- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Első hsz - ba bele kellene írni, hogy meg ne próbálja valaki is dicsérni a játékot vagy azt mondani, hogy neki tetszik!
Mert aki így tesz az elhuzhat innen vagy pihenőt kap. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tDr1v3r #4890 üzenetére
Hát, haver tolta konzolon, aszonta hogy csak a tűzgombot nyomta a többit elintézte az autoaim.
gyuribácsi88: igen, ezt sokan mondjak hogy halljak hogy jövök. Az a baj hogy minden suskusz perk rajtam van, guggolva megyek, off the grid miatt mapon se latszom, mamuszban ülök a gép elött és lekövet a falon.
Ofc, nincs neki amplify perk betéve...
-
-
laca000
őstag
válasz
tDr1v3r #4890 üzenetére
..én is, mikor azt mondom, az auto aim, az auto aim.
Azért az a neve.
Fékrásegítő.
..a konzol erős megközelítésben sem hasonlítható a pc-hez, más műfaj.
..az, meg-hogy konzolon mennyi a cheater, nem tudom, így nem is tudok róla véleményt formálni, de hogy a konzolos azt sem tudja mi a helyzet ideát, fogalma nincs róla, az is tökéletesen biztos. -
válasz
laca000 #4886 üzenetére
BF4-et pc-n játszok, akkor majd linkelek onnan report-ot, csak nehogy azt gondold hogy a levegőbe beszélek, mellesleg az aim-bot ami konzolon van nem hogy rásegít, inkább hátráltat, mert ha lövök valakit és egy másik beszalad elém akkor elrántja. Nem nagy kunszt egyébként jó statot kihozni, jó reflex kell, meg egy jó füles.
Ha van egy jó fülesed, az már fél győzelem, már rég hallom hogy honnan jön, és mire ő észrevesz én már lövök is, és esélye sincs.
-
laca000
őstag
válasz
gyuribácsi88 #4885 üzenetére
Nézd meg azt a társaságot, aki ellen lőttél.
Több, mint amatőrök.
Az auto aimbot pedig elég jó rásegítő, ezért nem játszunk konzolon, köze nincs a pc-hez.
Az, hogy pc-n ennek a "dupláját ölnéd", szerintem töröld ki, kissé hirtelen, elbizakodott és nevetséges.
Ott nincs auto aim.
Ettől függetlenül szép eredmény. -
A minap mikor annyit mertem írni ide hogy "ne sírjatok hanem játszatok más játékkal" kitiltottak, mondván hogy személyeskedtem. Elég nagy lehet a baj, ha már a "sírjatok" szó is túl durva és túl személyeskedő
Mellesleg itt egy kép egy elég sz@r meccsről, általában 10 alatt van a halál azért mondom hogy "sz@r"
Biztos én is "csíter" vagyok, ja és mellesleg ez konzolon volt, tehát semmi egér meg ilyenek, pc-n meg merem kockáztatni hogy ennek a dupláját ölném, csak mivel kevés a player ezért nem veszem meg pc-re.
-
bobooo
addikt
Na gondoltam Ghostsozok kicsit a hosszú kihagyás után, de server cant connect
-
BandiHUN
veterán
válasz
laca000 #4874 üzenetére
Sokszor vannak ám nem cheaterek is...csak simán kemperek,jó hely,jól megválasztott killstreak,sentry gun,stb...és mennek a birkák a vágóhídra,ezt is megfigyeltem...és tényleg vannak ám olyan helyek,ahonnan alig lehet valakit kiszedni,vagy pl.HC-n akár 2 ember profizmusból bevéd 2 zászlót úgy,hogy kell vagy 4-5 halál+gránát,mire kiszeded nagynehezen.És néha tényleg annyira birka mind,hogy csak mennek és mennek...és persze csítereznek.Aztán mikor lesz szíves a kempelőket valami marha önfeláldozóan kitakarítani,bezzeg helyreáll a rend.
Persze nem ide tartoznak azok az ügyesek,akik az út közepén mennek,fedezék minek,és csak ide-oda kapkodják a puskát,bumm.Elég gyanús.Nomeg az a jól látható az aimosnál,hogy egy darabbal nem lő több golyót beléd,mint ami kell,ha a csapatodban van és mész vele akkoris elég feltűnő,balra 5 golyó,jobbra 4...
Poén egyébként,a soft cheatereket tényleg lehet azért szívatni kis csapatmunkával,klánokat is.Emlékszel a múltkor,volt klános ragequitunk is
1x volt olyan lobbim egy 6fős klán ellen,hogy úgy kezdtek a skacok,hogy haltak fejenként 2-3at,de nálunk egyenletesen volt a kill mindenkinél,pedig 6 féle emberke...kiléptekVicces volt 0-ra verni ellenfél nélkül a semmit
-
laca000
őstag
válasz
LackoMester #4873 üzenetére
Ha többen együtt megyünk, viszonylag "tehetségesek", még a cheater elleni játék is hatásos.
A negatív stat ellenére is, legalább élvezetes.
De amíg, szétszórtan, ki-ki a maga feje, útján megy, egész egyszerűen szólva: halálra vagyunk ítélve. -
LackoMester
addikt
Mint régi motoros COD játékos, sírni tudnék, h. mit csinálnak- csináltak ezzel a játékkal, most elsősorba a fejlesztőkre gondolok. Másodsorban pedig a tetves csalókra, akik kihasználják a játék hibáit és szétcheatelik az egész multit. Ezért is függesztettem fel a Ghostal a gémet.
Remélem lesz még egyszer rendesen játszható COD PC- n, és akkor visszajöttem.
-
laca000
őstag
Már korán reggel FULLON CHEATERREL A SZERVEREK, a józan eszét nem tudom én hová teszi az, és milyen szervereken játszódik, aki ezeknek az elferdült, identitáskomplexusban senyvedő, sátánista, démonizált, dupla nulla alakokkal együtt is tetszik a játék.
Egyébként nekem is tetszik.
Nélkülük.
Ha épp nincsenek, de mindig vannak.
Minden idők szégyene ez a játék.
Felülüberelhetetlen. -
kribe
őstag
Ezek a PC-s játékfájlokból kerültek elő, jövőbeli, vagy esetleg alfa-béta verzióban használt, a játékból kikerült camo-k.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
BandiHUN #4868 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek. Sajnos
Egyszerűen teljes mértékben leszarják a PC-t, pedig szerintem FPS-re ez a legjobb platform... Meg ugye, itt a legszebb grafika. Sokszor gondolkoztam már rajta, hogy egye fene, veszek PS4-et, aztán rádugok egy egeret meg egy billentyűzetet, de ha jól tudom nincs rá natív támogatás... +minden haverom PC-n tolja, nem tudnék többet velük játszani, illetve a grafika... Már a most kijövő játékokat se tudják 60 FPS-sel 1080p-ben vinni.... Milyen next-gen ez? Vicc
-
BandiHUN
veterán
válasz
DokiBaxxi #4867 üzenetére
Lehet,hogy a nextgen is az oka...de annyit tudni kell,hogy a konzolok memóriakezelése teljesen más...vagyis van direkt memóriahozzáférés,a rendszer jobban"egyben van",és amíg nem jön olyan generáció(miért jönne...),addig szopás lesz.Egyszerűen már pl.a Rage is ezen csúszott el PC-n...konzolon ez jó dolog,mert nem kell nagy videomemória,és a proci és a GPU is dolgozhat egy memóriatartalmon.No ez nem lesz nekünk egyhamar,és jön az ilyen szívások kora,hogy mint itt is,sem a GPU,sem a CPU nincs kihasználva,mégis akad ez a vacak...
Egyszerűen a konzolon bedobják a megosztott memóba és kész.Ezért fogy el a videoram,közben egy fos,amit látunk.Mert a mi ramunk és videomemónk egy különálló dolog...és ezért laggol az ember kezdéskor is.Nincs kész a map.Konzolon evidens a folyamatos töltögetés...PC-n ez sokkal nehézkesebb és erőforráspazarlóbb.De ki programoz kábé 5 éve PC-re?Ahol warezolnak és alig vesznek valamit?
Le fogják velünk nyeletni a békát,mint itt is,vegyél konzolt,ráadásul egy 2-3 évenként esedékes gépfejlesztés ára.
Ja,hogy billentyű+egér?Kit érdekel a HC réteg?Hányan is tolják ezt,mint ÚJ játékot,10ezren max?
Szám ez?NEM.Ágálhatunk akárhogy.És pár százalék a PC-s eladás,és mi marhák még törjük is magunkat a gépfejlesztésen...csak a baj van velünk,mert szeró kell.Konzolon nem volt sosem,csak lobby már a cod3-ban sem.Megszokták.Sírunk a csalók miatt?Ott az egész gépét bannolják,aki csal,mert rendszerfeltörés...és a konzolgyártó kivágja,mint macskát...
De itt?Nem vesz részt a gép a dologban.Csalni akarsz?Másik accon gém,csalás,de úgyse bannolnak...A BO2-ben már nem volt bannoláshullám,talán még az MW3-ban volt ilyesmi...
Report.Kit érdekel?A lelkét nyugtatja az ember.Esetleg pár full headshotost kiszűrnek,de aki WH-zik,csalásvédelem nélkül?Nincs screenshot,de már a punkbusternél is ott volt a fekete shot...
Kinek lenne kedve és kapacitása screenshotot csinálgatni egy p2p hostos játékban?Nincs szerver...ami van,az tárol statokat+esetleg a körvégi eredményeket,az talán érhet valamit reportolni,de ha nincs theater mode...ez egyet jelent,hogy nem méghogy én,akkor más hogy nézzen vissza meccset?No ITT a pont.Mertha megmaradna a meccs,ÉN is visszanézhetném,plusz feature...ki nem hagynák.
Piszokul butított játékot kaptunk,ha jobban megnézzük...pl.a BO,BO2-höz viszonyítva...főleghogy a BO szerós volt...
Sok kis apró vacak hiányzik.Theater mode,a szabadon rajzolható embléma,kevés fegyver,kevés killstreak...
Teszkós az egész.
Még a saját rohadt köröd se nézheted vissza,mire is kaptál pontot,stat alakban sem,hány double kill,akármi.
Csodálom,hogy még nem jöttek a hackelt hostok...annyira kevés infó van a körről még a pléjernek is.
Banyek mégcsak barinak se tudom invitálni vagy reportolni,aki az előző körben volt,egy kattinthatatlan lista és egy XP-szám,ennyi?
Pingjelzés nuku,lobbiban írva,ki mennyi pontot kapott,nuku?Hogy lásd,hová csöppentél,mert ha vacak a ping,vagy a lobbiban látod,hogy a top 1 pontszáma kiugró,menél is a p...ba?
Vicces,a hivatalos fórumon lezárták és törölték a csalók jelentésére szolgáló topicot...Csak nem sok volt?
Nincs mapválasztás?Nincs csak pár mód HC?
Most épp ennyi bajom.Egyébként végülis toltunk most pár tűrhető kört...tényleg nem lenne végletekig kaka,ha nem lennének a csalók.Igaz már most unalmas ez a pár map,DLC meg ki tudja,mikor,de ki veszi meg?EZ a rész nem húzza PC-n tavaszig,nem méghogy jövő télig...sajnos.
Meg kellett volna a karácsonyt ragadni,és PC-n leakciózni 50%-ra legalább,season passostól...
Arra is jár ugye plusz camo,stb,hát én nem igazán láttam senkinél...igazából nem is értem,hogy miért nem adják olcsóbban,hisz cél lenne azért egy játékosállományt összedobni,ki vesz így bármit,ha a 3-4x annyi játékosszám mellett MÁR küszködtünk a DLC-kkel?Simán kellene 50ezer pléjer,hogy legyen egy mag,legyen ami viszi.De dupla XP-n 10 ezer csúcs?
10kor nem talál sima domination lobbyt,1 volt,az is csalós,várnunk kellett,hogy legyen egy másik? -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Black Dragon #4866 üzenetére
Vicc. És ha véletlen egy játék jól meg van csinálva, akkor elb*sszák a kis patkányok
Egyébként csak én érzem úgy, hogy most a gen. váltáskor mind a 2 vezető FPS gyenge lett?(Bugos, teljesítmény problémák stb.)
-
Black Dragon
addikt
válasz
DokiBaxxi #4865 üzenetére
Ugyan ez nálam is a helyzet, douple xp miatt nehezítve van még pluszba a helyzet, ilyenkor kibújnak a kómából az igazi elvetemült camperek, és minden sarokba ül 1, aki hátba tud lőni erényesen. Ritka az olyan menet, amikor ne találkoznék ilyen pro emberekkel, mert ezek tényleg tudnak játszani...
-
DokiBaxxi
őstag
Azért érdekes. Tegnap milyen statot(statokat) csináltam, ma meg gyakorlatilag nem volt pozitív a K/D-m. Ja mert biztos én változok napról-napra. B*ssza meg magát az IW
-
tDr1v3r
veterán
válasz
BandiHUN #4861 üzenetére
Ezt az úriembert időben tudtam reportolni... láthatóan aimbot-ot nyomott meg WH-t. Remélem valami nemi beteg egyszer meglátogatja...
VAC nincs mert a játék binárisa 64 bites, azt meg nem támogatja.
-
kribe
őstag
Ha szerencsém lesz holnap leveszik a gipszem és végre játszhatok...
-
BandiHUN
veterán
válasz
wwenigma #4858 üzenetére
Hány ilyet látni...beteszed az off the grid-et a mamuszperkkel,incog még,és rájössz,hogy mindig van szinte,aki lát...
Piszoksokan tolják WH-val.Hisz az ANNYIRA nem feltűnő,és mit ér a report,amikor sajátkezűleg lő le?A büdös életbe nem kockáztatnának bannt...főleg mióta már az usereket a Steam is védi,hisz adott egy acc,van rajta x játék,vásárolsz...fújnak rád páran?Ki nem sz...ja le...nem hackeled meg a gémet,pl.instant full prestige,durva aimbot,hackelt host?KIT ÉRDEKEL?
És ez a legrosszabb.Kevesen vagyunk.És mit mond a Sztím?Akinek tetszik,vásárol(tökmindegy,csal,e amíg nem irtó pofátlan,még a többszörös acc is megengedett,hogy told a fő profilod pl.kártyákkal),akinek meg nem,az meg vesz mást,azért vásárolSzinte minden gém más Steames vagy Origines...
"Nincs miért bántani senkit"
Hisz ott van a kézikönyvben,hogy a multi élmény egyénenként változó lehet
ÉS tudtommal a gémet nem védi a VAC sem,legalábbis nem tudok már erre utalásról sem...pedig annó hogy mondták a CS idejében,hogy a VAC az na,hetekkel később is bannolnak...picsafüst mostmár.Mint a Punkbuster,de az legalább lehet jó szerós gémnél,ha fut mellette más csalásvédelem is.
Szerintem itt már a lobbykat se rögzítik...őszintén vajon miért került ki a theater?Meddig tartana a meccseket visszanézni,mint pl.BO-ban?Konzolon nem csalnak,ez a 10ezer ember,aki meg PC-n tolja,a kutyát nem...el kell hinni.ÉS bontani egy sört,kólát,akármit...leülni,tolni,csaláskor kilépni,vagy kivárni a kört,beírni,hogy cheater faggot,kilép magától,aki magára veszi,higyjétek el,működik
95%-ban eltűz a lobbyból az ügyeskedő,mielőtt rányomhatnál a reportra!Bár nekem gyorsan kilép a gép,el tudom kapni,de mire feljön az ablak,már sehol,de rányomom,sose lehet tudni...
DLC-t meg nem szabad venni.Már most alig talál a gém játékot jópár módban,pedig dupla xp van...mi lesz itt,ha párszázan vesznek dlc-t?Nem lesz kivel tolni.... -
-
BandiHUN
veterán
válasz
DokiBaxxi #4834 üzenetére
Ezt úgy hívják,teabagelés
How do I Humiliate Another Player in Call of Duty Ghosts Multiplayer?Sometimes you may receive a field order where you have to humiliate another player. The game does not specify what this is so some players may not know what to do. Believe it or not, humiliating someone means to tea bag someone! Yes, there is actually a challenge for tea bagging someone in Call of Duty Ghosts!
For those who do not know what tea bagging is, it's when a player crouches up and down repeatably over a player they just killed. This has often been something that has been done throughout video games to make the other player angry.In order to complete the field orders for humiliating another player, simply crouch up and down a couple times over a player you just killed. Do it quickly because other players might kill you before you are able to complete the challenge.
És tényleg ez kell basszus
-
melega
őstag
Nem tud valakl jelszót. a Cod Ghost 3.43 GB Call.of.Duty Ghost PC.rar fájlhoz.
A telefonomról le vannak
tiltva az olyan szolgáltatások
hogy a 17641 számra igent küldök.és küldik a jelszót.Nincs jelszó rar fájlhoz nincs játék?
Jelszót, csak emeltdíjas szogáltatás keretén belül adnak.Nem ismeri valaki ezt a fajta tömörítését a játéknak?
Nem tud hozzá valaki jelszót? -
cashback
őstag
válasz
wwenigma #4847 üzenetére
Most komolyan szórakoztok???
Egy büdös szóval nem mondtam hogy nincsenek csalók!!!
Vissza lehet keresni a hsz-eimet. [link]Azt sem mondtam hogy tökéletes... azt viszont mondtam (más szavakkal), hogy: Egy bolond százat csinál.
Egy ideig ez volt itt az utolsó hsz-em, mert sajnos csak a személyeskedés megy már irányomban és nem szeretném, ha ez miatt valakinek elgurulna a gyógyszere (esélyes hogy nekem fog).
Köszöntem a figyelmet.
És még mindig tetszik a játék!
-
cashback
őstag
Maniac érzés:
-
törölt tag
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BandiHUN #4832 üzenetére
Majd' 40 ember van csoportban, irjak ki közös jatekot valamikorra?
-
BandiHUN
veterán
válasz
laca000 #4831 üzenetére
Látod,én szófosásban vagyok,te megfogalmazod tömören...gyerünk is 1-2 körre.
Egyébként voltunk ugye fent,hitetlenkedővel...megdőlt a "nincs csaló" elmélet.
Kellene kicsit jobban PH-sodni...de csináltam logoutot az aktív gémereknek,nem túl sokan jelentkeztek...mi legalább játszunk is,ha már a szánk nagy.
Egy kérdés:mit jelent a humiliate next enemy a field orders-nél?Rendszeresen elbukom,pedig az én olvasatomban kést jelentene,vagy mit,de ugye van erre is külön field order,de erre az egyre nem tudom,mit kéne csinálni,szemből,hátulról késelésre sem adta be,valami olyasmit jelentene,hogy "végezd ki",de hátulról lelőve,akár headshottal sem adta be..
-
BandiHUN
veterán
Igazad is van...tudod,ez fura dolog,mert nem is értem,miért baj,ha rendesen véleményt nyilvánítunk.Igen,játék,Én is úgy állok neki,hogy hozok egy sört,és élvezem
A problémákról azért beszélünk,mert az embernek véleménye van.Tegnap is tettünk fel pl.screenshotokat is,hogy ilyen ez,olyan az.
Egyébként jó lenne pl.a megjelenő DLC-kről beszélni,ha végre lenne kiszivárogtatás.És félreértés ne essék,szoktunk jó köröket lezavarni itt a PH-sokkal is.Annyi,hogy az ember nem emeli ki,csak inkább a rosszat,de szerintem semmivel sem jobb,ha most elkezdeném feltenni a HŐS screenshotjaimat,amikor tényleg vannak amúgy gondok.
Keressük az ellenszert,volt szó a sebességcsökkentésről a netre,pl.cfosspeeddel.Tegnap próbáltam,nem nagyon vált be.
Persze bennevan,hogy egy friss játékot úgy játszanak,hogy 1 lobbi van este,nem is sokat ér.DE még a játék maga végülis élvezhető.
Sehol nincs a többi 5 óra alatt végigvihető,esetleg még coopos gémekhez képest,hogy beletolunk 100+ órákat...
Élvezzük,érveljünk,ember módjára.Ennyi..Bocsi,akinek nem jön be a "kisregény",mindenhol megkapom,hogy más 10et postol az én 1 hsz mennyiségembőA gémnek pedig 1 nagy baja van szerintem.Kevesen játsszák.És igazából a kompenzáció ezen próbál segíteni...sajnos NEkünk nem jól.A Nyugat netileg "távol" van.Ez van.És egyébként rajtam kívül is mindenkit mérgelne,aki még a régi,reflexes korban kezdett játszani,hogy ez itt most mit sem ér.Még a pingjelzőt is kivették,NEM tudni,milyen is a helyzet,a régebbi CoD-okban nyomtál egy tabot,kint volt a ping,látta mindenki,mire számítson,itt ez nincs,és ez nagy hiba.
-
Oczu
senior tag
válasz
BandiHUN #4827 üzenetére
A két úriember visszaeső, kaptak némi gondolkodási időt. Látom, hiába szóltam számtalanszor, újabb flame miatt kellett temporaly ban-okat osztogatnom.
Azért válaszolok erre a postra, mert kapcsolódik az előzőekhez.Attól, hogy nem írunk ide, még figyelemmel kísérjük a topic-ot, pl én napi szinten elolvasom, miket írtok, e vélemények és tapasztalatok alapján nem vettem meg a játékot, de várom, hogy egyszer azt írjátok, jöt egy peccs, amitől minden királyi szintre emelte a game-t
-
BandiHUN
veterán
válasz
gyuribácsi88 #4825 üzenetére
De ha BF4-ezel,miért vagy itt?
Bocsi,de talán nem sok mindenkinek van pénze mégegy gémre,amiről ugyanígy lehet sok mindent olvasni...
Mi rinyálunk,mert olyan dolgokat kérünk számon,ami nem a mi hibánk.A fake gépigény,az akadozás,a lagkomp...a legtöbb embert sújtja valami.ÉS a BF4 pl.az én gépemen nem tudom,hogy menne...a beta nem volt hajlandó elindulni,pedig csomó órám van a BF3-ban!Erre vegyem meg a 4-et?Mégegy szar legyen?Majd veszek egy vacak PS4-et,és elfelejtem ezt az egész kínlódást PC-n...konzolról jöttem,a PC hozzáállás el is éri,hogy NE gépet újítsak,hanem menjek vissza.Azt az 1-2 multis gémet,amit veszek,nagy cucc oda megvenni.Plusz 4 ezer a nyugalomért?Ha valaki azt mondaná,hogy PC-re lenne 4ért egy DLC,ami normálissá varázsolja a gémet,és csalómentessé,itt is megvenném!
Kábé annyit kéne költeni a gépre mint egy nextgen konzol.Agyalok,mit vegyek?NEM.Csak most nincs rá pénzem,ennyi.De a cél már nem téma,mióta kijött a BF4-Ghosts páros...Malware,ha téged nem izgat,mit leskelődsz és kommentelsz itt?Írj jobbat,ne szólj be,mert a másik vergődik,nem láttalak még itt,nem tettél semmit a topikhoz,felesleges bírálnod,ha csak olvasol.Tudod,vannak emberek,akik rég tolják,vannak emberek,akiknek itt rangjuk,ismerősük van elég,teljesen jogos,hogy véleményt alkotnak.NEM neked...lehet a gém sincs meg.Írj jobbat és lesz akkor más.Akkor beszélünk erről.Véleményem van,elmondtam.Írhatod a TE verziódat...de neszójábe' ha csak erre futja,ne is olvass,ne kommentelj,kész.Hisz neked nem tetszik.
-
BandiHUN
veterán
válasz
laca000 #4823 üzenetére
A baj az...hogy ez a cod-ból a szégyen kategória.Nincs csalásvédelem?Lassú mozgás,marhanagy map?Normális killstreakek hiánya,amik feldobják a gémet?
3féle ember élvezi...a magamfajta,akinek nem jött be a bf4,és nincs más,pedig szopok,mert fél-1percig szószerint több másodpercekre beakad a gém.Mégis tudok néha jókat lőni.Élvezi a nyugati csíter,mert nem tesznek semmit,élvezi az orosz,mert bagóért vette.És még esetleg élvezi,akinek épp szerencsés a konfigja,20éves/azalatti,és szerencsés helyen pl.németben lakik.Mert vicc,hogy megy a lobbi,van benne orosz,lengyel,német,francia.Már a cod4 óta tudjuk,hogy ha csak német lenne,akkoris cumi a ping miatt,de így...és mivel Magyarország központi nyugati kapcsolata a net felé gyenge(ezt tudják az IT-sek ezeréve!Nem véletlen,hogy itthon mindent elérsz 10ms pinggel,de már az osztrák is 50-100ms!NEM pingtest,speedtest,annál tetvebbek a szolgáltatóink,priorizálva van ám,hogy jót mérj!!!),így sose vagyunk hostok...
Én elmélkedtem,ahogy nézem a kllcamot,olyan 300ms-ra jön ki a ping kompenzálva...ennyit bukik az ember minden rohadt összelövéskor.
Tegnap volt köröm,hogy ment a csávó,EGÉSZ TÁRAT eresztettem belé,megfordult,és úgy lőtt le,mintha 1 lövés lenne,BAMM.A netem rendben van,ellenőriztem.Máshol gond nincs,még BO2-ben sem annyira,mint itt.
Ha kifogom a jó hostot,megintcsak OK.De ez a ritkább.
És nézem a vacak killcamot az 1 tár után,hogy az ipse meghall,megfordul,és belém nyom fél tárat,röhög.NEM lőttem.Úgy,hogy hitmarkerrel belement az én nézőpontomból egy egész tár.
Ezértis kapom fel ilyenkor a shotit,más megoldás NINCS.Azzal ki lehet a 300-as pinget párszor kompenzálni,és igyekszem kerülni,hátulról,oldalról,mert szemből ígyis vicc,alapesetben nevetséges,hogy valaki jön SMG-vel,1 méterre van,és Ő öl meg a shotival szemben?
Itt nem.Annyit késik a rohadt gém,hogy pumpásból 2 shot is elmegy a semmibe sokszor.Killcamon nyoma nincs.Játszok mással is,semmi gond.15/3 net,most van új modem.És tényleg adja,ha olyan a host,volt szeró,hogy 6an voltunk magyarok,sz...á aláztunk mindenkit.Akkor adta.Kimentem,új host,lagkomp.Hát a jó édes ..... nénikéjüket ezért.Iszonyat gáz,hogy egyszer mindent bead,egyszer meg egyszerűen képtelen vagy egy 9:22-nél pl.jobbat lőni.Tök mindegy,ugyanazon a mapon lőttél 10 perce 30:10-et...és az ellen se jobb,noob,bénázik,forgolódik,MÉGSE.Nem lő sarkon át,stb.Csak simán szar Neked a host.
És sokan lehetnek így,mert nem véletlen,hogy ennyire kemp megy.Mert a rush sz...t ér ilyen pinggel.Szoktam HC-n pisztoly akimbózni...voltam már mindennek nevezve jó hoston,mert tényleg 1 dupla lövés HC-n elég is,adja.De szoptam is hatalmasakat,ha olyan...és vicces,mikor 1 méterrel a csávó elé kell lőni,de pörgős mapon akimbóval kinek van erre ideje?Autoshoti dettó.Van,hogy anyáznak.Van,hogy röhögnek.Mert mikor épp mit dob a sz..os rendszer gémnek.Pedig le van véve a konfigban a ping 100-ra 800! helyett,ahogy az alap van asszem'. -
BandiHUN
veterán
Én a csalást se értem.A prestige-ek nem tesznek semmit,jellegtelen az embléma,max mire az elsőt kimaxolod,lesz annyi pont,hogy mindig megvehesd ami kell,100 alatt nem voltam már rég...de már az elsőben is 10 szint,és felöltözteted a másoktól látott "kedvenc"fegyókat magadnak is.és ráadásul mintha direkt,de headshotra sincs "szükség" szinte semmihez,és a camo-k is jellegtelenek.Ergo szinte semmi haszna csalni...de akkor miérkell'???
Régebbi részek,jajj...amikor 2x8as brigádnyian játszottunk innen is...
-
laca000
őstag
válasz
BandiHUN #4816 üzenetére
Én délelőtt, mondom úgy, reggel 6-tól, a szokásostól eltérően, elvétve találkoztam csalóval.
Egyszer repülgetett a csávó, másszor, harmadjára pedig pofátlanul használta az aim-et, wh-t.
Ettől függetlenül élvezhető volt a játék.
A kora délutáni óráktól kezdenek, szoktak elszaporodni, de akkor gombamód sok van belőlük.
Este pedig, szinte játszhatatlan.Visszatérve a mondandódra: A játékos reggel, délelőtt, valóban kevés, alig néhány lobby, domination-ben legalábbis.
De legalább nem volt csíter. -
BandiHUN
veterán
Este voltak tegnap is jó körök,játszogattunk kollégával...csaló is csak 1-2 a gusztustalanabbikból...
Ami engem jobban bánt,hogy éjfél után alig volt már mozgás...HC-n 5 perceket vártam,mire megtelt az egyszem lobbi,de pl.dominationban se volt sokkal jobb,Crankedet meg nem is találtam.Ahhoz képest,hogy ittvolt a karácsony(és van is kisszintű arányaiban szép számmal),ez azért riasztó,dupla xp hétvége van...és tényleg elég kevés volt a "régi"délután is volt,hogy én voltam a lobbiban az egyedüli prestige-es.
Kezdene a gém alakulni,egyre játszhatóbb,duplaxp...de nagyon elfordultak tőle.Biztos sok a csaló,másra nem tudom fogni...
Hát kíváncsi leszek,hányan vesznek DLC-t,mutathatná a sztím...bár ha a mostani játékosszám 1/3-a is vesz,már akkoris...főleghogy ha nem kap külön pontot a játékkeresőben,csak ömlesztve,mint a BO2,ahol van dolc-m,de SOSE próbáltam emiatt...és még azt se tudni,mi és mikor jön.
-
DokiBaxxi
őstag
Ez már cheater gyanús. Mai SR eredményem
-
BandiHUN
veterán
válasz
laca000 #4813 üzenetére
Én se morognék,ha meg aztán másik körben mások ellen nem lőnék én is jókat...Tényleg vicc,a cod4 idejében nem voltak ilyen kilengések,teljesen úgy érzem,hogy van mondjuk egy 5-10%,aki csal,meg vannak a többiek,nem nagyon van alternatíva.Úgy kijön...és nekem ne mondja senki,hogy igen,skill,pont ezért,mert nincs átmenet.Vannak akik,lőnek mondjuk jobb körben 25-30at,halenak 10 körül,OK.Mész,arcon lövöd shotival,megleped,ha kemper,meg tudod oldani.De ilyet nem lehet.
Nevetséges,itt is nézem a killcamot egy ipsénél,házban bent,oracle,rárontottunk+kutya,már lőve befelé,és a kutyát LEKÉSELTE,minket meg lelőtt úgy,hogy elvileg MI átláttunk a falon,tudtuk,mi van.Na nemá... -
BandiHUN
veterán
válasz
laca000 #4811 üzenetére
Itt a kör vége,amiből kimentél...
NEEM,az egész világ noob,csak pár profi van.Shotgunnal tudtam ennyit lőni...
Egy normál kör pedig néz ki így:
Ok,vonatkoztassunk el az első helytől...de kábé nem hiszem,hogy igen,ennyire rohadtjó játékosok vannak,hogy bejön,lő egy 5:1 vagy még durvábbat,bejön 2-3 ilyen,és mindenki konkrétan szop.
De kérdés,hogy ha ilyen menők,vajon miért mennek el a kör végén,ahogy kidob a gém a lobbyba?Csak nem a reporttól félnek?
Nem tudom,az én eszem a béna,de az első képen levő mind a 4 emberke kilépett a p...ba pedig nem egy klán,könyörgöm,ha tistán ilyet lövök,NEM MARADOK BENT?Naná...én is maradok abban a lobbyban,ahol jókat lövök... -
BandiHUN
veterán
válasz
laca000 #4808 üzenetére
De minek maradsz vele 34 lobbyn át?
Be kell írni a csetbe,hogy cheater report,nem kell nevesíteni,hidd el,a 95%-a a kör végén úgy elillan,hogy nem tudod reportolni se.DE a lobby kitisztulTöbbet nem tudsz tenni.
Mondom,a kör végén a sárosak kilépnek...és nem kell szájkaratézni a csetben,hidd el,amára veszi,akit érint!
Fő a nyugalom. -
kribe
őstag
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever #4802 üzenetére
Megoldodott a problemam.
CCC-ben letiltottam a crossfire-t, ugy, hogy ha a COD Ghost-ot inditom el, csak akkor ne menjen a cf... -
energy4ever
addikt
Ha kikapcsolom a crossfire-t, akkor 1db 6970-el elmegy a jatek akadas nelkul, tehat nem jon elo az a problema, hogy a menu is akad.
Valami megoldas van erre, hogy ne kelljen ki-be kapcsolgatnom a crossfire-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- ThinkPad (NEM IdeaPad)