- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanker21
tag
válasz
petymeg #8602 üzenetére
Attól függ mien fajta routered van. Általában ha bele akarsz piszkálni a beállításaiba akkor a böngészőbe be kell írnod az alap ip címet (192.168.1....), ez megnyitja a router kezelőfelületét. Vannak olyan kütyük amik jelszóval vannak levédve (SMC routereknek például "smcadmin" a jelszava). Ha sikerült belépned ott már meg fogod találni amit keresel.
-
SipiBcs
őstag
válasz
petymeg #3532 üzenetére
Egyenlőre nem tudsz szűrni. Random dobál be a játékba!
Annyit tudsz tenni a team játékért, hogy vagy te vagy valamelyik barátod az invite gombra kattintva 1 groupba hostolja a társaságot. Utána a dealer indít egy játékot. Így egy teambe lesztek és alapvetőleg a legjobb pingű servert keresi a részetekre ami szabadon van és mellétek keres ellent. Általában másik teamet igyekszik berakni, de ezt még kiegészíti egyéni játékosokkal akár mind a két oldalra.
-
BandiHUN
veterán
válasz
petymeg #3136 üzenetére
szerintem is jó a multi.nem mondom,hogy tökéletes,de én már nagyon beleuntam a cod4 betanult pályáiba,a kevés útvonalba,a "kötelező" nade-helyekbe,a 0 stratégiába...nomeg abba,hogy agyon lett korlátozva az egész,mert az etalon a "versenysport" lett,aminek a szabályait egy olyan csoport erőltette az emberekre,aki nem akart vagy nem tudott túllépni a cod 1-2 által nyújtott lehetőségeken.ebben legalább amit beletettek a játékba,azt használhatja mindenki,nincsenek pöffeszkedő adminok,mert lelőtték őket,és igenis sokkal változatosabb tud lenni a dolog,mintha itt is be lenne a cuccok fele tiltva,stb...persze nem mondom,legyen privát szerver,stb,de annak,aki ezt akarja.ráadásul ez amiatt is jó jelenleg,hogy vagy megszoksz,vagy megszöksz van,nincs az,hogy a pubokon csupa lámával játszhattál,de minden cuccal,normális szerveren meg ugye a szeretett promodon nyomhattad normálisabbak ellen,de agyonkorlátozva és butitva,szétbuherált cfg-s nyuszikákkal kombinálva.most egy helyen van mindenki,lehet tanulni a klánosoktól a csapatmunkát,a jó helyeket,lehet megpróbálni velük nyomulni a csapatosabb módokban,stb.szerintem jól van ez igy most még.aztán ha szerencsénk lesz,mire az ember jól kitanulja a játékot,megszerzi a felszerelést,talán már lesznek privát szerverek is,és akkor hódolhat az igazi csapatmunkának is.
bár ez utóbbit nem tudom,elérjük-e igy,hogy mint kiderült,a szerver nem is szerver,hanem valaki hostolja a meccset,és csak a játék kikeresése zajlik központilag,ehh,a kis rafináltak.
viszont erre megoldhatnák,ha a private match-eket lehetne külön keresni,és már nem húzná senki a száját,akár ideiglenesen,de lehtne a kedvenc módunknak megfelelő szobát kreálni. -
priti
addikt
válasz
petymeg #3068 üzenetére
Vedd lejjebb a graf menüben a dolgokat, amikor extra-n van csinál érdekes dolgokat. "A hiba nem az Ön készülékében van" Nekem simán újraindult játék közben a gépem amikor extran volt a 4870X2-vel... levettem high-ra, azóta tökéletes, írták páran hogy biztos VRAM-ból kell neki 1GB és emiatt dobálja ki az embereket hibaüzikkel a 512MB-os VGA-kal, de az enyém ugye 2x1GB-os kártya, mondjuk hibaüzi az tényleg nem volt
simán reset egyből
Össze van csapva a pc verzió egy pöppet, vagy csak simán utálja az ati kártyákat, mint a GTA4. Az is simán ment nekem fullon a 2x512MB-os 9800GX2-vel, a 2x1GB-os 4870X2-vel meg kidob menet közben azzal hogy kevés a VGA memória ha felnyomok mindent fullra. Vicces, de nagyon azért nem röhögök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest