Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
believil
tag
Pár dolog:
Hogy képzeled ezt?
Hogy csináltad ezt?
Hogy van ennyi FPS-ed?Egyébként meg gratulálok!
(#7503) BioNiCMaN:
Ez tök jó... nekem is, de két kérdésem van:
Mi az a WCG? Gondolom ez nem World Cyber Games.
Mi az az UT? Ez meg nem Unreal Tournament...Légyszi homályosíts fel, mert ezzel sokat segítenél! Köszi!
-
NOD
senior tag
MieZaSZaR?
(#7334) polonic : Hidd el nem tudják letenni a bombát ha ki se jönnek a spawnról
Semmit csak viccként irtam. De igy is többet segítek a csapatnak mint a legtöbb emberke akivel valha csapatban voltam. Szoktam bombát tenni de nem akkor amikor tudom hogy egy rohadt ember se nézi a hátam vagy ha nézi is akkor se tudná lelöni az ellent ha 2 centire lenne. -
NOD
senior tag
Engem vágtak már ki a Stun gránát miatt
Amugy birom hogy mi minden miatt sirnak az emberek. Az egy dolog hogy GL vagy Ballistic Knife-al rohangálók miatt (amikkel egyet is értek, bár engem a second chance basz fel agyilag) de találkoztam olyan emberekkel akik a flash miatt vagy a sniper miatt sírtak. Azt hiszik hogy kurva könnyu snipeolni
Föleg olyan mapokon ahol a legmesszebb belátható távokról is kilehet szedni bárkit egy famas vagy aug sorozattal, pedig ezeknek azért van rendesen recoiljuk ha nyomod a gombot.
-
bognar110
őstag
Énis jól indultam most váltok majd prestige 9-re jól indúltam énis csak közbe párszor rá úntam a játékra, volt hogy olyan beteg voltam 1 hétig hogy gépet bekapcsolni nem volt erőm, de mostmajd kihúzatom 15-ig
radi8tor1 : Üdv a klubbaAdja a headshotot rendesen ?
Anubiss: Majd lassacskán pc-re és ps3-ra is kiadják a megjelenési dátumot.
-
boogie84
veterán
Nekem tetszett!!
AMD Power: Nálam egyik napról a másikra változik h mennyire akad a játék... pedig gép az van alá. Fatal errort elég gyakran látom, mára már a kedvenc hibaüzenetemmé vált, sőt csengőhangnak be is állítottam a háttérben előugró ablak hangját
Lehet h csak nálam de 80%-ban laggol a játék.. (igaz nincs vmi jó netem). pl most is felidegesítettem magam... Ezért most pihi. Szúúúúúúúszáááááááááá -
Black Dragon
addikt
És ez a vidi jobban is tetszett, mint az előző 2.
Ez a normális game, sokkal élvezetesebb volt számomra nézni, és fasza kis vidi lett.
Bár azért egy mapváltás már tényleg beleférne, mert hiába noobtown szerinted a legjobb, de kiváncsi lennék, hogy máshol is pwnage van e.
Nekem a kedvenc mapom Villa vagy a Havana, ott azért szokott is menni.
Bár nem állítom, hogy noobtownon nem megy, csak nekem az a map túl kicsi sok időre...
-
NOD
senior tag
Nem fikázásnak mondom ne értsd félre, én is kihasználom a nuketown-killstreak adotta lehetöségeket. De ha ennyire videóként akarod feltölteni, mint az elözöt is pl akkor ne hivjad le a killstreakeket. Föleg ne egy olyan mapon amin ha jól csinálod pl gunshippel akkor akár 40 embert is simán leszedhetsz. Én is mindent lehivok ahogy elérem mondjuk a 9 vagy 11 kill-t de akkor nem hivnám le ha mondjuk youtube-ra is feltenném.
Ui : Mi ez a szar festés az ak74-en?
-
Undoroid
őstag
Szia LW!
Szép munka a pályán és igényes minőségű videó!Köszi érte!
* * *
Szia Black Dragon!
Most is láthattad,hogy szépen kitakarította a házban kempelni szándékozókat!Különösen tetszett az a jelenet,amikor az ellen (0:32-nél) kempelt!Az például mindössze egy ablakot láthat onnan...
Nyilván a következő spawn után sem szándékozik mást csinálni?!
" Másrészt pedig nekem sikerült összehoznom folyamatos mozgással 45-4 es statot.
Ezzel nem fényezni akarom magam, csak meg lehet csinálni, és nem kell ahoz egy házban körözni... " Itt az idő,hogy megmutasd, hogy Te egyedül mit tudsz összehozni!Szerintem többen kíváncsian várjuk a Te játékodról készült videót!LW-Fórumtársunk már két videót is bátran publikált ide!Mielőtt megkérdeznéd, hogy miért védem ennyire!Fogalmam sincs,hogy Ő kicsoda!Nem ismerem Őt!Egyszerűen azt a taktikát csinálja az adott pályán,amit ilyenkor kell.Nyílt terepen tartja az ellent és így a csapattársai arathatnak!Ha elég ügyes ahhoz, hogy közben nem lövik le,akkor megérdemli a killstreak-et!
Nem bántani akartalak ezzel!Písz!
szerk: Közben látom,hogy belekezdtél!Remélem, hogy nem egy összevágott mix lesz,hanem egy teljes aprítás?!
-
-
Black Dragon
addikt
Megnéztem a videot, és remélem megérted az aggályomat. Az előző vidiben is ugyan ez volt. Átmentél a legelején a másik házba és benne, és körülötte kemp.( Nem olyan kemp) De akkor sem mozogtál annyit, hogy azt lehessen mondani, hogy anyád ez mindent lehoz, mert elég egyszerű a helyzet, hogy fel alá rohangálsz a házban és ölöd az ellent. Ne vedd sértésnek, csak ezen én nem tudok elélvezni.
Ha az egész pályán fel alá rohangálnál, és úgy jönne össze egy 42-4 es stat, akkor az már valami, főleg, ha vidi is van róla.
Tehát szépnek szép video, de azért jó lenne, ha a háztól kicsit elszakadnál.
-
LW
őstag
-
LW
őstag
Nuketown PWNage II by Reactorx2
Tessék csak tessék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest