- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zH.
senior tag
válasz
BalaNce87 #4398 üzenetére
Jó fülessel ? Dehogy. Hosszú előtte kapunál már hallod ,hogy A vagy B .
Jó ,mondjuk nem km-ről ,de B bombavédésnél sötétből lazán lehet hallani ,annál messzebb am sem érdemes menni ,mert 6s letelik hamar.
Szerk.: Még távolabbról is mondjuk. Ott a hangokat nagyon tisztán és jól lehet hallani. Mondjuk itt sem panaszkodhatunk annyira.. legalábbis én nem hangosan játszom ,de szépen hallok mindent. Múltkor is az RC-t ,vagy a mögöttem trappoló ellenfelet messziről kihallottam.. szedés viszont nem túl hangos. -
LackoMester
addikt
válasz
BalaNce87 #3767 üzenetére
A nagy többségnek ( a javitások után ) a gyengébb gépeken is jól, játszhatóan fut a játék. Tegnap valami hiba lehetett, nem talalt szervert ( kb. 1 órán átt ) a kereső, és... addig mentem MW2-ni, nem probléma, de egyébként semmi gond a játékkal.
Az írásodból egyértelműen kiderül, nempróbáltad a multit, szerintem kikéne. -
zH.
senior tag
válasz
BalaNce87 #3767 üzenetére
Nem mindenkinél jelentkezik a lagg ,és akinek jelentkezik annak se mindig. Senki sincs kötelezve ,hogy megvegye. De rengetegen vártak már egy "normális" COD-ra ,szerintem az lett. ( leszámítva a kifagyásokat. )
Egyébként érdemesebb előbb megvenni ,egy darabig úgy sem lesz olcsóbb. Alternatíva? BC2 ,nekem speciel nem tetszik , COD6 arcede-os , MoH-al nem nagyon játszottam. 2 hete jött ki ,majd meg lesz oldva a gond. 2hét egy olyan game-nél ,amivel multizhatunk akár 2-3évet szerintem nem sok. -
McCartman
őstag
válasz
BalaNce87 #2257 üzenetére
cod2 óta ezért nem vittem végig egy részt se , érdektelen / unalmas volt.
ez is unalmasan kezdődött számomra de a végére szépen összeállt a történet és egyre érdekesebb lett.talán SPOILER
nektek mikor esett le a poén a kollegával kapcsolatban? próbáltam virágnyelven kérdezni
/talán SPOILER
mástól is olvastam , hogy küszködött a helis küldetésekkel pedig nem vészes az.
lényeg , hogy mindig térj ki és gépágyúval is szépen le tudod őket szedni. -
polonic
félisten
válasz
BalaNce87 #2257 üzenetére
Huu, az a pálya tényleg nehéz. Én második szinten csináltam, ötödjére jó, ha sikerült. Viszont az még nem az utolsó pálya.
----------------
Találtam egy szervert, aminek a neve a magyar szerver. Németországi egyébként, nem volt lagg, csak kétszer, de akkor hatalmas. Nem volt tele, TDM ment. Jó volt, egyre jobban belejövök, már pozitívban is zártam egy meccset. Viszont voltak páran kemperek, lehasaltak és az egész meccs alatt meg sem mozdultak, ott vártak. Na de az egyiket büntettem, szépen kifigyeltem, közelmenetem hozzá, aztán fejes. Meg volt egy tag, aki lángszóróval ment és általában mindig hátulról támadott.
Azt kell mondjam, nekem nagyon bejön a játék, a kampány is tetszett, a multi is nagyon jó. Úgy mondom ezt, hogy nem is vagyok nagy fps-es.
-
knbs
senior tag
válasz
BalaNce87 #1914 üzenetére
Egyszeruen kulonbseget kell tenni, pub szerver es a war modi kozott. Pub szerveren szaladgaljon mindenki ugy ahogy akar, hiszen sokan csak pusztan szorakozasbol mennek fel jatszani nem akarnak soha klanba jatszani, sem warozni.
Akik komolyan gondoljak ott pedig teljesen egyforma beallitasokat kell fikszalni. Igy eloterbe kerulhet a tehetseg.A grafika low-ra allitasahoz csak annyit hogy, egyertelmuen megnoveli az eszlelesi sebessegedet, sokkal kevess pixel mozdul meg, tehat ha ellenfel megmozdul egybol latod, mert nagyon keves pixel van mozgasban a kepernyon. Jatszottam en is anno cod1-t 640x480-ban es nem azert mert a gepem nem birta el a full beallitast.
Warszerverek ugy ahogy eddig is lesznek fix cfg amik meglete nelkul ledob a szerverrol, pubon ez majd a szervergazdak dolga lesz eldonteni mit allitanak be es mit nem. -
"Infinity"
aktív tag
válasz
BalaNce87 #1744 üzenetére
Viszont most annyi előnye van a multinak, hogy mivel pénz van nem XP így pl killstreak és perk közül azt vehetsz meg amit akarsz. Magyarul ami az MW2 ben lvl45 szintű perk volt mondjuk azt te itt elsőre megveheted és nagyon olcsón. 1-2 ezer cash-ért. Ugyan így a fegyverekre rakható kiegeket is. nem kell 150 embert megölni egy fegyverrel hogy megkapd mondjuk az akimbot hanem 2 rongyért meg lehet venni. Az igaz hogy a fegyók továbbra is szintlépésenként oldódnak fel, de jóval használhatóbbak mint mw2-ben voltak. Végre vannak igazi előnyök és hátrányok.
-
danilla
őstag
válasz
BalaNce87 #1633 üzenetére
Nem azért csalnak, hogy nekik jó legyen, ez szerintem 1000%, hanem azért, hogy korrekt játékosnak kárt okozzanak. Ha nekem nem megy akkor másnak se legyen jó a játék, szerintem ezek (kis csúszómászók
) így gondolkoznak.
Más: egyet értek veled, Waw motor, waw grafika, nekem nem is jön be, de xbox-ra megveszem ha haverok is megveszik
SzlobiG: az a gond, ha észreveszed csak akkor tudsz tenni ellene, ha van fent admin, vagy éppen te vagy az.
-
front3r
őstag
válasz
BalaNce87 #1220 üzenetére
Viszont ha offline módban nem szaggat a játék SP-ben, akkor mégis csak a Steam a hibás. Mert SP-t tolva online módban viszont szaggat a játék többeknek.
Tehát: Itt nem optimalizálatlanság van, hanem a Steam - COD: BO közötti probléma, amit remélünk hamar kijavítanak.
Én csak este fogom kipróbálni, de olvasok steam fórumot, meg több magyar fórumot és összefoglalva ez a tapasztalat, amit itt írtam.
-
-
bognar110
őstag
válasz
BalaNce87 #328 üzenetére
Én nekem volt xbox 360-om elis adtam mert egyszerűen nem az én világom gta 4 el multiztam szinte a kutyase multizott tdm abbol ált hogy 3 ember volt XD pcn meg még mindíg tele vannak a szerverek, meg gta 4 xboxon nem olyan jó mint pc-n, átlag 30 fps boxon, szerintem azért vesznek konzolt az emberek mert jóval olcsobb kevesebbet is fogyaszt a konzol meg azért több játék van rá most nem lett volna pénzem gépre akkor konzolt vettem volna.
MmDorian: Azjó énis megveszem megjelenése napján ha hozzá férek. -
bul07
nagyúr
válasz
BalaNce87 #132 üzenetére
oké hogy a pb kirúg ha nem friss meg más hibával de ez nem a pb hibája csak frissíteni kell meg beállítani de a VAC bannolt olyanokat is aki nem csalt és még a profiljába is kiírja hogy mindenki lássa, másik véglet meg hogy semmit nem csinál
MW2-be volt egy magyar srác bevallotta hogy decemberbe próbálta az aim-ot csak úgy és rá 5hónapra bannolta a VACamúgy sokak által használt játékokra sokall több csalást írnak mert nagyobb a felvevő piac így a kisebb játékoknál jó hogy kevesebb a csalók száma mert nincs annyi csalás rá
VAC-ot nem ismerem annyira de ha már lesznek dedikált szerverek és ugye akkor bérlők is nehogy már ne legyen semmi joguk kirakni egyeseket vagy bannolni az adott szerverről akár káromkodás miatt de a VAC ilyenre nem képes ha jól tudom (persze lehet hogy képes csak én vagyok tudatlan)
BC2-ben tényleg van csaló a MoH BETA-ba találkoztam olyan csalással is mint a BC2-be teleportálós csalással találkoztam 1, 2,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest