseréltem chip-et és patront is. 2x mostam meleg vízben fejet és alkoholban + kifújtam. Még megpróbálom UH mosóban is, hátha. Az az érdekes, hogy a hiba egy szinte teljesen piros dvd címke nyomtatása után jött elő.
Köszi a segítséget. -
kovasi
csendes tag
Hi!
Sajnos én már találkoztam evvel a hibával. Azt javaslom, vegyél egy új patront és ha azzal jó, akkor a rosszat cseréltesd ki gariba. (Nekem ezt 2hónap elteltével csinálták meg
)
A gép miatt ne bánkódj tuti jó masina, nekem most adta be a derekát 2év elteltével utángyártott patronnal. -
Márton
nagyúr
válasz
afterburner_ #1576 üzenetére
talán az.
még egyszer előjön, megy vissza.. -
Márton
nagyúr
Hi.
zsírúj 4500-össel nyomtattam vagy 10 dvd-t, 5-6 sima papirt, és nemrég mikor nyomtatnék azt üzente, hogy az egyik patronnal hiba történt, nyissa ki a fedelet, és cserélje ki amelyik nem világit. Valóban a bal szélső fekete nem világított, kiszedtem, vissza, ekkor már világitott, de a nyomtatás ugyanazzal a hibával nem indult. mikor kinyitom megint nem világitismét ki-betesz, majd nyomtató KIKAPCS, ezután már végre nyomtatott. A patronban bőven volt tinta, a nyomtató kb. 2-3 hónapos, mozdítva nem volt a helyéről. Ez mitől lehet? Gyári hiba? Azt hittem megbizhatóbb szerkezet lesz
Visszavigyem garba? De hisz most müködik. -
donceleger
csendes tag
Köszönöm szépen az infót, akkor majd megpróbálom így.
-
kovasi
csendes tag
válasz
afterburner_ #1571 üzenetére
Szia!
Sajnos még mindig rossz.
-
afterburner_
őstag
cli 8 újratöltési segédlet!
-
kovasi
csendes tag
Sziasztok!
IP 4200-es nyomtatómon csak a piros szín csíkosan nyomtat a fúvóka ell-nél, képnél pedig nem is tesz belőle. Cseréltem már patront, tísztítottam a fejet géppel, alkohollal minden jónak tűnik. Mit tudok még csinálni, vagy kuka? Előre is köszönöm!
-
donceleger
csendes tag
Hello. Hogyan töltöd meg a patronokoat. Én éppen ma próbáltam meg egy egy Cli-8 as patron töltését. Megfúrtam, majd befecskendeztem a tintát. A szivacsnál azonban rögtön kifolyt. Szóval átfolyik rajta.
-
afterburner_
őstag
miert ne lehetne eletre kelteni benne?, mondjuk én töltögetem, chippet atrakod és mar mehet is bele az utangyartott patron, vagy a gyari patront megfurod ,megtöltöd es kesz
én mar 4-szer töltöttem fel cli 8-as patron-garniturat az elmult ket hetben,mondjuk normal papirra nem igazan nyomtatok
-
Qtyu
csendes tag
én múltkor belehúztam A4 best quality fotónyomtatásba
no persze meg néhány DVD korong is lett mintázva, de bírja rendesen a patron azért.
most rendeletem 260g-os HP fotópapírt, valami nagyon brutál (ez 10x15). csak ajánlani tudom! -
rien
senior tag
up a kérdésnek
bár az enyémből még alig fogyott némi festék egyenlőre, de heves szívdobogásom lett a kérdéstől -
Pilács
senior tag
Canon IP3500...
Annyit még hozzáfűznék, hogy nyomtattam vele fotópapírra is, HP glossy papírra, de ha a feketét kell kikeverni... itt nem csíkoz, hanem szemcséza legerősebb minőségben, ha még a fotó javítást is ráteszem (ami semmit nem jelent ;) ) köze sincs egy 1.5 éves HP fotó nyomtatóhoz Photosmart 383-hoz. Én úgy gondoltam illene ennek hozni azt a minőséget, de elég rosszul gondoltam. A fekete keverésénél elég gyengén muzsikál a gépezet, A4-en csíkozza, fotó papíron meg szemcsézi és erősen lila beütésű
Ezt tudta a 4 éves MPC400 is
Ezt most vagy kifogtam, vagy ilyen az összes...
-
Pilács
senior tag
Helló!
Most vettem egy IP3500-as nyomi-tatót
és erősen csíkosan nyomtatja a feketét pl ha dvd borítót nyomtatók... De ha max-ra teszem a nyomtatás minőségét, akkor nem, akkor nagyon szép. A kérdés az az, hogy akinek nincs foto nyomtatáshoz külön fekete partonja, azoknak mindenkinek hasonlókép műxik ez a technika? Nyilván a fejállításon túl vok, már nagyítóval nézem a kinyomtatott abrákat, hogy tuti jó értéket állítsak be
-
tokfej
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valakinek sikerült már IP4500-ben utángyártott patront életre keltenie, nékem nem nagyon akar összejönni. Folyamatosan kiáll hibára(nem ismeri fel a patront, kéri ellenőrizzem).
Valami ötlet?
THX -
cores
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat mindenkinek!Azt hiszem,hogy a 4500 lesz a nyerő.
Bár a petron árak húzzosak,de hát ez van .
-
rien
senior tag
válasz
afterburner_ #1556 üzenetére
csendes őrült
ez jó
ok amúgy már kezdi kapizsgálni a dolgát, annyira már nem nyöszög.......lehet bejáratós a kicsike -
larpi
tag
-
cores
csendes tag
Hello!
Szeretnék venni egy Ip4300 vagy Ip4500 tip nyomtatót.Igazából csak hobby célra lenne használva.
Melyik a jobb?Valaki segítsen dönteni!Elöre is köszönöm!
-
rien
senior tag
válasz
afterburner_ #1550 üzenetére
Oké, akkor megnyugodtam. Ez is nyomtat mint az állat
csak nekikezdeni nem akar
Majd megszokom, meg a hangját is
hát tudod hányszor felnyittam már nem-e hagytam benne valahol valami ilyen lehúzandó szalagot
de nem
A cd nyomtatást még nem próbáltam, még nem vettem hozzá lemezt, de majd igyekszem. -
Jani007
csendes tag
4300-asba milyen utángyártott patront javasoltok?
-
larpi
tag
Nekem egy IP4300-som van kb 1,5éve, fél évig használtam gyári patronnal utána csak utángyártottat. Nekem a Qprint jött be legjobban ( CLI 8 szines 600ft, PGI-5 BK 800ft).
Én kb 70és 100 közé tenném a kinyomtatható DVD borítók számát és a fekete fogy ki elsőnek, pedig nálam külön patron van a ff.nyomtatáshoz. A chipp átrakása sem problémás. Meg van a kiképzett fogadó helye a két kis tartócsappal, kicsit még ragacsos is így nagyon jól megáll a chipp. Mivel itt a chipp már nem jelzi a festékszintet nekem kell ellenőriznem.
Ha nyomtatás közben fogy el, legyen ott a következő patron és azonnali csere után még nyomtatni kell egy oldalt. Ha véletlenül még is megszakad a festék fojtonossága egy-két fejtisztító teszt után renbe jön. Nekem egyszer kifogyott és csak másnap tudtam új patront bele tenni, akkor is elég volt 2-3 fejtisztító lefuttatása és már jó is volt.Arra ügyelj hogy a chippeket ne keverd össze, csak ugyan azon szinű és tipusú patronra rakd, mint amilyenről levetted.
Azér az elején nyüstöld a gépet gyári patronnal mert, miután az utángyártottat használod elveszik a garancia! Ezért találták ki a chippet! Amúgy a gépet heti rendszerességgel használom (főleg csak hétvégén), beszáradás jelei még sosem mutatkoztak. -
Pilács
senior tag
ja még annyi hogy azt sem értem hogy tud egy eeprom megsérülni, ha tényleg ilyen egyszerü áthelyezni?
-
Pilács
senior tag
Helló!
Venni szeretnék egy IP 3500-as nyomtatót, és az érdekelne, hogy egy patron sorral kb mennyi dvd borítót tudok majd kinyomtatni?
Meg ez a chippezési móka mennyire használható után gyártott patronnal...? Látom írogattok ezt is azt is, van itt olyan, aki csak után gyártottal használ hasonló nyomtatót? Félek a beszáradástól is (persze csak utángyártottal szeretném használni..)
Köszi
-
Tibord
senior tag
Helló
Őszintén szólva nem olvastam vissza
Arra lennék kiváncsi hogy az IP4300-as chip-et lehet-e valahogy restartolni.
Vagy ha elöttem már volt ez akor írjátok azt és végigolvasom a fórumot
Előre is köszi -
elekm
csendes tag
Canon IP 4300 nem tudok közvetlenül cameráról nyomtatni.Van-e valakinek valamilyen tapasztalata?A fényképezőgép amivel cstalakozok a nyomtatóra Canon EOS 300 D digital.
Csatlakozás után 9 sárga villanás, hiába nyomom az ujraindítást semmit nem változik. -
rien
senior tag
válasz
afterburner_ #1538 üzenetére
Én is csak ilyet tudtam venni, sehol se volt 4300
A tiéd is iszonyat sokat gondolkodik nyomtatás előtt?
Lehet ez normál működés, de én nagyon, nagyon meglepődtem, a hangja is olyan furi nyomtatás előtt, mintha kínlódna -
Tojzi
csendes tag
Heló mindenkinek!
Vásároltam egy 4300-ast, kipróbáltam és nagyon megvoltam vele elégedve. Egy pár napos használat után "még alig fogyasztott egy kis festéket" nem akart tovább nyomtatni! a kis idegesítő sárga lámpa elkezdett villogni, amikor kinyitottam a tetejét megláttam hogy a magenta színű patronon nem világít a kis piros led. na most kivettem a patront és újból a helyére pattintottam, ekkor meggyúladt a led. lecsuktam a tetejét és ismét a sárga lámpa kezdett el villogni. Ismét felnyitottam a tetőt és a kis led ismét kialudt a patronon! na ezt megcsináltam egy párszor és rájöttem hogy ez nem segít! nem tudom, hgy a csipp hibásodott meg ilyen hamar vagy valami más oka lehet. Volt valakinek hasonló esete? ha igen, hogy oldotta meg? vagy esetleg van valakinek valami ötlete? kösz -
padygaby
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Van egy ip 3300 nyomtató utángyártott patronnal.
chip ártakva és azt irja ki, hogy a patront nem lehet felismerni.
Meghalt a chip? Vagy mi lehet a probléma? Van valami ötletetek?
PLS valaki segítsen!
Köszi! -
ambudriver
tag
Szia!
Köszi a segítségedet ! Sajna akár mit csináltam vele nem ment.Vettem egy új eredeti patront most jó. Valszeg kinyiffant vmiért a chip...pedig új eredeti volt..és alig nyomtattam vele...Ennek ellenére azt mondom, hogy nagyon jó ez a nyomtató...remélem a többi patron nem nyiffan ki mert az már húzós lenne...kösz mégegyszer a hozzászólást!
Üdv.! -
bombadil
tag
Sziasztok!
A barátnőmnek vettem egy IP4300ast, gondok voltak a tintatartályokkal (chipcsere utángyártottra-nem ismerte fel, stb..), a hétvégén végignyálaztam ezt a kis fórumot, sok hasznos dolgot találtam rajta, mindent köszönök szépen
Igaz, még az EEPROM állapot kinyomtatása nem nagyon megy, belép a "menübe" de ott vhogy nem tudom mi következik, de nem is fontos, mert megy utángyártott patronokkal és ez a lényeg! Mégegyszer köszönök minden infótTovábbi jó fórumozgatást! Hi
-
Csorbi
addikt
Én nem is Pesten lakom, úgyhogy...
Mellesleg, amikor én vettem, akkor tökvéletlenül egy ilyen szórólapjukban is benne volt, meg a honlapon is, szóval szerintem érdemes figyelni az oldalukat, mert ha ott van, akkor kell lennie a boltban. Ahol én lakom, itt is van Lidl, viszont mikor először kerestem ilyet, akkor itt sem volt, bár akkor az újságban sem volt enne.
Lehet, hogy csak ilyen időszakos áru...figyeld az oldalukat! -
larpi
tag
válasz
ambudriver #1527 üzenetére
Ja és a patron helyére is kuccsants be, nem-e a belső érinkezőre akadt valami.(kis hungarocell darabka stb.) Egy szívószállal ki is fujkálhatod.
-
larpi
tag
válasz
ambudriver #1527 üzenetére
Vedd ki a patront és nézd meg a csippet nem-é piszkos valamejik érintkezője. A csipp a bekattanó fül felöli végén van, közel az alsó sarokhoz, kis zöldes lapka, nézd meg stabilan rajta van -e a rögzítésén (két kis csap) utána tedd vissza és a halyére a patront. A bekattintás után próbáld igazgatni (csak finoman) hogy biztosan érintkezzen. Nekem is csinálta már ezt utángyártott patron amire én raktam át a csippet. Gyári patronnal még nem volt gondom.
larpi -
ambudriver
tag
Sziasztok!
Van egy új ip4300-om. A sárga patronnal gond van pedig teljesen teli van és ezt adták a nyomtatóhoz.Nem tudom mit lehetne vele csinálni.Így nem is akar nyomtatni. Elöszőr még elég volt,hogy felnyitottam a tetejét...és utána jó volt,de most már semmit se lehet vele kezdeni.Villog a led és azt írja hiba a patronnál...valaki tud segíteni?Elöre is köszi! -
Csorbi
addikt
válasz
afterburner_ #1518 üzenetére
Nem, a LIDL papírokkal nincsenek ilyen gondok (még)
-
Motaba78
addikt
válasz
afterburner_ #1520 üzenetére
én mindenképpen eredeti patronokat használok, eddig is eredeti, próbaképpen volt utángyártott patron is de azzal csak a szívás meg a telefonálás ment,így maradtam az eredeti patronoknál.
Garancia meg jó ha van ha éppen a mechanikája hullik szét.
Meg az 4e ft ami nálad illetve a bolti ár között van nem jelentős, mivelhogy számlával el tudom költségelni. -
Motaba78
addikt
válasz
afterburner_ #1516 üzenetére
Hol is van belöle ?
Mert nekem számlával kell, és helyi garival . -
Motaba78
addikt
válasz
afterburner_ #1514 üzenetére
Köszönöm szépen.
ip4300 már nagyon nem igazán tud szerezni haver akkor ugy tünik marad az ip4500 remélem jó lesz .
-
Motaba78
addikt
illetve most néztem hogy az ip 4300 és az ip 4500 az árában különbözik meg esetleg egy kis designba de a design nem ér meg nekem kb +10.e ftot
tehét a kérdés annyiban változott hogy ip4300 vs ip4500
patronok szerintem ugyanaz felbontás ugyanaz, tintafelhasználás szintén 1pikos és ez is tzd lemezre nyomtatni, tehát megéri vajon a különbözetet az ip 4500 csak azért mert ujabb ? -
Motaba78
addikt
Sziasztok !!
Most szeretnék vásárolni egy olyan tintasugaras nyomtatót amivel tudok cd-re és dvd-re is nyomtatni, egyik haver az ip 4500-ös típusta ajánlotta de még nincs neki saját topicja igy ez áll a legközelebb hozzá.
Milyen minőségű ez a nyomtató ?
dvd-re nyomtatás tényleg megoldható vele szép minőségben ?
meg úgy egészében megbizható az a tipus ?
Canon nyomtatokhoz még nem volt szerencsém igy minden tippat javaslatot szivessen meghallgatok.
Eddig olyan nyomtatóim voltak amikben a nyomtatófejet a patronnal együtt cseréltem.
Pl : HP 7760 photosmart.
A dvd tálcát amire a lemezt rakom mellékelik hozzá vagy még külön kell a nyomtató mellé megvenni ?
illetve mik a patronoknak a gyári számai ?elöre is köszönöm.
-
Qtyu
csendes tag
na közben megtaláltam
azt hiszem én is veszek ilyen papírt, egy próbát megér!
A4-es papírból mit érdemes venni? -
Qtyu
csendes tag
valaki írta, hogy a Lidl-ben kapható fotópapír egész jó... az hány grammos?
-
afterburner_
őstag
válasz
szeva000 #1506 üzenetére
ez így van én sem tökölök a garival
mert én is nagyon sokat nyomtatok, es van hogy napi kétszer 3szor töltöm ha ratapadok a print gombra
viszont most ugy jartam mint anno a hp nyomtatomnal...elkezdett ferden nyomtatni,meg hullamosan:-)
megoldás... van a nyomtatóban egy szalag, pontosan a fej mozgató szíj alatt, egy atlatszo , függőlegesen áll, azt kellett megtörölnöm:-)
hp-mnal is ez volt a baj, ennel is, ahogy száll a tinta a gépben sok nyomtatás után lerakodik a szalagra es nem latja pontosan a nyomtato hol is járhat a fej.akinek ilyen baja van , az tegyen eképp:-)
-
szeva000
addikt
válasz
afterburner_ #1505 üzenetére
engem pl. nem is érdekel a gari nyomtatóknál,telóknál...Gyakorlatilag,ha pár töltést is kibír,már nyersz annyit a gyári patronárakat nézve,hogy símán megspórolsz 1nyomtató árát.Akinek meg 1-2évig megy és qrva sokat tölti mint én
+tee
Érdekel a gari??Már 3-4db MP530-at vehettem volna a gyári patron árán,ha azokat használnék.Így ha meghal a fej,veszek az 5gyári patron árán 1fejet és megy tovább minden. -
afterburner_
őstag
jol eltalaltak ezt a chippes szeriat!le a kalappal elottuk
így minimalisra csökent, vagy nem is lehet gariztatni az user altal kinyirt nyomtatót/kat
szóval lényegébena szervíz egy látszat... ezek a nyomtatók nem döglenek be csak úgy, ha eredeti patront hasznalsz akkor nem nyomtatsz eszetlenül, és kibir egy evet siman a nyomtató, ha nem az már a "nem rendeltetésszerű" használat miatt van
de ezt leszamitva nagyon profi nyomtató, és a hp, meg a lexmark elbújhat mögöttük
-
Jazz
veterán
4500-ról tud valaki valamit hogy az is olyan-e mint elődei, kétoldalas nyomtatásra állítva a szöveges tök feketét is színesből állítja össze, bármitől függetlenül, vagy már nem ilyen, és normál nyomtat.
Ezt megosztom:
Camera Kft. Ez a Canon új hivatalos márkaszervíze.
Ez pedig a telefonszám: 06- 1/ 266- 8085 --> jó poén egy próbát megér
Komolyan ez már nevettséges, bűnycselekmény, az országból kikéne tiltani a Canont. És hogy EU-ban hogy engedhetnek meg ilyet!
Annyira direkt, annyira szemét, annyira átlátszó, mocskok!!!
"Vevőszolgálat, vevőközpontúság, szervíz, minőségmenedzsment....." a lónak a f.! -
afterburner_
őstag
en meg nem igazan talalkoztam doglodo nyomtatoval a 4300-asokon belül, altalaban a fej szokott kuka lenni, de ha rendszeresen nyomtat vele az ember akkor nincs azzal sem baj. iszonyat mit kibirnak ezek a dögök
elso 4300-asommal kihajtottam vagy 1.5-2 liter tintat összesen, és utana is ment volna csak én hülye elrontottam...de legalabb rajöttem egykét trükkjére
-
rien
senior tag
válasz
afterburner_ #1501 üzenetére
A piszkok
na persze megértem, de tényleg nem tudtam
Most nagyon örülök ám, hogy kérdeztem és te felvilágosítottál.
Én nem fogom gyilkolni, elvileg több évig szeretném használni és tényleg inkább a tutira mennék ha lehet választaniHála neked ezt is fogom tenni
Köszi szépen mégegyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest