Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristoof
csendes tag
4 hónapos 4300-as fej kell valakinek? eladóóó
privi!!
-
Kobe
veterán
és azt nem lehet tudni hogy a ny*mtass*lcsón nevű odlalon levő 4 dbos kiszerelés milyen márkájú ? mert erre még nem találtam rá sajna
-
larpi
tag
válasz
jgab666 #1694 üzenetére
Bocs de nekem jobb a véleményem a Qprintről. Én egy éve csak ezt a tipust használom és még nem találtam benne hibát. A szinei szinte megegyeznek a gyári szinekkel, nyomtatási miőség problémám sem volt még. A szőrözés nemtudom mitöl lehet, én direkt megnéztem nagyítóval az én szöveg-nyomatomat normál módban és éles rajzolatúak a szélek.
-
Kobe
veterán
igazából színes érdekelne, sok dvd broítót nyomtatgatok msotanság
a fekete emg, hát, jegyzeteket szoktam kinyomatni magamnak, annél emg félév után kandallóban lando, nem érdekel h 2 hétig szőrös e amig nem ovlashatatlanul az -
jgab666
csendes tag
Hello!
Én eddig 2 fajta utángyártottat próbáltam ki. Az egyik Procolor márkájú. Én a színesek illetve a feketében sem látok különbséget. Sima papíron és fotó papíron se.
A másik Q-print márkájű. Ebből csak vastag feketét próbáltam, de ezt kerüljed szerintem. Szőrösek voltak a betük.
A procolort 300ft-ért veszem darabját (vastag fek. 360ft). Így egy teljes garnitúra 1560 ft. Ha érdekel hol veszem Pesten dobj egy privit -
Kobe
veterán
akinek CLI patronos canonja van, márpedig a többség iylen, és utángyártott patronokat használ, az be tudna számolni az eredeti és utángyártott patronok közti minőségkülönbségről ?
szóval ha minőségibbet akarok, akkor töltetni kéne inkább vagy utángyártott is emhet, ill a romlásnak a fokára lennék kiváncsi
kösz -
Winettou
csendes tag
Sziasztok! Van egy IP3000-esem új fej nélkül(jól átvertek vele) nem tudja valaki hogy lehet e fejet kapni hozzá?Esetleg akinek a gép rossz eladnám.Nincs meg a tálcája sen szoftver sem,amikor kibontottam leesett az állam.
-
oncsi
őstag
Helló mindenki!
Hírtelen felindulásból vettem egy IP4500-as nyomtatót. Valahogy az maradt fejemben, hogy ehhez is olcsó a patron. Előtte Ip1500 és IP3000 volt. Ott nem is volt baj. Megkérnék valakit, hogy írja le nekem priviben, hogy miként lehet olcsón nyomtatni ezzel a nyomtatóval. Még nincs a kezemben, így még azt sem tudom milyen patronok kellenek bele. Nagyon hálás lennék egy kis infóért. köszönöm előre is.
-
donceleger
csendes tag
Értem.
Esetleg leírnád az egész folyamatot. hogy hogyan is csináljam? Csak ezért, hogy mindent biztosan jól csináljak. Köszi előre is. -
szeva000
addikt
válasz
donceleger #1681 üzenetére
kéne egy eeprom reset is mellé és csoda fog történni
Nem elég csak a tintatartály hibakódot nullázni
-
kristoof
csendes tag
válasz
donceleger #1681 üzenetére
Amikor nem kap áramot akkor már nem érvényes a szervíz mód-beli nyomtatás..amit beállítottál, mert akkor "elfelejti" hogy mi volt beállítva.
Ez mindig is így lesz..de szerintem nem egy nagy cucc minden bekapcsolás után megcsinálni..(fél perc), vagy ne kapcsold ki a nyomtatót.(vagy szervízben vagy egy Mekk Mestermegcsinálja neked,de nem érdemes pénzt kiadni érte,mert nem olyan bazi zavaró )
Van egy progi ami tutira kiüti, ha érdekel írj és elküldöm neked.(ha megtalálom) -
afterburner_
őstag
-
larpi
tag
Sokáig én sem állítottam át szürkeárnyalatosra dokumentum nyomtatásakor, úgy voltam vele hogy csak a fekete fogy. De tévedtem. Kb 150 oldalas dokumentum nyomtatása közben (csak szöveg, semmi ábra, se szín) megáll a gép és jelzi nekem hogy a cián kifogyott. Tudtam hogy már kevés volt benne, de hát a ff.-nyomtatáshoz minek a cián. Azóta mindig átkacsolom szürkeárnyalatosra. Ha nagyon el akarod használi a cli-feketét válaszd a fotopapír ociót szürkeárnyalatosban ( ahogy afterburner_ is ajánlotta itt alant) és én a minőségen is vennék visszább. Én beletenném a nagyfeketét és semmi gond.
-
donceleger
csendes tag
Nyomtattunk vele egy két tesztet, mert hát addig semmiképpen nem akart nyomtatni. Aztán egy két képet is nyomtattunk. Majd kikapcsoltuk, aztán később megint bekapcsoltuk, de akkor már nem akart működni. Ez kb fél óra lehetett.
Ezután megint elvégeztem a nullázást, ekkor megint nyomtatott, de ekkor nem a kikapcsoláskor, hanem egy következő nyomtatás előtt adta be a kulcsot. Hibakódot nem tudok. Narancssárgán villog a led. Akkor, mikor először megállt, kb 1 éve, egy dokumentumot nyomtattunk, melynek felénél megszakadt a nyomtatás. Akkor is narancssárgán villogott. Még a papírt is úgy kellett kiszaggatni belőle. Azóta így villog. -
afterburner_
őstag
válasz
donceleger #1679 üzenetére
meddig birta ugy hgy allitolag megcsinaltad?miylen hibakodokat ir?
-
donceleger
csendes tag
Senki??? Most komolyan senki???
-
lpzs
csendes tag
Bocs, de elírtam a probléma vázolását, a pgi fogyott ki és a bk van tele. A problémám még mindig áll, mert többet nyomtatok ff, mint fotót. Más beállítást kéne használnom a ff nyomtatáshoz. Mondjuk válasszam a "szürke árnyalatos" nyomtatást? ("fekete-fehér" funkciót nem találtam) Ezt eddig még nem használtam. Lehet, hogy a "fotónyomtató" azt jelenti, hogy egy sima dokumentumot is úgy kezel, mintha fotó lenne, és a fotónyomtatáshoz való patronokat használja a gép?
zs -
donceleger
csendes tag
Hello.
Van egy régi Canon I550-es nyomtatóm. Itt olvastam róla, mi a teendeő, ha nem enged tovább nyomtatni, a hulladék tinta miatt. Sikerült megcsinálni a szervízkódokat, és még nyomtatni is hajlandó volt tök szépen, pedig már vagy 1 éve nem is volt használva. Viszont kikapcsolás után megint ugyanaz a hiba történt. Vagyis folyamatosan villog a narancssárga led és nem nyomtat. Mégegyszer megcsináltam a kódokkal, megint nyomtatott, de aztán megint nem hajlandó! Mi lehet ennek az oka? Gondolom a fej jó, mert elvégre hibátlanul nyomtat amikor nyomtat. Mit lehet vele tenni, hogy rábírjuk a nyomtatásra. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv. -
larpi
tag
válasz
afterburner_ #1672 üzenetére
Látod erre nem is gondoltam, mindig okosodik az ember. Zömében normál papírra nyomtatok, tehát ezért fogy el a nagy fekete. Kössz, mostmár ezt is tudom!
-
afterburner_
őstag
hat fotopapirnal a cli feketét hasznalja normal papirhoz meg a nagy feketét, én csak foto pairra nyomok de elobb utobb mindig kifogy a nagy fekete, mert sajnos tisztogatasnal elhasznalja a gep, igaz en annyit szoktam bele rakni hogy nedves legyen a szivacsa a nagy feketének
-
larpi
tag
Szerintem sehogy mert a PGI-5-ös feketét a szinesnyomtatáshoz használja a gép. a CLI-8-assal nyomtat fekete-fehéret. Ezt azért gondolom mert sokat nyomtatok szinesben, csak szöveget F-F-ben ritkán, és igy kétszer-háromszor cserélek PGI-5 fekete patront,mire egy CLI-8 feketét ki kell cserélnem. Még a sorrendjük is az mutatja hogy a PGI-5 van a szinesek mellett.Ha nem így van akkor tévedtem,de a tapasztalat ezt mutatja.
-
griffe205
csendes tag
Köszönet Hankának, hogy hétvégén megcsinálta a nyomtatómat (IP4300) és köszönet Szeva000-nak a segítségért!
-
lpzs
csendes tag
Hello!
ip 4300-as nyomtatóm van. kifogyott belőle a fekete, a piros és a sárga patron. Egy doksit szeretnék kinyomtatni fekete-fehérben, de a nyomtató hallani sem akar róla, bár a pgi-5bk jelű fekete tartály még tele van. Hogyan lehet rávenni a nyomtatót arra, hogy ezt a tartályt használja a nyomtatáshoz? Van itthon pótpatron, tehát ki tudom cserélni a kifogyottakat, de a még nem használt patronnal szeretnék nyomtatni. -
griffe205
csendes tag
http://www.timtaylor.net/tech/Canon_IP4000.htm
ezen az oldalon vannak hasznos infók? sajnos nem igazán tudok angolul. le tudná valaki fordítani? -
gina100
tag
válasz
afterburner_ #1661 üzenetére
Lehet, hogy az előbb pontatlanul fogalmaztam, nem csak havonta egyszer nyomtatok hanem nagyon rendszertelenül.
Van hogy több héten keresztül heti 10-15 oldalt, de előfordul, hogy csak havonta egyszer-egyszer.Legtöbbször csak síma ff szövegnyomtatásra, jóval ritkában szines nyomtatásra használnám.
-
gina100
tag
válasz
afterburner_ #1659 üzenetére
Akkor inkább hp-t vegyek?
De azzal drága a nyomtatás, meg nem túl jó vélemenyeket olvastam róluk .... -
gina100
tag
Egy kis segítség kellene.
Ha ritkán, olykor csak havonta nyomtatok, akkor szabad ilyen (Canon) nyomtatót venni?
Mert olvastan itt valami "beszáradásról" .....
És ha ez történne, mit lehet tenni? -
griffe205
csendes tag
Már nem garis. Papír nincs benne.Tanácstalan vagyok! Ötlet?
-
afterburner_
őstag
Canon i560, i850, IP3000, MP700, MP730 iylen nyomtatófej érdekelne ha van valakinek valamilyen gépe ezek közül
-
griffe205
csendes tag
Sziasztok. Segítsetek légyszives! Canon pixma ip4300-as nyomtatóm van és bekapcsolás után azt irja ki,hogy: Szolgáltatáshiba:6A00 Ez mi? Miért nem nyomtat?
-
Serg1966
tag
válasz
Padisha #1649 üzenetére
amikor behelyezed az utángyártott vagy töltött patront csak addig nyomtat amíg úgy nem érzékeli hogy teljesen kiürült a patron (ami a valóságban még tele van)és akkor feldob egy kis ablakot hogy kifogyott a tinta és akkor a középső gomb(ami sárgán villog ilyenkor) 5-10 mp-es lenyomásával tudod a tintaszint figyelésést kikapcsolni.
Azt tudni kell hozzá hogy a garit ezzel a mozdulattal el is buktad mert a készülék eltárolja a műveletet.
Új gyári patron belehelyezésekor viszont automatikusan bekapcsol a tintaszint figyelés -
Padisha
tag
Tudna vki segíteni, h megy pontosan ez a chipcsere, utángyártott patronra? Kicseréltem a patront, rajta chipet, de csak villog a nyomtatón a lámpa.
-
malipetya
csendes tag
Ip5000 nyomtatóhoz vennék azt a tálcát, amibe a lemezt kell rakni. Valaki tudja hol lehet ilyet venni?
-
jgab666
csendes tag
válasz
donceleger #1640 üzenetére
Meghalt a chip.
-
donceleger
csendes tag
Egyébként ez egy ip 4300-as nyomtató, és pont annál a patronnal csinálja, amelyiket újratöltöttem. Amúgy pont ugyanezt csinálta a chip-cserélgetős módszernél is. Azóta eredtit vettem bele, most próbáltam ki az utántöltést, de most nem tudom mire gondoljak.
-
donceleger
csendes tag
Valaki árúlja már el nekem, hogy miért ír ki tintatartály hibát, amikor még tegnap nyomtattam vele, ma meg már nem enged. Hiába veszem ki a kérdés patront, akkor sem. Felnyitom, nem világít. Kivesz, betesz - világít, lecsuk - újra hibát ír ki, megint kinyit és megint nem világít!!!!!!!!!! Ilyenkor mi van? Kell venni egy újat???
-
afterburner_
őstag
-
malipetya
csendes tag
Hello! Canon ip5000-be mennyibe kerülnek az utángyártott patronok?
-
larpi
tag
Nem tudom hol olvastál a CLI patronok megfolyásáról szöveg nyomtatásnál,de még nem tapasztaltam (nekem 4300-om van), igaz hogy csak "normál" módban vagy az alatt szoktam nyomtatni szöveget. A normál másolópaírra nyomtatott képek jóval elmaradnak a fotópapiros nyomatoktól, főleg a szinek intezitása kissebb, mivel matt, talán még az élesség is kártszenved. Nyomtatam már nagyfelbontású műszaki lapra (nagyon fehér, matt), azon közelíti a fénykép minőséget.
-
Kobe
veterán
na ma volt időm beüzemelni az ip3500as nyomtatót. cska azé ide írom mert nincs neki topik
. kissé macerás volt és mák volt h usb kábel volt itthon mert beza a f*sz nem gondolta volna h nem tartozék. Mindegy, volt. Kicsit sokat gondolkodik nyomtatás előtt, bár mivel a többi cuccom nem nagyon hasonlítható ehhez, be tudom annak hogy a komylabb technológiai tudás dzsinnjének előcsalogatása tart addig. De azért zavaró, mondjuk a minőség meg kell hagyni, mindenért kárpótol, nem sokat nyúztam, patrontakarékos típus vagyok de egy két színes képet kilőttem és a fotópapíron iszonyat szépen néz ki, nagyon hasonlít a monitoron megjelenített képre, és nagyon szép élénkek. Sztem ennyiért emgérte, bár kicsit bánom h nem volt több zsé multifunkciósra, habár abba oclsóbb a patronozás
Apropó, azt tudom hogy a CLi s patronok a szövegnél kicsit megfolynak, és sálkásodna, de az utántöltött a színes képeknél is művel ilyet, nagyobb méretben ? gondolom glossy paeren igen, de kivi lennék mik a tapasztalatok a sima képekkel sima vagy műszaki lapon -
snerbalu
csendes tag
Természetesen akkor is elveszíti a garit, bár a nyomtatófejre amúgy sem terjed ki
.
Ezt egyszerűen ki tudod küszöbölni azzal, ha szervízbe az eredeti patronnal viszed. Ott mindenfélét kérdeznek, de te természetesen canon patront és canon papírt használsz, "canon tejet iszol és canon étterembe jársz...:-)" és akkor nem köthetnek bele semmibe.
A rutinosok a nyomtatóhoz kapott patront ki sem bontják épp emiatt. -
kaliber
aktív tag
válasz
TheLion001 #1629 üzenetére
Nekem volt egyszer hasonló problémám a piros tintával (vákum hiánya miatt, vagy mert túl híg volt) elkezdett folyni, az volt a hiba jelenség, hogy minden nyomat piros színben játszott, amikor a patronokat megnéztem a sárga szivacsán lehetett is látni hogy fel szívott egy kis piros tintát, a hiba akkor szűnt meg, amikor kifogyott a piros és újra töltöttem.
-
larpi
tag
válasz
Talán próbálkozz azzal, hogy a nyomtató tulajdonságai menüben mindent állíts vissza alapértékekre.A profiloknál válaszd az alapértelmezett beállítást.És végül egy fúvókaellenőrzést is lehetne csinálni.Végső esetben megpróbálnám ujból felrakni a drivert.
-
afterburner_
őstag
válasz
hmm...nekem azert eleg szep valtozasok szoktak lenni...lehet akkor durvan erosebb a piros tinta intenzitása mint a sárga meg a kéké!
hígítsd desztilaltvizzel a pirosat
én legalabbis azt szoktam még csinalni
milyen tinta ez amugy?
-
TheLion001
tag
Húzgáltam próbaként a három színcsúszkát. Az Intenzitás már -50-es világosságon van, de nem változik semmi!!!
már a 30. próbamintát nyomom de nincs egyiken sem változás. Mind 1forma!!!
Le okézgatom, nyomtatás, átállítom, leokézom, nyomtatás...
semmi nem változik!
Ilyenkor mi van?(Pl. sötét így is, a királykék, meg lilás sötét kék lesz...
de nem a csúszka állítás után...arra semmi nem történik )
-
TheLion001
tag
válasz
afterburner_ #1627 üzenetére
Naon Köszönöm!!!
Próbálgatom. -
afterburner_
őstag
válasz
TheLion001 #1626 üzenetére
nyomtato tulajdonsagainal mikor nyomtatsz es ki tudod valasztani milyen minosegben nyomtasson azon az oldalon szin/intenzitás!
b tervet nem tudok...talan nem smakkol nagyon bele a tinta...ezert kell iylenkor kicsit játszania szinekkel, legalabbis ha sok képnél kinlodik akkor ez lesz a baj sztem
-
TheLion001
tag
válasz
afterburner_ #1625 üzenetére
Ok. de ezeket a beállításokat hol találom?
...
Esetleg "B" terv, ha ez nem lenne megoldás? -
afterburner_
őstag
válasz
TheLion001 #1624 üzenetére
ha kuonbozo szinkockakat nyomtatsz? mindegyik megfelel a monitoron levőnek? zöld,kék,sárga,fekete?
szinkalibracios csúszkán vegyel vissza pirosbol...es rakj több kéket meg sárgát...hátha:-)
-
TheLion001
tag
Sziasztok.
Ismét itt.
A köv. a problémám. IP4300.
Szeretnék egy képet A4-es méretben kinyomtatni, de vöröses lesz a kép. Zöld szinte egyáltalán nincs benne! Sötétebb is lesz. Gyakorlatilag a monitoron látottra nem is hasonlít a színe.A festéket én töltöm.Lehetne mondani, hogy rossz minőségű, de érdekes mód, paintből a zöld kockát, ugyanolyan zöldre nyomja, mint ahogy látom! próbáltam Easy photo-printtel, Paint shop pro-val, Word-be szerkesztve.A papír normálra van állítva. Mindenféle színoptimalizáló kikapcsolva (Vvid, stb.) Ha be vannak pipálva, még vacakabb a nyomtatás.Milyen beállítás lehet a gond? Amúgy elég régi a probléma, de mostmár kezd idegesíteni.
Segítsetek légyszíves.
-
Ricsitomi
csendes tag
válasz
afterburner_ #1620 üzenetére
Most kaptam infót, hogy probáljam meg futtatás rendszergazdaként.
-
Ricsitomi
csendes tag
válasz
afterburner_ #1620 üzenetére
Ja ja ez volt nekem is az első gondolat.
-
Ricsitomi
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kis problémám, hogy Vistax32 alá nem tudom feltenni a CD-LabelPrint driver. "Megadott adat nem található" címszóval. Minden más felmegy a gyári telepítő cdről illetve lehúztam a legfrissebb drivereket is és semmi.
Valami ötlet esetleg?
Előre is köszönöm
Tomi -
Kobe
veterán
sziasztok
én is épp rendeltem egy canon pixma t, bár csak a 3500 as szériát
olvasgattam h az utángyárott patron használata garanciavesztéssel jár, ez igaz arra is ha utántöltetem a gyárit pl ? kösz -
lumixxx
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy az IP4500 v. 4300-as nyomtató feje megegyezik-e az IP 4200-assal.
-
afterburner_
őstag
válasz
Patronkirály #1611 üzenetére
ha bedöglött a patron akkor nehezen
-
szeva000
addikt
válasz
Patronkirály #1610 üzenetére
ah jól beszáradt,már sehogy.Új fejet ilyen nyomtatóba?
inkább új nyomtatót vegyél mint fejet,mert kb. pár ezressel lesz több a komplett nyomtató -
Patronkirály
csendes tag
Sziasztok!
Akasztják a hóhért! Van egy pixma 4200-om és beszáradt a feje. De mindez semmi, nem tom megtisztítani! Nem tudjátok, hol a bánatban lehetne újat venni? Sehol sem találok....
NAgyon mgköszönném a segítségeteket! -
Shalia
csendes tag
Canon ip 4300 magneta chip meghalt! Van valakinek olcsón eladó chipje? A patronom még teljesen tele van!!! Sajnálnám kidobni
Tel.20-3370680
-
sanzi89
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg tudja-e valaki a Canon ip5300-as nyomtatók service és reset módját. Mit mikor hányszor kell megnyomni. Érdeklne pár dolog...
-
timeslot
csendes tag
válasz
afterburner_ #1604 üzenetére
Így van azonnal panaszkodik....
Resetelem én ezerrel.Az az tápresettel...
Ha felhajtom a fedelet bejön szépen középre a fej. Mi lehet?????? -
funkygee
aktív tag
válasz
afterburner_ #1603 üzenetére
Ezt a szivacsos témát megnézem, előtte persze jó volt, azok még a gyári patik voltak, szinte alig volt használva.
-
-
funkygee
aktív tag
Sziasztok!
Ip5200-asom van, és az a gondom vele, hogy most gyűrtem bele egy garnitúra utángyártott patront, a chipeket átraktam, de csak a Magenta jön ki belőle,más színet egyszerűen nem nyomtat. Mi lehet a gond? Vagy egyszerűen beszoptam, mert a többi rossz? Ráadásul kikapcsoltam elvileg a tintafigyelést is , de mégis azt írja, hogy mindjárt kifogynak.
Valami Narancsos dobozos tinták ezek, olyan 400 ft. körül. A Procolor -ról mi a véleményetek?Üdv!
-
timeslot
csendes tag
válasz
afterburner_ #1599 üzenetére
És ha valóban kiakadt, akkor mit tudok vele kezdeni? Amúgy bekapcsoláskor normál módon "zörög" csak épp szinte azonnal elkezd villogni a sárga lámpa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest