Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz Mephike #1691 üzenetére

Egyelőre nem ugrálok, nem éri meg váltanom csak a súlycsökkentés végett mert annyit nem is fotózom és inkább másra költők ha kellene.

Készítettem egy excel táblát hogy átlássam.
    Beletettem az RP-t és R8-at.
    Ezeknek csomagajánlatait, hol kapható a pénz visszatérítés akcióban valamint mi volt az eddig legalacsonyabb áruk 2023.12.-től.
    Továbbá a kiszemelt RF 28mm f!2.8 STM (akciós) így ez mellett a RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM (R8 kit) és RF 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM (RP kit) került.

RP-t azon felül hogy nem ajánlottátok, most nem igazán éri megvenni mert nincs pénz visszatérítés akcióban valamint emelt áron fut.
    Jelenlegi legolcsóbb az Alza 359k de volt már 285k-is (23.12) vagy nem oly rég 300k a MM-ban.
    Ha tervben lenne az RF 24-105mm f/4.0-7.1 IS STM vásárlás akkor kit-ben érdemes venni mint sem külön-külön.
    Alza kit ára 458k így a legolcsóbb helyeken vásárolva -71k marad a zseben ill. csak 9k plusz a valamikori legolcsóbb árakhoz képest.

RP + RF 28mm f/2.8 STM (utóbbi -14k akció) is nagyon drága a 484k-al ha ezt a múltban 415k-ért is lehetett venni az akció nélkül.

R8 akcióban 492k ezért az 570k legalacsonyabb árhoz képest csábító.
    Külön itt sem éri meg venni a kit-ben lévő RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STM mert -49k-al olcsóbb kerek 600k áron az akcióban miközben jelenleg 700k a min.ára és 630k volt áprilisban a legolcsóbb így szettben.

Mivel az RF 28mm f/2.8 STM is akciós így 617k lenne az áhított mászkáló szettem de így is 17k-al több mint a valamikori legalacsonyabb áruk.

Új hozzászólás Aktív témák