- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
titanfall biztos jó játék lesz, netkapcsolat, lag, és lag kompenzáció szintjén is. hisz cod4 alkotói csinálták,a legprofibbak. remélem ghosts is jó lesz!.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
BandiHUN
veterán
Bírom az ilyen videókat...egy halom elméleti fejtegetős duma,és a videó az MW3-ból van...Kábé mintha valaki innen a fragmúvijából csinálna egy Ghosts nevű videót,és 5percig darálná,hogy szerinte tök ilyen lesz a Ghosts De a cím miatt megnézik,ugye majd sokan.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
wwenigma
Jómunkásember
Na megoldódott már az issue!?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BandiHUN
veterán
Lesz majd értelme 2 elsődlegessel...mostanában az megy a BO2-ben is.Ha nyílt téren vagyok,AN94,ha zárt tér,shoti.A perkek nem számítanak annyit,rájöttem,hogy a BO2-ben van camo,amiben perknélküliség kell,és van,ahol attachment nélküli fegyó.Hát a perkeket könnyebb kikomenzálni ésszel mozgással,külömbenis pörgés van,francot nem izgatja az UAV,ha amúgy ha lőtél,szemmel is látható ellenbe is akadsz...itt is inkább ez lesz.
Nem kell a sokhülye perk,inkább egy jó shoti és egy jó rifle,és akkor lőni,ha kell.BO2-ben is anyáznak
No meg persze mapismeret,melyik oldalán menj az útnak,hová dobj vakítót vagy granyót...
Utol nem éred az smg-s kispingű rushereket szupergéppel...de megkeseríted az életüket,mert őket is elkapod Nekem nagyobb mosoly a győzelem,és a rinyáló kiscsákók,akiket a 10.killjük után oldalba/hátbakap a shoti...mint lesni a 60/10es killt vesztesként...bár ki milyen módot tol.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Pityu.
nagyúr
Hát én biztos nem teszem fel a videókártya béta driverét de a legfrisebb van fent ami végleges,a windows frissítésekre azokra gondolsz amit a telepítés végén a telepítő ajánl fel vagy amit mindíg a windows tölt a netről?A windowsom nem régi,tuning nics.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
nagyúr
Nem mondom hogy lehetetlen, de én egy ideje 8.1-et használok és minden ugyanúgy ment mint 7 alatt. Pedig elég sok játékot kipróbáltam.
Mondjuk pl azokat amik .NET-et akarnak telepíteni (ilyen régi 2 meg 3.5 stb) mindig átugrom mert tök felesleges telepíteni 8.1 alá a régebbieket és sosem volt még gondom belőle.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tarBubbles
tag
vedd ki, én megtettem. "ready aim+sleight of hand+agility+marathon+quickhand" perkekkel tolom. nincs másodlagosom és nincs taktikai gránátom.
a kutyát, ha tereptárgyról megy rád, akkor letudod késelni.
mivel mindenhonnan, minden irányból megtudnak lepni így én csak futkosok és futkosok és mindenkit leszedek aki útba kerül. a szar spawn rendszer miatt pedig mindig van pár free frag is. -
mcwolf79
veterán
+1
Nekem is bejön amúgy a cucc. Grafikától én nem vártam sokat, ezért nincs csalódás. Hozza az elvártat, mivel én nem nyeltem be az új motor dumát.
Pályák nekem tetszenek, jópár óra játék után sem tudom egyikre sem mondani, hogy 'a hideg kiráz, ha azon kell játszanom'. Nekem tetszenek, hogy ilyen kuszák, és hogy nem csak 1-2 féleképp lehet eljutni az ellenséghez. Nagyságuk is megfelelő, vannak kis és nagyobb kapok.
Off:
Bf4 ennek pont ellentetje. Akármennyire akarom, nem tudom megszeretni. A legtöbb pálya egy nagy katyvasz, káosz a köbön. Ahol van jármű, ott az dominál. Az engineer-t nagyon gyengének érzem. KB. Bf3-as Seiene crossing érzés :néhány jó tankos tönkre tudja vágni az infantry-s játékot. Tdm-et nem akarok játszani, nem azért vettem bf-et, hogy full infantry-zzak. Szóval nagyon nincs meg sztem a balance, ezt tovább rontja a katyvasz pálya.
Pedig azt hittem űberelni fogja a bf3-at,de tévedtem.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
DokiBaxxi
őstag
Nekem egyetlen-egy map tetszik, a Whiteout(a havas), na de az nekem nagyon bejön. Nem tudom miért, én valahogy szeretem az ilyen dimbes-dombos pályákat, ahol van természet, nem csak vas meg betondzsungel. + a sok havat is imádom, ez is rádob egy lapáttal
Fejlődés és squad pontok:
Fejlődni, most hogy dupla XP van nagyon egyszerű szerintem.... 1 vagy 2 meccs, egy szint. S&R-t kell játszani, ölsz párat és a meccs végén ilyen 15-18 ezer XP-t ( ! ) ad. KC-ben egy jó kör is csak 8ezret dobott
Squad pontokat is nagyon adja S&R-en, felélesztésért, és likvidálásért is ad, meg ugye ott van bomba lerakás, védés, támadás, stb., nekem több mint 100 pontom van Pedig folyamatosan költök belőleEgyébként a grafikától és a hangoktól eltekintve nekem is bejön, de az előbbi 2 elég lényeges tényező
Fegyverek, nekem 4 fegyver jött be, K7, Mézes borz, AK-12 és az IA-2 a Marksmanak közül. De a 2 favorit az AK-12 és az IA-2
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Delta×
senior tag
Szerintem meg easy mod... 23-5 ös statokat nyomok blitcz-en 10 control csak tőlem !!
Bár lehet eddig csak kifogtam a feeder enemy-t.. a lényeg hogy nekem eddig könnyűnek tűnik mint black ops 1 o.O
(a kutya eszméletlen sokat segít remélem nem fogják nerfelni)Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
BandiHUN
veterán
Hát tuti nem...kezdődik a kör,és írja,hogy Finding the best host...betöltéskor Waiting players,ha élő körbe is mész.Awaiting connection...a hostos p2p ilyen.Megoldották a host mgrationt valahogy jobban,eltakarja a lag
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
RMZ250
senior tag
Ezer köszönet, így már mindent értek végre tudok játszani.
ALONSO11 amúgy énse játszanék botok ellen, csak megy bele a rengeteg idő fejlesztés meg semmi. Vagy amit ott elérsz az az élesbe átvihető azt nemtom. Nekem a kill konfirmed jön be mert kicsit többet lehet gyüjtögetni minta a sima öldöklésben. Mondjuk azt nem értem ha a csapattárs szedi össze a cetlit miért nem kapok pontokat úgy mint a BO2-ben
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
mikrosuttii
aktív tag
-
wwenigma
Jómunkásember
2. Jelentősen gyorsabb a COD nvidiával mint amd-vel. Jelentősen? Nem. Észrevehetően? Igen.
Kiegészíteném hogy jelentősen gyorsabb nVidia kartyaval jelentősen gyorsabb.
horvathkrisz: az összkép ha sz*r, akkor valami beallitasi gebasz lehet szerintem.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
DokiBaxxi
őstag
Egyetértek, mint már az előbb leírtam, tetszik a játék maga, csak az a pár dolog nem(ami mondjuk elég sokat nyom a latba), tehát hangok, gépigény és grafika.
Spawn rendszer, szerintem is borzalmas
NV és AMD vita, ezt én is leírtam, nem is tudom mit vitáznak még az emberek, te is megmondtad, ezt mindig is tudtuk, nvidián jobban megy a játék, mint AMD-n, és abban is igazat adok(mint ahogy ezt is leírtam), hogy csak emiatt a játék miatt nem érdemes zöldre beruházni.
Na de szerintem is vessünk véget a vitáknak
Van itt olyan aki szokott HC SR-ezni? Mik a tapasztalatok? Nekem bejön a játékmód, csak idegesítő, mikor kempelik a bilétát
Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem a kedvenc mapom a Whiteout Egyszerűen tetszik. Szerintem jól fel van építve, van egy kis dimbes-dombos harctér, meg egy pár ház, ezek összemixelve egy havas pályán szerintem jó kombót alkotnak. Marksman fegyverrel lehet rajta rendesen aratni[ Szerkesztve ]
-
mikrosuttii
aktív tag
Csak mert ennek a játéknak Call of Duty a címe,nem nyer felmentést az alól,hogy ne csináljanak új grafikai motort,s azt sem,hogy ne csináljanak jól optimalizált játékot.Amúgy,egyszer minden jól be vállt receptnek meg unja az ember az ízét.Szerintem lassan az IW/Treyarch gárdának is el kellene gondolkodnia,mert örökké nem csinálhatják ugyan azzal a motorral,amit már több mint 6 éve használnak.2020-ban már nem fog jól ki nézni ez az egész,hidd el.És bizony egy játéknak az élményét nagyon le tudja rontani az ocsmány grafika.
Hihetetlen,hogy singleben egy kib*szott jó történetet össze dobnak - és minden játék befejezésnél okot adnak arra,hogy folytassák -,de a grafika meg pfejj.
Az NVIDIA vs. ATI/AMD témához meg nem igen szólnák.4 évig használtam ATI R9800-at,utána váltottam NVIDIA GF GT220-ra,ezt 2 évig használtam,most újra piros vagyok,és nem bántam meg.
-
DokiBaxxi
őstag
SR-en nem olyan nagy probléma a sok kemper
De pl. tegnap játszottam HC DOM-ot, hát
Stonehaven nálam ilyen közepes pálya, néha jól megy, néha nem. Stormfrontot én is utálom, többit még így név alapján nem tudom behatárolni (Az egyik azt hiszem az amikor lóg a busz a szakadék szélén ugye? Na azt rühellem)
Mondjuk én mindegyik pályáról szinte csak SR módban nyilatkozok, henteléses játékmódnál nekem mindegy melyik pálya, csak öljek sokat[ Szerkesztve ]
-
mikrosuttii
aktív tag
Én a grafikát "szaroztam" le - csak én szebben fogalmaztam - és nem magát a motort szaroztam,mert már itt írták is,hogy többet is ki lehet még belőle hozni.Pár évvel ezelőtt leesett az állunk,de mikor volt ez már?2007 nagyon rég volt.Bár már előtte a 2005-ös CoD2 is olyan volt,hogy hűűha,az ember még észre se vette,hogy tátott szájjal játszik.
A grafika van olyan rossz,hogy tönkre tegye a játékélményt,de mivel maga a történet,és annak vezetése ismét csillagos ötös lett,el lehet tekinteni ettől,de második játszásra ha jobban megnézi az ember,ez nem jó.És ha jövőre is ilyen grafikája lesz a CoD-nak,akkor mondom azt,hogy ennyi elég is volt belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest