Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boomerka
csendes tag
Hello mindenkinek!
Valaki tudna abban segíteni, hogy a canon IP4200 nyomtatóm tegnap óta nem működik egyátalán.Kinyomtattam kb.20 oldalt ami egy könyv oldalai voltak.Feketében, csak szöveget tartalmazott.
2 órával később próbáltam folytatni de már csak hibaüzenet jött elő: Működési hiba nyomja meg az újrakezd gombot, ha nem javul törölje a nyomtatást és kapcsolja ki majd újra be a nyomtatót.
Próbáltam újratelepíteni, de hiába.Próbáltam reszetelni, de semmit nem enged.
Valakinek esetleg tippje erre volna???
Előre is köszi -
pupak78
csendes tag
Gyerekek tudjátok mi volt a baja? Erre végképp nem gondoltam!! usb kábel!!!!!!
Azért nem gondoltam rá mert az ip1500asomon tökéletesen müködött,mikor lehozta a csajom peströl csak rá csatlakoztattam,amit hozott kábelt félre azt ennyi....a melohelyemen is szuperált szépen,de nálam nem,gondoltam az op végett,de végre megoldodott!Azért köszönöm annak aki rögtön ráhibázott!!!
nyomtatott valamit azt ,kezdett uj lapon ennyi volt a baja.. -
mr_ricsi
veterán
-
Száncsó
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. IP4500-hoz vettem egy CISS rendszert. Beszereltem, de egy problémám van: a csőrendszerben nincs folyamatosan festék. Hogyan kell folyamatossá tenni az áramlását?
-
kolivanov777
tag
válasz
afterburner_ #2791 üzenetére
Értem tehát ki lehet kapcsolni, gondolom akkor mp550nél is, mert másikból nemigen van már, de ebből van!
-
afterburner_
őstag
válasz
kolivanov777 #2790 üzenetére
ki lehet kapcsolni, csak nem nyomtat cd-re az mp540-es:-)
viszont kisebbek a patronok térfogatilag, a vékonyak 9 ml-esek, a nagy fekete 18 ml.
-
kolivanov777
tag
Sziasztok!
Nekem van egy ip4200 nyomtatóm, márrégóta megvan és szuper, én kikapcsoltam rajta a szintmerőt és azóta én töltöm, gazdaságos, és egyszerűen megérte az árát!
A kérdésem az lenne, hogy találtam egy olcsóbb multifunkciós canon-t, mp 540.
Ez is színenként cserélhető, ha még lehet kapni egyáltalán, de 25ért láttam, a többi drágább,
no a kérdés, hogy ezt is ki tudom kapcsolni, mármint a színmérőt és akkor tudom tölteni?
vagy ezek a chipek már ezt nem engedik?
Remélem valaki tud ebbe segíteni, örülnék neki!Köszönöm
várom a hozzászólásokat! -
majka78
csendes tag
Sziasztok!
Van egy IP4000-em már évek óta.A következő problémát csinálja. Kivettem a fekete patront hogy feltöltsem, vissza rakás után már csak feketét nyomtat és azt is úgy hogy csak minden második sort ( akár képet akár szöveget nyomtatok). Fejet tisztítani enged, de nem változik tőle semmi, viszont a nyomtató fejbeállítást nem végzi el rendesen elkezdi de aztán abba marad.Ha valaki már találkozott hasonló problémával és tudna segíteni azt megköszönném.Üdv.
-
usza
tag
válasz
pupak78 #2785 üzenetére
Szia!
Mikor legelőször vistán próbáltad, feltelepítettél hozzá drivert, vagy a vistára bíztad a dolgot? Csak azért kérdem, mert nekem (bár ip4000-em van) xp-n driver kellett hozzá, de vista mindent magától tudott. Semmit nem kellett felpakolni hozzá, és tökéletesen működött. -
TheLion001
tag
Eladnám, ha valakit érdekel:
IP4300-hoz:
4db gyári patron chippel.
(sárga, kék, piros, kicsi fekete) -
pupak78
csendes tag
Sziasztok!
Nem értem mi lehet a nyomtatómmal (ip 4300),pontosan nem az enyém mert a barátnőmé,az ő gépén tökéletesen nyomtat..neki xp van fent.Nekem vista,de mindenféle rossza nyomatot csinál,drivert szedtem le ujjat,azzal sem lett jobb!
Raktam fel xp-t is direkt azért,hátha,de akkor sem jobb!Linux alatt is szépen müszik,most win7em van fent,de ugy sem jó..mindig uj lapra kezd nyomatot csinálni hiába üres még a lap.Szervizbe átnézték azt mondták semmi baja náluk is tökéletesen müszik.Az én gépemen nem tudom müködésre birni...valaki? -
afterburner_
őstag
-
antikupec
csendes tag
válasz
afterburner_ #2780 üzenetére
én alkohollal, de újabban denaturált szesszel szoktam tisztítani a fejet.
pár csepp a fej aljára, hagyom állni 10 percet, és csodát művel a csíkozós canon fejekkel.
próbáld ki te is -
afterburner_
őstag
attól még hogy feltölti a fúvókákat tintával nem biztos hogy nyom a lapra, fejeket javítok, van hogy az okádék minőségű tinta, a fúvókákba úgy lerakódik hogy papírra gyönyörűen megjelennek a csíkok, de papírra nem nyom semmit. járt mostanában pár fej nálam, jah és ami csak még jobban elrontja az az ultrahangos mosó, illetve az alkohol. sok kontár szervizes ezzel nyírja ki az amúgy még javítható fejet
-
user12
őstag
válasz
afterburner_ #2775 üzenetére
Persze...de, hogy egyáltalán feltölti-e a fúvókákat tintával, vagy arra se hajlandó.
-
TheLion001
tag
IP4300-hoz:
(sárga, kék, piros, kicsi fekete) -
Atex1
csendes tag
-
afterburner_
őstag
ha húz is csíkot nem biztos hogy nyomtatni fog, lehet elektronikai hiba is, a fejben,
illetve, lehet kocsi egység panel, vagy alaplapi panel hiba is
plusz akár szalagkábel megtörés.
a csapos mosás meg nagyon jó, főleg ha a zöld nyák mögé megy a víz és az ic lábait összezárja:-) akkor előfordulhat szép kis tüzijáték a nyomtatóban a fej visszarakása után
-
dethroner
veterán
Üdv Urak!
Van egy IP4500-as nyomtatom, ami mostanában elég hülyén működik. Elindul a nyomtatás, majd 1-2 másodperc múlva megáll. Kb fél perc elteltével felbukkan egy kis üzenet, hogy a nyomtatás valamilyen hiba miatt megszakadt és a "Mégse" gombra kattintva szakítsam meg. Közben a tálcán ott figyel a nyomtató párbeszédablaka, ahol az olvasható hogy a nyomtató nem válaszol. Miután kattintok a "Mégse" gombra, kidobja a papírt, ahol látszik hogy nagyjából 4-5 cm-t nyomtatott mielőtt megállt. Van ötleteteket? -
usza
tag
Próba cseresznye, bár nálam van vizszűrő kütyü a hálózatra kötve, és ne tudd meg 2 havonta mit szedek ki belőle...
Inkább a desztvizet próbáld!! -
Atex1
csendes tag
Sziasztok! Van egy IP4000-es nyomtatóm,ami idáig működött rendesen. Egyszer csak fogta magát és kizárólag feketét nyomtat,semmilyen más színt nem hajlandó. Ki lett takarítva manuálisan is,de nem segített. Esetleg tudna valaki tippet adni,hogy mit tudok kezdeni ezzel a problémával? Előre is köszönöm!
-
szacsa999
csendes tag
Sziasztok!
Van 1-1db (C-Y-M) üres eredeti Canon CLI-8-as patronom, chip-el. Most lettek cserélve, ha valkinek szüksége van rá írjon privit, megbeszéljük.
Üdv
-
TheLion001
tag
Hell!
IP4300-hoz:
(sárga, kék, piros, kicsi fekete)
+ a CD tálca -
yazoo69
csendes tag
Üdv mindenkinek...lenne egy kis gondom, ami elég nagynak bizonyúlt...
A helyzet: elsőre fogyott ki 2 szinem Pixma 4600ban...villog a piros led a nyomtatón belül a chipeknél...feltöltöttem, meg minden...elég nehézkesen jöttem rá, hogyan is kell, de végül sikerült de csak nem nyomtat. Ugyanazt mutatja a hibajelző ablak a monitoron, hogy üresek...mint a feltöltés előtt és a nyomtató elején a narancssárga led a zöld alatt 4 rövidet villog. Azóta már utána olvastam és nem kellett volna hagyjam kifogyni, után kellett volna töltsem villogás előtt, mert igy valami fura kütyüvel reset-elnem kell a tartályokat. Nincs más mód, hogy ismét nyomtathassak ezen kívűl? És persze a méreg-drága eredeti Canon tartályok vásárlásán kivűl? Mittomén, valami gomb kombináció, mint az ip1500asnál, (nyomni az egyik gombot, kábel ki gomb fel, kábel be, nyomni a másik gombot is stb...)??? És ha nincs, akkor honnan lehet olyan chip resetert beszerezni?
Esetleg valami tapasztalat, vagy valami nehezen megtalált trükk egy eldugott fórumon, ami sikeresnek bizonyúlt ?? Remélem valakinek már volt ilyan tapasztalata és tud segíteni.
Előre is köszönöm. -
3x3y
aktív tag
válasz
Yaelede #2752 üzenetére
Kiveszed a patronokat...
Kiveszed a fejet...
Bemész a fürdőszobába...
Megengeded a forró víizet...
Aláteszed...
Kimosod (!) a fejet...
Ha úgy érzed, hogy kész és tiszta...tévedsz...
Mosdd tovább!
Fog még folyni belőle festék, annyi, mint a rosseb....
Aztán megszárítod a fejet...
Ha hajszárítót használsz, akkor ne túl forró levegővel fújd, vagy távolabbról csináld...
vagy megszárad magától...
Vizesen, nedvesen soha ne tedd vissza a fejet a nyomtatóba!Én így csinálom 4 éve. Nincs gond...
Aki mer, az nyer...
Ha nálam ilyen sok éve működik így, akkor senki ne mondja, hogy ezt nem szabad... -
Yaelede
csendes tag
iP 4300-asom mondta fel a szolgálatot 2 év után. Eleinte gyári patront használtam, aztán áttértem Pelikan chip-es utángyártottra. Egy ideig nem is volt gond, aztán elkezdett a CYAN sz@rakodni, aztán a többi, és most már teljesen használhatatlan minden szín.
Nem sokat használtam (lehet, hogy ez volt a baj...), de azért egy héten 1x biztos. Ennyit bírna???
Próbáltam intenzív fejtisztítást, de csak a festéket eszi.afterburner kollégának volt számtalan jó tanácsa, de azt mondja meg valaki, hogy hol van egy részletes leírás arról, hogy hogyan érdemes desztvízzel még egy utolsót próbálkozni vele (fej kiszedése, stb), aztán ha az nem megy akkor kihajítom a francba.
Előre is kösz. -
Deutz
csendes tag
Sziasztok! Kis segítség kellene. Tud valaki Epson sx 400-hoz CISS rendszert. Előre is köszi
-
szacsa999
csendes tag
Sziasztok!
IP4500-as nyomtatóhoz keresek tintapatront. Nem nyomtatok vele túl sokat szóval lehet gyárit kellene bele vennem (fél év után fogyott ki az eredeti). Azért kíváncsi lennék a véleményetekre.
Esetleg ha tudnátok ajánlani boltot, Webshopot, ahol olcsón lehet hozzájutni...Köszönöm a véleményeket és a segítséget.
Üdv
-
csontika78
csendes tag
Hello!
Valaki tudna nekem segíteni esetleg?
A csajszimnak van egy ip 4300as nyomtatója müködött is szépen,de most elhozta hozzám szóval megsétáltatta,beüzemeltettem nálam és azóta csinál olyat hogy amikor képet akarok nyomtatni félbe hagyja és uj lapot kezd sok esetben szinte állandóan 1 cm-t nem nyomtat az a4es lapra....nem értem miért van ez..a nyomtató alig lett használva nála tökéletesen ment igaz xp alatt,de nálam vista van..szedtem le megfelelő drivert hozzá az sem lehet baj.Lehet valami elrázkodhatott??Amit nyomtat pl. listát vagy valami szöveget azt szépen nyomtat szóval nem fej baja van..az adagolásával van valami...köszi! -
R
senior tag
ki szoktátok kapcsolni a nyomit?
azért is kérdezem, mert elég sokat szöszmötyöl, amikor bekapcsolom -
Zomb€€
őstag
válasz
afterburner_ #2738 üzenetére
Hogy tudom papírra nyomkodni, hogy adjon is ki magából tintát?
-
Zomb€€
őstag
válasz
afterburner_ #2736 üzenetére
IP4300
-
Zomb€€
őstag
Üdv.
Nekem olyan problémám lenne, hogy eltűnt a fekete nyomtatás:S Tehát a nagy fekete tartályból nemhasznál semmit. 2 honapot állt magában a nyomtató, mikor ujra üzembehelyeztem középen csíkozot a PGBK, ami még ki is küszöbölhető, aztán hirtelen eltűnt. Először azt hittem kifogyott, de tegnap ujratöltöttem mindent, és egy cseppet se használ. Kivettem,átnyomatam a fejen vizet,az átment,de semmi változást nem okozott:S
-
Klupido
tag
üdv mindenkinek!
Valakinek nincsne véletlen elfekvőben 1 db ip4200-ba való vezérlő panel?
QM2-2670 sorszámú!
Előre is köszönöm! -
BaraQda(:
csendes tag
ip4200 cd tálcát keresek sűrgősen!!!!
06305202090 -
tarob
csendes tag
Sajna a helyzet változatlan.De azért köszönöm!!!
-
tarob
csendes tag
Köszönöm,este kipróbálom!
-
tarob
csendes tag
A festékek szinte még televannak, nem cseréltem.A progi után, most megpróbálom a nyomtató újra telepíteni.Próbáltam már a manuális módosítást is,de csak sötétebb lett, vagy a színek tolódtak el.Alapon. vagy autómatán viszont jók a szinek csak halvány!
-
tarob
csendes tag
Kicsit halványabban,de minden sor jól kivehető, és nem is csíkoz olyan szembetűnően.
DVD.-nél mintha halványra lenne állítva,pedig nem.Már a progit is újratelepítettem,semmi változás. -
tarob
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék!
IP4500-as, desztvízes fejtisztítás után a csíkok megszűntek,szépek a színek,de a nyomtatás túl halvány.Papírra és DVD re is fakón nyomtat.Hordozófelületet már variáltam,Vivid Photo
bekapcsolva.Csak ha 2 szer berakok minden hordozót újra , elmozdítás nélkül, akkor kapok elfogadható eredményt.
Előre is köszönöm. -
Tibord
senior tag
Helló mindenkinek
Kis gondom van a canon IP 4600-as nyomtatómmal.
Meg akarom osztani az otthoni hálózaton de a Windows hét nem engedi meg hogy feltelepítsek 32bites szoftvert is (az én gépemen win7 64bit van a többin sima sp2-es xp)
A vistánál ilyen gondom nem volt az lazán engedte.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Van esetleg rá valami megoldás?
-
sly105
aktív tag
Sziasztok bocs hogy bepofátlankodok de hátha tud valamelyikőtök segíteni. Keresek saját célra fejhibás vagy mechanikai hibás canon ip4300 nyomtatót. Van nekem egy ilyen készülékem de panelhibás lett viszont a fejnek elméletileg nincs baja legalábbis előző nap még nyomtattak vele aztán reggel már nem lehetett bekapcsolni. A tápja jó ,a szervízben azt mondták panelt kell benne cserélni. Vagy ha esetleg valami ötlet vagy tapasztalata lenne valakinek ezzel kapcsolatban azt megköszönném.
-
-
G.F.
aktív tag
IP 4600-as félig teli patronnál nem látja a patront egyik napról a másikra. Új patront se ismeri fel.
-
balazs78
csendes tag
válasz
afterburner_ #2714 üzenetére
SZia!
Az a helyzet, hogy most papíra sem nyom feketét, illetve csak szürkét
A fekete patronok tele vannak, nem folyik át rajta a festék.
A cd-tálcára a fekete helyett halványkéket nyomat. -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Van egy ip4500-as nyomtatóm. Kicseréltem benne a patront utángyártottra, chipet áthelyeztem, betettem, és várnám, hogy mikor írja ki azt, hogy nem megfelelő tintaszint, de hibát ír.
A hiba a következő:
"Egy tintatartály nincs a megfelelő helyen.
Győződjön meg arról, hogy a megfelelő tintatartály megfelelő helyen van-e:"És felsorol két színt, az egyiket cseréltem volna, a másikhoz nem is nagyon nyúltam, max lehet kivettem egyszer, de ugyanúgy visszatettem.
Mi lehet a gon, illetve hogy lehetne megcsinálni, hogy menjen?
Köszi a válaszokat előre is!
-
balazs78
csendes tag
válasz
afterburner_ #2711 üzenetére
Sajna átfolyik
Raktam bele új partont, próbálkoztam megint, aztán másnapra kifolyt a fele, most meg már üres így egy hét múlvára...
-
balazs78
csendes tag
Van egy olyan problémám ezzel az IP4000-esel hogy CD-tálcára nem nyomtat feketét!?!?
Viszont a papírra tökéletesen nyom!
Wajon mi lehet a baja? -
balazs78
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni IP 4300-ashoz!
A nagy feketét nem nyomja, hiába cseréltem patront tisztítottam sokadjára, de semmi...
Valami ötlet?IP4000-hez tálcát keresek megvételre!
-
tarob
csendes tag
Köszönöm a bátorítást,ettől féltem.Az előző 4200-nak is 2 év után lett vége.Ez most csak 1 éves.Próbáljam mosni?Ha nem fényképet nyomtatok,jók a színek.Ha szükségem lenne,tudnál hozzá fejet? és mennyiért?
-
-
tarob
csendes tag
Hali!
Az IP4500-som a zöld színeket barnásra nyomja. A próbanyomtatásnál a kék nem csíkoz, de a 3-ik sort,a halványabbikat alig látni.Lehetséges , hogy kevés a szín?Ez nem lehet dugulás ha a sötétebbek jók?Vagy telepítsem újra a nyomtatót?
A tanácsokat előre is köszönöm! -
bijoue
csendes tag
Hello!
-
bijoue
csendes tag
hiba
-
afterburner_
őstag
válasz
bajnokpityu #2701 üzenetére
szia!
le van levegősödve a fej, töltés utan kell egy kis légtelenítő szerkezet ami kiszívja a benne levő levegőbuborékokat, emiatt van az hogy nem nyomtat rendesen a fej.
-
bajnokpityu
félisten
hello!
egy MP-160asom van,ezt találtam forgó témák közül legközelebb.Az a bajom,hogy sokáig nem használtam a szineset,és beszáradt.a 3 szinből az egyiket nem tudom kimosni,takaritani.valamennyire nyomtat,de olyan,mintha hamar eldugulna.
mindenképp cserélni kell a CL-41es fejet?
Másik meg ami őrületbe kerget,hogy kinyomtat feketével pár oldalt,majd csikoz.megtakaritom a fejet,megint nyomtat 2 oldalt,majd megint takarithatom.Ezekre a bajokra mi a megoldás?
balta?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest