- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
"1x próbáltam pár party erejéig" - Gyorsan ítélkezel, nem?
Én COD-os vagyok. COD2 2000+ óra, MW1 1000+ óra - MW2 370óra - MW3 213óra - Ghosts 175óra - Advanced 37óra
BF3 60óra, BF4 103óraViszont ettől függetlenül most, ha leülök játszani, akkor inkább BF. Mert a játékélmény azáltal, hogy simán fut a játék szép grafikával és nincs minden körben legalább 3csaló elég sokat javít rajta.
Ettől függetlenül most a BO3-at beszerzem... és remélem, hogy megfordul a COD szériánál ez a csökkenő óraszám.
-
cashback
őstag
válasz
Winnie The P #6557 üzenetére
Elindult... csak nem legálisan.
-
cashback
őstag
válasz
Winnie The P #6555 üzenetére
Dinasti - Call of Duty: Ghosts Benchmarked - Gameplay
-
cashback
őstag
válasz
laceszgamer #6532 üzenetére
Már megvolt... kétszer is.
Mostmár tiltottam is.Viszont cserébe felteszem a játékot... megnézem mi változott.
-
cashback
őstag
válasz
cashback #5068 üzenetére
Bobby Fischer® ismételten alkotott.
Nem teljesen értem a srácot. Felvesz ismerősenk. (állítása szerint 3hóapja én jelöltem be őt - nem is játszok már, de legyen igaza)
És elmondja ugyan azt a monológot amit 1évvel ezelőtt.Először azt sem tudtam ki és mit akar (rég volt már).
Mire leesett, addigra már anyázott... Szóval 1év alatt sem változott semmit a delikvens.Szinte ugyan az mint legutóbb... csendesen, beszélgetősen indít... a végére elgurul a gyógyszer.
-
cashback
őstag
Hát nem tudom...
Eddig erősen úgy fest, hogy nekem csak minden "páros" kiadású COD tetszik.
COD2, MW1, MW2, MW3, GhostsCOD1, UO lényegében csak SP-ből állt nálam... COD2-vel indult az izmosabb MP (meg egy kis MOHAA is becsúszott).
WW nem tetszett, BO1 gépigénye miatt maradt ki, BO2 nem tetszett... AW is beáll a nem tetszik sorba.
Gameplay-eket néztem... Semmi nem tetszik belőle: furcsa grafika és hang, érdekesnek tűnő mozgás... ugribugri tiszta vicc.
Olyan gagyinak tűnik az egész.AW játék stílusa kicsit Titanfall-osnak tűnik számomra... ami ugyan nem egy rossz játék, de nem COD. Azzal is játszok hébe-hóba... viszont nem favorit mint a COD korábbi részei.
Ghosts-ot mostanában keveset játszom... időm sem engedi és a gépemen sem fut el teljesen simán (FM2 IGP-vel nagyon minimálisan - vga-t kellene szereznem) Viszont még így is jókat játszok vele néha...
-
cashback
őstag
-
cashback
őstag
Az új frissítéssel megérkezett hozzám is a mikrolagolásos izé... Bárhogy állítom, semmi nem használ. Mintha folyamatosan lefoglalná valami a gépet a háttérben és csak minimális erőforrást kapna a játék.
-
-
cashback
őstag
válasz
attos71 #6046 üzenetére
Nem olyan egyszerűen...
Először biztonsági másolatot készítesz róla. Majd azután visszaállítod, de már úgy hogy a kívánt helyre telepítse (bár nem tudom, hogy ha a Steam a C-n van és visszaállítasz valamit akkor megkérdezi-e hogy rakja)
Ha a cél meghajtóra telepíted a Steam-et is, akkor tuti nem lesz olyan gond, hogy nem engedi máshova tenni (talán volt pár játék aminek csak a Steam mappa volt elfogadott)
Egyéb alternatívát lehet itt tudnak adni: Steam topic
-
cashback
őstag
válasz
bypass|HUN #6044 üzenetére
Nincs, de ismerős.
Tipp: Steam-et és játékait én mindig a D-meghajtóra telepítem (illetve Origin, Uplay...etc játékokat is). C-meghajtón csak az alapprogramok vannak (OS, Office, képnéző/szerkesztő, fájlkezelő, videó/hang lejátszó - Szóval amit egyébként is fel kell telepíteni új OS-nél).
Így ha újra is kell telepíteni gépet a játékokat nem. Steam azonnal látja mi van telepítve... legfeljebb ellenőrzi csak. -
cashback
őstag
válasz
bypass|HUN #6041 üzenetére
Igazából egyre kevesebb a 32bit-es OS felhasználó. Valamint "hülyeség" is. Eleve nem kezel 4Gb-tól több ramot (jó eset ha látja a 4-et, de csak 3,5Gb-ot kezel)
Majd minden szoftvergyártó törekszik 64bit alá írni (már most 128bit is akad) a programijait. Hiszen gyorsabb a dolog.
Steam statisztikát tudom hirtelen felhozni példának:
Windows 7 64 bit 50.27%
Windows 8.1 64 bit 12.90%
Windows 7 32 bit 12.10%
Windows 8 64 bit 9.14%
Windows XP 32 bit 5.63%
Windows Vista 64 bit 2.53%
Windows Vista 32 bit 1.31%
Windows 8 32bit 0.49%
Windows 8.1 32bit 0.38%
Windows XP 64 bit 0.30%birorichard - Szigorú 8Gb-os korláttal kezdtek. Alatta el sem indult.
-
cashback
őstag
válasz
birorichard #6039 üzenetére
Sajnos pénz kérdése... ez is.
Illetve mostanában már hely függő is... nálam (Salgótarján) 1hét ha új cuccot akarok beszerezni.
Egy nagyobb faluba besétálok és megveszem a helyi szakinál.Játékot szint lehetetlen nálunk venni dobozos verzióba (konzolra is... bár azt már láttam pár helyen)
-
cashback
őstag
válasz
bypass|HUN #6036 üzenetére
Ezért van a tájékoztató a borító hátán.
-
cashback
őstag
Devastation mikorra várható PC-re?
-
cashback
őstag
válasz
birorichard #6012 üzenetére
Engem a Titanfall állandóan disconnectel. Szóval nagyon félre tettem a játékot. Origin vacak egyébként sem a kedvencem... így meg még tetőzi is a bajt.
-
-
cashback
őstag
-
cashback
őstag
válasz
tDr1v3r #5996 üzenetére
Ez már nagyon predátorosnak tűnik nekem.
Kíváncsi leszek mi lesz a COD sorozat következő részében... zombi, alien, predator...
Jönnek majd a robotok? (csak, hogy a futurisztikus Titanfall-t utánozza majd? ) - Vagy csak simán átáll szörnyes maszlagra (Doom effekt)?
Egyik sem szimpatikus.
Lehet elő kell szednem a COD2-t. -
cashback
őstag
válasz
Black Dragon #5994 üzenetére
Nekem a görgőre van rakva...
Igen... sajnos ez egy idegesítő dolog.Mondjuk még nem is próbáltam át állítani, de biztos van rá lehetőség.
-
cashback
őstag
válasz
Black Dragon #5992 üzenetére
Nem lett rossz fegyver. Kényelmes átmenet.
-
cashback
őstag
válasz
erdeitibor #5990 üzenetére
Első DLC-vel együtt kaphatod meg.
-
cashback
őstag
válasz
Black Dragon #5988 üzenetére
Az új 4pálya is ígéretesnek tűnik.
Hivatalos infó: [link] -
cashback
őstag
válasz
Black Dragon #5983 üzenetére
Te a összessel akarsz játszani?
MW2-ben mikor cirka 1500 voltak fent is kényelmesen lehetett játszani... ugyan nem minden módban, de a 3alapban mindig voltak (lesznek).
-
cashback
őstag
Persze van, lenne mit javítani a Ghosts-on.
Jelenleg én még szoktatom magam a Titanfall-hoz... aztán pár10(0?)óra múlva meglátom mi lesz belőle.
Viszont ami 100%, hogy a CODfunoknak ez nem tudja az étvágyát csökkenteni. FPS ugyan, de teljesen más. Ahogy a BF is (számomra bohóckodásnak jó, de másra nem).
Erősítem a Ghosts tábort szerintem még ~2évig (tréarkos részt nagyon esélyes, hogy kihagyom... mint eddig mindig).
-
cashback
őstag
válasz
BandiHUN #5973 üzenetére
Nem azt mondom, hogy olyan nagyon rossz lett... csak egyszerűen unalmas.
Ghosts-ot szidják sokan... nekem továbbra is teszik. Szerencsémre a hibák tizedével nem találkozom. Csalókkal csak nagyon ritkán (DLC pályák egészen jól szűrik)
Megszokás kérdése a Titanfall is (idegesítően túlzsúfolt)... de kinek van mostanában még arra is ideje? Örülök ha tudok játszani heti 1-2órát.
Bár a BF3 is hasonlóan áll nálam... el lehet vele szöszmötölni, de "June 15, 2013"-tól 29óra van benne.Ghosts 165óránál tart és lesz ez még több is.
-
cashback
őstag
Írták páran, hogy sajnálják a Ghosts-ért a kiadott pénzt. Nem tudtam átélni ezt az érzést.
Ma már volt időm kipróbálni a Titanfall-t (idő hiányában csak letöltésre jutott idő az elmúlt pár napban). Most már tudom mire gondoltak. -
cashback
őstag
-
cashback
őstag
válasz
BandiHUN #5816 üzenetére
Érdekes, de buldoggal és "nagyon szaladós prekekkel" nagy mapon is jól tudok tarolni.
Csak az a baj, hogy nem nagyon élvezem a játékot ha nekem nem tetszetős fegyverrel játszok.
És ez a baj most a sniper ruhával is... idegesít... nem sniperrel megyek és zavar hogy abban a ruhában játszok.Black Dragon - Ilyenkor már a legnehezebb mikor kevés van hátra.
Visszaigazoltam. -
cashback
őstag
válasz
BandiHUN #5811 üzenetére
Nem szeretek (tudok) campelni... így rusholok sniperrel is.
Tény, hogy elég sok ipsének korán megvolt már a második ruha... de hogy én még sniper puskát egyiknél sem láttam... az már egy kicsit csúnya.
Egy sráctól kérdeztem, meg hogy hozta össze... mert hogy automatával is béna volt. Következő körben sniperrel jött... hát azzal sem volt pro. Még én is jobb kört futottam nála.
-----
"erdős+csöves favágós pályán" Prison Break
-----Viszont így a "végére" olyan jól belejöttem, hogy akár még folytatás is lehet, de most inkább élvezem az automata fegyverek nyújtotta sebességet.
-
cashback
őstag
válasz
gyuribácsi88 #5809 üzenetére
Én viszont nem használok auto célzást.
Nem szoktam csipázni, így azért elég nehéz összehozni.
-
cashback
őstag
válasz
DokiBaxxi #5792 üzenetére
Itt is sokan tolják azzal.
Még én is néha... de nem lett best.Illetve most küzdök a sniper ruháért... már csak laza ~500kill választ el tőle - nem is értem, hogy másoknak hogy lehet már meg. Meglehetett csinálni... de valaki annyira béna, hogy nem tudom elképzelni, hogy 750kill-t lehozott sniperrel.
-
cashback
őstag
válasz
DeathBat666 #5784 üzenetére
Attól függ mit csinálsz...
Ha üldögélsz akkor a VKS, ha mozogsz is néha akkor az L115.Legalábbis én az L115-vel jobban tudok rusholni. (campelni nem szoktam... utálom a campereket
)
Egyébként meg, megveheted mindegyiket... én az első "prestige"-nél minden fegyvert kipróbáltam.
-
cashback
őstag
válasz
DeathBat666 #5749 üzenetére
Nincs reset.
-
cashback
őstag
válasz
gyuribácsi88 #5742 üzenetére
'A Season pass-al rendelkezők már holnap kipróbálhatják a legújabb SMG-t a Call of Duty: Ghosts-ban!!!'
Nem korai az még?
-
cashback
őstag
válasz
Black Dragon #5718 üzenetére
-
cashback
őstag
válasz
DeathBat666 #5681 üzenetére
Játékon belül:
Barracks -> Leaderboards -
cashback
őstag
Én úgy látom ez a rész felkészítő a következőre.
Ahogy alakultak az eddigi részek változásai mindig volt egy magasan kiugró (kevésbé népszerű) rész, ami rákényszerítette a játékosokat, hogy fejlesszék a gépüket.Több mint valószínű, hogy hasonló gépigénnyel jön majd az idei rész is... és akkor majd az lesz az istenkirály.
Mint BO1->MW3 esetén.
MW2-nél még az átlag gépet használta... aztán bummm... jött a BO1, olyan érthetetlenül magas gépigénnyel ami miatt mindenki háborgott (ismerős? ). Aztán BO1 lecsengett... jött az MW3, ami véletlenül sem kért többet mint az elődje. És máris az MW3 lett a favorit.Ugyan ezek a vonalak fedezhetőek fel a többi részek között is. MW1 -> WaW (túlzott gépigény) -> MW2
-
cashback
őstag
Gépigény tekintetében ez szimpla evolúció.
COD2:
Minimum
CPU: Pentium 4 or Athlon XP
CPU Speed: 1.4 GHz (Pentium) or 1700+ (Athlon)
RAM: 256 MB
Video Card: 3D Hardware accelerated card required - 100% DirectX 9.0c compatible 64 MB (NVIDIA
Free Disk Space: 4.0 GB of uncompressed free disk space (plus 600 MB for Windows 2000/XP swap file)MW1:
Minimum
CPU: Pentium 4 2.4 GHz/ Athlon 64 2800+ (Intel & Athlon 1.8 GHz Dual Core or better supported)
CPU Speed: Pentium 4 2.4 GHz/ Athlon 64 2800+ (Intel & Athlon 1.8 GHz Dual Core or better supported)
RAM: 512 MB (768 MB for Windows Vista)
Video Card: 128MB 3d Hardware Accelerated card required-100% DirectX 9.0c compatible and latest drivers (NVIDIA GeForce 6600+ / ATI Radeon 9800 Pro+)
DirectX version: 9.0c
Free Disk Space: 8 GB of uncompressed free hard disk space (plus 600 MB for Windows swap file)WaW:
Minimum
CPU: Intel Pentium 4 / AMD 64 3200+
CPU Speed: 3.0GHz or better
RAM: 512MB RAM (XP)/1GB RAM (Vista)
Video Card: Shader 3.0 or better, 256MB Nvidia GeForce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better
Free Disk Space: 8 GBMW2:
Minimum
CPU: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
CPU Speed: Intel Pentium 4 3.2GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
RAM: 1 GB
OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
Video Card: 256 MB NVIDIA GeForce 6600 GT or better or ATI Radeon 1600 XT or better
Free Disk Space: 12 GB of free hard drive spaceBO1:
Minimum
CPU: Intel® Core™2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 or better
RAM: 2 GB
Video Card: Shader 3.0 or better 256MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro or better
Free Disk Space: 12 GBMW3:
Minimum
CPU: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 processor or better
CPU Speed: Info
RAM: 2 GB
Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950 or better
Free Disk Space: 16 GBBO2:
Minimum
CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz or AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz
RAM: 2GB for 32-bit OS or 4GB for 64-bit OS
Video Card: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MBGhosts:
Minimum
CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom X3 8750 2.4 GHZ or better
RAM: 6 GB
Video Card: NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870 or better
Free Disk Space: 40 GB -
cashback
őstag
Azért érezhető, hogy ismerem a pályát egy kicsit.
FOG továbbra sem nyerte el a tetszésemet.
-
cashback
őstag
tDr1v3r - 1244 vannak most éppen (nem sok)
jegenye77 - Nem rosszak. A sniper-en kicsit zavar a marha nagy távcső, de megszokható.
-
cashback
őstag
Nem úgy gondoltam hogy rossz, hanem hogy a régi MW2-es Scrapyard pályának egy jó felújítása.
Szóval nem 1:1-ben áttették, hanem felhasználták az alapokhoz.Természetesen a többi sem rossz... a FOG számomra annyira nem jön be / kicsit zavaros az egész pálya, de lehet csak megszokás kérdése.
----
Reggel már az új fegyver is elérhető volt.
Viszont még camo-kat nem találtam. -
cashback
őstag
Ez a remake szerintem egész jól sikerült:
Call of Duty: Ghost "IGNITION" Gameplay! - Scrapyard DLC! - (COD Ghosts Onslaught) -
cashback
őstag
Onslaught már elérhető.
Új fegyvert még nem találtam meg, de a pályák már játszhatóak.
-
cashback
őstag
A videód alapján a BO2 nem hogy szebb, de sokkal gagyibbnak tűnik a Ghosts-tól. - Inkább CS:S-re hasonlít nálad ez a BO2.
Sőt, most megnéztem pár MP GP-t YT-n, Full HD-s beállításokkal és valahogy olyan ratyi. (de szép mondat
)
Találtam egy összehasonlítást: Call of Duty Ghosts VS Call of Duty Black Ops 2 Graphics Comparison
-
cashback
őstag
válasz
- = Zk = - #5573 üzenetére
Kicsit drágább, de javaslom ezt a COD helyett: [link]
-
cashback
őstag
Egyébként minden 3rd szoftver képes megrángatni a játékot.
Nálam még a fraps használata is befolyásolja a dolgot - videót egyáltalán nem tudok készíteni)Ezért játék közben a steam-en kívül más "hasztalan" program nem fut a háttérben... sőt a legtöbbször még a steam chat-et is offline-ra állítom, mert egyeseknek megvan az az idegesítő szokása, hogyha nem válaszolok rögtön akkor hangos csevegést indítanak, amitől simán kiakad a gépem.
Én úgy érzem abban a szerencsés esetben vagyok, hogy soha nem tudtam fullon játszani semmi új játékkal, mert a gépem nem csúcskategóriás. Így én beérem azzal is ha minimumon elfut... nekem nincs okom panaszra, mert nem megy fullon... MP esetén mindig az FPS számra koncentráltam így ha valami régebbi game ment is volna fullon inkább vissza vettem csak hogy több legyen.
-
cashback
őstag
válasz
gyuribácsi88 #5535 üzenetére
Steam profilom - úgy néz ki mint a warezolt?
Elnézést... rosszul fogalmaztam.
Pénzembe nem került... az időmet adtam értük. -
cashback
őstag
válasz
gyuribácsi88 #5532 üzenetére
Nem tudsz rábeszélni.
Te megveszel egy játékot.. 10ezerért - majd tovább is tudod adni ha nem tetszik 7ezerért. Szóval buktál 3ezret.
Én cserébe nem költök egy fillért sem játékokra és mégis megvan ami kell.
-
cashback
őstag
válasz
- = Zk = - #5528 üzenetére
A saját döntésed...
-
cashback
őstag
válasz
gyuribácsi88 #5526 üzenetére
-
cashback
őstag
Nem értem miért akadozik nálatok. Esélyes hogy valami a saját gépeteken nem smakkol (mert jóval kisebb gépen meg megy "rendesen")
-
cashback
őstag
válasz
- = Zk = - #5512 üzenetére
i3 2120, 8Gb, GTX550Ti, win 8.1 - és nem tapasztalok ilyet.
-
cashback
őstag
Lehet tudni mi volt a mostani ~30mb-os frissítésben?
-
cashback
őstag
válasz
birorichard #5452 üzenetére
-
cashback
őstag
válasz
ImpersonatoR #5448 üzenetére
FW-t szoktak tartani... A leárazás durva kicsit. 50%-ot nagyon ritkán osztanak ki COD-ra (nem is nagyon emlékszem rá, hogy 33%-tól kaptak-e többet a régebbi részek)
Black Dragon - Sajnos a steam ilyen szempontból majdnem a legdrágábbnak számít. Talán azért "olcsóbb", mert "ingyen" tárgyakért lehet játékokat szerezni.
-
cashback
őstag
Zöld felkiáltó jel mi lenne?
Assault és Sniper fegyvernél jelzi, de nem találok semmi újat. -
cashback
őstag
válasz
Black Dragon #5399 üzenetére
Egyébként én úgy vettem észre, hogy alap FOV-val lassabbnak tűnik a játék. Nekem spec 86-osra állítva (nem hivatalos programmal) volt kellenesen élvezhető.
Ez a 80 sem rossz, de pont nem éri el azt ami nekem jó lenne... de azért örülök neki. Majd megszokom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Windows 11
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DOOM - The Dark Ages
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest