- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
válasz
Con Troll #2567 üzenetére
Sajna nálam is ilyen, sőt egy idő után szétmegy a kép teljesen.
Érdekes mert a gép nem fagy le, simán kitudok lépni a menübe ahol viszont meg már megint jó a kép.
A VGA is csak 60 fokos, tehát a túlmelegedés is ki van zárva.
A legújabb Beta Driver van fent, de a 13.9-el is ilyen volt, viszont az az érdekes, hogy amíg nem jön a BUG addig gyönyörűen fut a játék FHD + minden maxon csak az élsimítás van a legkisebben. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Con Troll #2567 üzenetére
Nekem nem, nekem ilyen fehér négyzetek villognak egy bizonyos épületben a villámlós pályán
Egyébként COD-okban, BF-ekben mik a Physx effektek? Csak hogy milyen pluszt ad hozzá az nvidia...Más:
kicsit hiányos a pálya
Illetve ma sikerült HC-ben lekéselnem egy Maniac-etAdott is valamit, hogy kész lett egy challenge,
jár hozzá valami jutalom? Mert azt elfelejtettem megnézni.Megtaláltam -
xrace77
tag
válasz
Con Troll #2458 üzenetére
Visszaolvastam a hsz-emet és sajnos félrevezettelek.
Véletlenül az egér megbolondulásának az egyik javítását tettem be.Steam kliens/Library/Call of Duty: Ghosts - Multiplayer/jobb egérgomb katt/Properties
Itt a lényeg, hogy a pipának ott kell lenni az "Enable Steam Community In-Game" előtt.Én is Win7-et használok.
-
szami777
addikt
válasz
Con Troll #1797 üzenetére
Én ilyen ai botot életemben nem láttam
beraktam hardenedre gondoltam majd jól elverem őket....a fenéket...iszonyat durvák
4.5 órát multiztam eddig, de lobbyba free fall pálya nem jött még. Nyílván aki nem a preordert vette annak nincs meg, ezért matchmakingbe nem nagyon adja gondolom... -
freelanced
addikt
válasz
Con Troll #1453 üzenetére
Amúgy nem zavarna a dolog mert annyira nem sürgős holnap suli ha hazaérek akkor tudok játszani vele, annyit kíbírok, olyan 5 körül már tudom tolni. Addig úgy is jönnek a laggok fagyások, leállások, ezt pont átugrom
Ha nem lenne ez az előrendelői cucc nem érdekelne és megvárnám, hogy elég-e a ram. De kell az előrendelői ajándék
Mi is az pontosan
?
-
DokiBaxxi
őstag
-
Casanova*
veterán
válasz
Con Troll #642 üzenetére
nem az 1000 fpsről van szó,hanem az,hogy a zöld jobban hasít,mint a piros. aki gyengébb kártyát vesz és codozik,az zöld kártyát vegyen. ha pirosat vesz,erősebbet kell venni még több pénzért. érted mit akarok mondani?! és jó,ha stabil fix az fps. 91-125-250 fps. nem jó,ha nagyon ingadozik az fps.
-
LackoMester
addikt
válasz
Con Troll #361 üzenetére
már bocs, én egy elb**** gigat nem akarok letölteni, ja és szerinted mennyire lesznek leterhelve a Steam szerverek, már most mondom neked, nemhogy 10 megaval, de még 1- el se fog jönni.
Ne legyen igazam, de még a telepítéssel is gond lehet, pár éve azthiszem az MW2- nél ( vagy BO ) volt ilyen probléma, h. egy ki időre összesz@rta magát a Steam.
Úgy lenne a legjobb, h. ha szépen lemezről feltelepítem, közben zuhany- vacsi, gyerek lefekszik- szépen elalszik, asszonynak bye nézz tv- t, game indul...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest