Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
válasz
wwenigma #12261 üzenetére
Windows7-re egészen biztos felmegy, én is azzal használtam 6-os szériás radeon mellett. Nem tudom mi az oka, hogy ezzel vagy a 12.8-assal fut a legjobban, de fél évvel ezelőtt próbáltuk a klántársammal az akkor elérhető 2 éven belüli összes driverrel, és ez lett a tapasztalat. Az újakkal ugrált az fps valóban. A magam részéről egyébként legalább annyira nem tartom megoldásnak azt, hogy csak emiatt a játék miatt telepítsek egy xp-t, mint hogy régi drivert használjak és számomra az utóbbi megoldás volt a kézenfekvőbb, kevésbé macerás.
Annak idején mi a Mature-szerverre jártunk dominationt játszani, miután megszűnt a Team Sfa-ra jártunk, jelenleg pedig 3-4 hónap kihagyás után szerver nélkül vagyunk, mert nem találom azt sem. Ha annak idején nem barmolták volna el az optimalizációt, akkor a cod2, cod4 mellé az én ítéletem alapján felfért volna a codos dobogóra. Ami hátrány volt és aminek a kijavításának elmulasztása engem jelenleg is jobban bosszant, mint a régi driver, az az, hogy matekozni kellett mindig, hogy össze tudja 2-3 ember hozni, hogy egy csapatban legyen.
Mikor megjelent nem hogy nem volt leányálom, szerintem borzasztó volt, mint kb. most a Ghost, azzal az eltéréssel, hogy a black opsban legalább a dedikált szerverek miatt nem fordult elő az, hogy különféle ping-lag stb. anomáliák miatt képtelenség legyen lelőni egy-két embert és mi pedig folyamatosan meghaljunk. A black ops első része mellett szól az is, hogy manapság már elvétve lehet csalóba futni és régen is leginkább a hc dom vagy hc dem nuketownra jártak, azokat a szervereket elkerülve tizedannyi bosszúságot nem okoztak, mint az mm2/3/bo2-ben.
Ha nálad win7-en nem megy, akkor neked tényleg muszáj xp-t használni, nincs mese, de 6850-től felfelé a megfelelő driverrel win7 alatt is nyugodtan meg lehet próbálni.
A titanfall pedig tényleg nem tűnik rossznak.
@Oczu: köszi, akkor ezek szerint csak az IP változott, amiatt esett ki a kedvencekből. Nagy kedvenc volt az a szerver, még a "fothergill"-hez hasonló kemper mocskok mellett is.
-
killer095
őstag
válasz
wwenigma #12186 üzenetére
Valami megoldás win7re hogy ne ugráljon le 30 fps alá?
XPn simán 90+ volt highon itt win7en 20-60 LOWONA dual bootolás hogyan működik mert szivesen kipróbálnám, csak én nem rég win7alá egy külön particióra felraktam az xpt de nem volt se netem se hang sesemmi....
Ja és nem tudtam vissza menni win7re szóval reinstal kellett...
Ha valaki leirná pontrol ponrta megköszöném -
kribe
őstag
válasz
wwenigma #12177 üzenetére
Leginkább a felfelé irányuló sebesség/sávszélesség számít a lag kompenzáció szempontjából. Egy ismerősöm 1 megás nettel van megáldva, de korlátozza a sávszélt felfelé valami 25 kilobit(!)-re. Egyszer játszottam így, hát nem volt olyan szemtől-szembe gunfight amit nem nyertem meg azon a meccsen...
-
Oczu
senior tag
válasz
wwenigma #12121 üzenetére
Mi nagyon sokat szenvedtünk a Realtek hálókártya driverrel. Amit a win telepített, az volt a jó, a többivel akadt.
Jelen pillanatban egy Intel hálókari + catalyst 12.10 van fenn, evvel símán megy, igaz egy 7850-es és egy FX6100 páros dolgozik, de evvel is képes volt beakadni több mp-re. Én nem vagyok meggyőződve, hogy a proci+ vidkari a ludas az egészben. -
kribe
őstag
válasz
wwenigma #12103 üzenetére
Nekem 5750-essel hatalmas fps drop-ok voltak, simán lement 30 körülire. 2600K-val.
Nos emberek, mindjárt itt a BO2, itt meg egy kis Black Ops búcsúztatás.
-
ferero
tag
válasz
wwenigma #12071 üzenetére
lehet. tavaly mintha jobban reagált volna cfg módosításokra. nekem 140 fixet sikerült kicsikarni.
[itt nézd meg]gugliba ezer meg ezer vonatkozás van a black ops tweaks-re
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
wwenigma #10977 üzenetére
Ezt csak 80-an nézik
Nem is szaggat. -
NOD
senior tag
válasz
wwenigma #8601 üzenetére
A retardáltakkal együtt kell élni....
És nem azért mert ők rosszabbul játszanak.. Hanem anélkul hogy belépnének specbe és legalább egy lövést megnéznének, mindenkit össze-vissza ócsárolnak. Ez a COD szint..(#8631) S_P_E_C_K : Nyugtatót kéne szedned
Kicsit olyan mintha xbox-ot néznék ugy rángatod. A vérontást csak 40-es pulzussal lehet csinálni
-
F e Z o
veterán
válasz
wwenigma #8601 üzenetére
Gondolom volt egy-két helid a mapon. Nálam strela a másodlagos fegyó ghost pro-val, ha hallom, hogy jön egy enemy gép, már kapom is le, nem is sokan szeretnek emiatt.
(#8600) tomic : Ma felnézek én is.
(#8606) Cybertrone : Nagy az előny, de csak fps-ben szerencsére. Délután játék Blitz koma?
-
bul07
nagyúr
válasz
wwenigma #8306 üzenetére
én a Rolling Thunder -rel csak szopok, úgy állítom hogy a pálya egyik sarkát érje de ríttig lebombázza az egész pályát és már ki is dobot a szerver
mostanában már a pálya mellé bombázok vele így maradok és tudok játszani továbbgondolkoztam rajta hogy BO hanyagolom kicsit és megveszem a Crysis 2 -őt de szerencsére a BETA majd a rendes BETA meggyőzött róla hogy nem kell az nekem
-
Cybertrone
veterán
válasz
wwenigma #8281 üzenetére
Hát erre csak annyit hogy nekem rohangálhat mesterlövésszel ha látom nincs az a quick scope ami megmenti mert míg neki célozni kell csípőből szarrálövöm szegényt... a késelés meg elismert bug, nemhiába kerül javításra... Mellesleg énis szoktam csipázni az arra alkalmas pályán, és eléggé felbasz hogy kap egy fejes csilingel is és megy tovább
Nem vol rendjén ez sem!
-
Cybertrone
veterán
válasz
wwenigma #8279 üzenetére
Elég nehéz leszúrni ha 5m-ről repül feléd...
Van reflexem, nem jáccanék iylet ha nem lenne, viszont az hogy a havert a lépcsőn alján lévő ember a lépcső tetején lekéseli mert felrántja a görcs a késsel, ne is haragudj elég nagy bug... ezt javították ki kérlek jogosan!
Aim assist nem lesz soha, és nem is kell, aki tud csipázni megy neki anélkül is, ha nemtetszenek a csipások gyere be te is csipás klasszal és szedd ki őket, hátha neked jobban megy... Minazonáltal azt még mindíg figyelembe kell venni hogy a legtöbb pályán csipázni lehetetlen, aki mégis úgy ér el becsülendő eredményt hogy adott körülmények közt jól csinálja annak tisztelet jár, nem flame! -
Cybertrone
veterán
válasz
wwenigma #8275 üzenetére
Aki csipázik, és mindezt teljesen cheat nélkül tolja megérdemel ennyit, mivel a gamben talán 1 kezeden megtudod számolni mennyi csipázásra alkalmas pálya van... és aki ezeken jól tolja, hát annak kell egy kis elismerés... a késelésnek én megintcsak örülök, mert a sok gyökér méterekről szurkál, ami szvsz már emberfeletti... olyan távolságokról rántja őket oda hogy hihetetlen... ezt kilehet hagyni nyugodtan....
-
NOD
senior tag
válasz
wwenigma #7075 üzenetére
Erre csak egy dolgot tudnék írni. Tegnap search and destroyt toltam egy keveset. 1v1 maradt. Rohangálok össze vissza mert a gyerek nem tunt fel vagy 1 percig és nem is akarta lerakni a bombát. Erre befekudtem az egyik sikátorba sniperrel, ahonnan látom a bombához vezetö utat. Zoom után 0,1 seccel beirja az admin : no camp.
A**ád?Ezek tuti nem játszottak semmi mással még ha erre azt mondják hogy camp. Az kemp volt amikor egy egész TDM-et anno Cod4-ben a Bloc mapon, egy darab 10*10cm-es lyukon való kinézéssel töltöttem és apritottam mindent ami mozgott. Na de ez.....
-
goodluck
tag
-
believil
tag
válasz
wwenigma #7017 üzenetére
Ez komoly, hogy kinyomnak egy szeróról a neved miatt.
Az a gond, hogy nem találom a fegyverem, nagyon elkényelmesedtem a MW2 SCAR-H -es időkben. Galil+Silencerrel+SoH-el jónak tűnik. Ak47 és 74 Steady-vel gyilok, de sztem dukál mellé a Lightweight, hogy tudjak gyorsazni, viszont akkor kimarad a Hardline adta előny.
Nekem személy szerinte nem tetszik a FAMAS, de sokan azt mondják, hogy jó nagyon.
Az M16-hoz noob vagyok, és kb minden "2." lövésem ér célt. FN FAL hc-ben nagyon hozza.
De valahogy egyik sem az enyém.Valakinek tipp, hogy melyik hajaz legjobban a MW2-es SCAR-ra?
-
believil
tag
válasz
wwenigma #7006 üzenetére
Hát kolléga azért van mit tanulnom tőled még... A múltkori class fabrikálási ötleteid nagyon bejöttek, szóval jövök egyel.
Nem is tudtam, hogy téged takar a POD név.Mondjuk megkérdezhettem volna (FAIL).
Igen úgy számoltam én is kb.. 68 óránál tarok, és most fogok 3. prestigebe lépni, bár elég bárgyún megy mostanság a játék, de néha meglódulok. -
NOD
senior tag
válasz
wwenigma #6925 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de az eddigi tapasztalatom azt mutatja hogy a mi szervereinken sokkal több a vérpisti admin és a bannolgatás. Angol a legjobb, magyar a legrosszabb. Most is bannoltak egy nuketown 24/7 Ratyi HUN szerverröl (asszem ez volt a neve). Gunshipet lehívtam aztán banned.....
Volt olyan magyar srác aki teamchangelt egy demolition alatt vagy 10szer, épp ahogy vesztésre állt a csapata....
Megkérdeztem kulturáltan hogy miért is jó neki a teamchange. Válasz : Anyádért..... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
wwenigma #6774 üzenetére
HÁHÁHÁHÁHÁ.
Na felmentem alázni, CTF-et tolnak. 19 perces meccs, első felét lehoztuk par perc alatt, másodiknál durván alig jutunk be a zaszlójukhoz, 2:1-re vezetnek, jön a hosszabbitas, aki eloszor viszi, az nyer. 1:09 alatt vittem be. Elejen bejött a helim, meg parat fejbealáztam. És kész. Végén nagy csend, egy emberke lelép, gondolom törölgetik a könnyeiket. Egyik admin beszól: "penis change name or kick"
Má nem tudnak mibe belekötni.
Kiraktam fileshareba, durva volt.
-
NOD
senior tag
válasz
wwenigma #6745 üzenetére
Ezek az emberek golyófogóknak tökéletesek....
Lassan oda jutok el hogy tdm-ezni fogok csak mert azt egy emberként is le lehet hozni és nem baszom fel az agyam azon hogy én vagyok a noobteambe megint....Aki gl-ezik annak meg nyugodtan mehet elsöre a kick szerintem (elég sok idö volt arra az mw2-ben is a bo-ban is hogy kialakuljon a gl-ezésröl egy elitélö kép).
-
BioNiCMaN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged