Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    senior tag

    válasz Dave567 #5973 üzenetére

    Ja 20-as 30-as ping helyett olyan 60-70 körüli a plafon amiket látok, komoly. Ezzel szemben az általad jónak ítélt MW2 150-es pinget is teli zölddel díjazott és olyan is volt (akárcsak azóta a legtöbb rész, a kamu pingkiírásokról amikhez egy százast hozzá lehetett tenni nem is beszélve). A hitreggel semmi baj nincs, az eddigieknél jóval jobb, MW 2 óta állandóan beadta azt is fejesnek amit mellé fölé lősz, itt baromi ritka. Látványosan az a fajta player vagy aki az MW2 óta eltelt idétlen gyenge multit hiányolja közben a COD4-hez és elődeihez vajmi kevés közöd volt, különben nem hőbörögnél hanem mosolyogva fogyasztanád ezt a részt ami mint mondtam bár nem hozza ugyan azt, mégis a COD4 óta a legközelebb áll az egykori nagy részhez multiban. Ehhez képest amik eddig voltak MW2 óta csupa csupa fosadék volt, ennél jóval szarabb hitreggel,jóval szarabb netkóddal és pingekkel, de itt most hirtelen baj lett... :)

    De mondom ha neked ettől jobb akkor rinyálj minden nap itt hogy ez nem jó,az nem jó, ha ennyire nem jó minek játszod. Nincs ezzel sem baj csak mikor már a sokadik valótlanságot olvassa az ember.....Persze lehet erőlködni a metacritic user értékelésének linkelgetésével is a baj csak az hogy ott (is) ruszki meg ruszkibarát userek döngölik porba a játékot a single miatt amiben az oroszokat nem gyengén negatív színben festik le - nem hiába a sony nem is jelentette meg a játékot az orosz store-ban...

    adakiller : Nem tudom, lehet ki kell lépni és újra elindítani a companion appot és akkor frissít,ismerőst is akkor láttam hogy belépett addig nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák