Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kribe
őstag
Egyszer próbáltam a beépített "Render clip" opciót használni de valami borzalmasan f0s minőséget produkált, nekem marad a Theater mode, és Fraps, utána Vegas-szal összefűzöm és összetolom HD-re. A gépem kicsit lassú a full hd-s Fraps videofelvételhez (30 fps-re állítva huszon-egypár körül imbolyog a valós fps), de már érkezik lassan a Sandy Bridge és nem lesz ilyen gondom remélhetőleg.
Ilyen lesz nálam a végeredmény, kicsit látható hogy a menüben mászkáláskor és a meccs elején kicsit jobb a framerate mint amikor igazán elkezdődik a lövöldözés...
-
BandiHUN
veterán
ezzel 2 gond van:1.fingom sincs róla,hogy hogyan kell videót csinálni,a másik pedig,hogy hasonlóan fingom sincs róla,hogy hogyan lehet feltenni pl.youtube-ra....de csaló videóból van épp elég fent,nekem is csak azért fontos,mert egy olyan klán embere is benne volt,akiknek a szerverén sokat szoktam játszani,ővelük(NEM Magyarokról van szó...Angol brigád.),szóval ennyi a dolog értelme.
Egyébként a profilomra feltettem a videót a játékban,de egyébként az ömlesztett és semmiresejó keresővel megáldott össznépi fileshare-on kívül nem tudom,hogyan lehet megnézni a másik videóit...
De egyébként jó poén,hogy az ember ha fentvan egy szerón,utána megnézheti BÁRKI szemszögéből a videót,ezesetben az aimbotteréból is... -
BandiHUN
veterán
nekem újdonságként olyan jött elő tegnap,hogy elment a hang,néha csak kattogás jött és más semmi...de attól ment a játék,durva akciónál akadt ki.Kiléptem-újraindítottam,több ilyen nem volt.
Fagynom is sikerült egyszer,bár ott netkimaradás volt a ludas,az asztal alá volt bedugva a router és sikeresen kilöktem a dugót -
MAxxYD
tag
Kösz a tippet, de WRT54G-m (a sima) már volt, igaz, hogy gyári firmware-el. Néhány naponta újra kellett indítani szegényt, azóta elpártoltam a márkától....
A ddwrt-t nézegettem. A DIR-300-ra is fel lehetne tenni némi bűvészkedés árán, de mivel nem tudom, hogy működne-e a COD-al, nem volt kedvem vacakolni vele.
A DIR-300 egyébként teljesen stabil, minden mással teszi a dolgát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest