- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laraxior
titán
Játszik valaki 9700K CPU-val?
-
Acheron
őstag
Tegnap éjszaka végre sikerült az MG34 -et is feltenni a polcra, LMG osztály ezzel platina. A mounted killek nehezen jöttek (maradt kb 20 - 25 tegnapra), de végül (három nap után) beadta a Shoot House pályát HC -n is, no ott gyorsan meglett a hiányzó pár darab. Ezzel nagyjából vége is a színezésnek, a maroklőfegyverekkel, launcherekkel, késsel és pajzzsal nem nagyon van kedvem bíbelődni, ha meg nem élvezem, minek csináljam ugye. Belekezdtem még kilockolni a Rytec AMR -t, de bár a felén túljutottam ez már mára marad. Ehhez az SKS Utility Tool blueprint -jét kezdtem el használni - remek kis fegyó, nagyon jó az ADS, jól lehet vele haladni. Kipróbáltam Core módban is, ott viszont nem tűnik elég erősnek, legalább 2, de inkább 3 golyó kell egy ellenbe.
Btw Shoot House (csak hogy sírás is legyen) - Remélem a következő (heti rendszerességű) frissítésben HC -ban is választhatóvá teszik, azért a főmenüs Core mégsem ugyanaz.
-
KaitouP
nagyúr
Új operator? Lynch: [link]
-
BerserkGuts
addikt
ha már AK 1000+ lövés [link]
-
Lomha 8V
addikt
válasz
BerserkGuts #18384 üzenetére
Azért sok baj volt ezzel a fegyverrel, hiába fejlesztgették. 2006-ban tulajdonképpen az érdeklődés hiánya miatt állt le a gyártás. Bonyolult volt minden szempontból és a katonákat kiképezni hozzá is sokkal nehezebb volt az átlagnál.
-
BerserkGuts
addikt
eredetiben egy nagyon pontos és kíméletlen fegyver
speciális egységek használják mert pl:swat-osokat is úgy tanítják hogy 2-őt kell lőni az a biztos és mind 2 lövésnek halálosan pontosnak kell lennie
persze ez csak egy játék itt nem lesz nagy szám belőle
-
csuzda
aktív tag
válasz
csuzda #18366 üzenetére
Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy csináltunk egy battle net felhasználót amihez hozzákötöttük az activision felhasználót. Az activision felhasználóhoz is hozzákötöttük a battle neteset. (nem tudom miért kell mindkét oldalról)
Gépen belépve a játékba csak az ingyenes warzone jön be, mert spannak PC-re nincs meg a játék, csak PS-re... Pedig milyen jó lett volna, ha felhasználót tudtunk volna cserélni.
Úgyhogy vagy ő szenvedi ki magának a shieldet aranyra, vagy egy közös barátunk ideadja kölcsönbe a saját PS-ét, hogy megcsináljam neki... Vagy németből haza postázza a PS-t....Vagy veszek egy PS-t, megcsinálom neki azt ami kell, aztán 14 napon belül visszaküldöm az elállási jogomra hivatkozva
Szerk: PS-en működik az egér+billentyű kombináció? Hajnali 4kor megy a közös barátunk dolgozni, megkérjük, hogy dobja már be a PS-t, én meg kihúzom aranyra a shieldet még munkában van, hazafelé meg viheti is
-
-
-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben: [link]
-
TaRka94
senior tag
Srácok az miért van hogy videóban látok pl. egy arany desert eagle-t az teljesen csillogó arany, enyém meg ilyen fekete mintás arany? Boxon meg pc-n más?
-
KaitouP
nagyúr
AN-94: [link]
-
Dictator^
veterán
-
csuzda
aktív tag
Sziasztok!
Egyik barátomnak szeretnék segíteni. Megcsinálom neki az aranyat a pajzsra. PS4-es felhasználójába miként tudok bejelentkezni PC-n? Ahogy a neten néztem össze kell kapcsolnia a felhasználóját egy Activision felhasználóval, majd azt egy Battle.Net-essel? Ezután pedig én abba bejelentkezve meg tudom neki csinálni.
Ez a művelet jár valamiféle negatívummal?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dave567 #18362 üzenetére
Mármint melyik része az? Kicsit nekem is sok ez a rengeteg kombináció, visszasírom az MW2-t, ezerszer egyszerűbb volt.
Minden fegyverre ment a red-dot, és mehettem aprítani. Ráadásul a Striker 45-öt itt nem is tudom olyan simán unlockolni (UMP megfelelője a kedvencem volt). Csúszás közben nem tudok lőni, viszont a challenge azt kéri
-
Slavia
aktív tag
Az előbb 15:1 volt a csapatomban az elsőnek a K/D aránya, Ruston hc tdm. természetesen....
-
Dave567
addikt
válasz
prokxy #18360 üzenetére
Jó neked, hogy csak egybe...
Én több időt töltök várakozással mint játékban, olyan dolgok vannak, hihetetlen....
Muszáj ki lépkedni, mert a statom bánja.
Lmgvel átlövik a nagy targoncát meg ledobnak mögötte guggolva termittel, úgy hogy én nem látok ki rajta, de a termite rajtam landol....
Nem baj addig lépkedek ki be amíg jó nem lesz...(#18361) Ed3r_X_: Ravasszal érdemes, sokat segít, de számomra vicc ez egy lövöldözős játékban.
De a renetti alapból is gyors, még kiegek nélkül is lehet vele aprítani. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dave567 #18323 üzenetére
Rálesek majd. Csak annyi fegyvert kell már fejben goldozzak, hogy hajjaj
Pisztoly téren milyen kiegészítőket érdemes használni? Gyors, pörgős, de viszonylag pontos setupra.
Jelenleg az X16-om:
- Monolithic suppressor
- 1mW laser
- G.I Mini Reflex
- Granulated Grip tape
- FMJEgész jól elvagyok, de érdemes pl. a csövekkel játszani, illetve a ravasszal?
-
Dave567
addikt
Jó sok hacker lett a shipmenten....
-
Laraxior
titán
Nem volt valami nagy ötlet kivenni a dobozokból a self-revive kiteket...
-
BITBOYS
addikt
Köszi a választ, nagyjából erre számítottam, hogy tényleg használhatatlan ebben a formában. Be voltam rá nagyon indulva és mikor rájöttem, hogy warzoneba nem tudom teljesíteni a kiszabott küldetés inkább megvettem a kipróbálás miatt.
Majd ha teljesítem esetleg felhasználom a vázat, bár lehet ez is inkább cikinek számít mert nagyon virít
Hdr-t használok, na azzal egyáltalán nincs problémám, AX/Kar is hozza a kötelezőt..
Más, de számomra érdekes az M4..olyan mintha megtáltosodott volna, egyszerűen zseniális amit produkál mostanában. A FAL pedig egyszerűen temető szinte bármire használva, én csipázni szoktam vele. Volt olyan, hogy egyszerre 4 enemyvel vívtam és végül sikerült kiszednem őket, pedig szinte semmit sem láttam belőlük, mivel nincs rajta optika. Második legjobb célzókája van a játékban -
omfgk
veterán
válasz
BITBOYS #18353 üzenetére
A bullet velocity minden esetben a bullet drop-ot is megváltoztatja.
Kipróbáltam a leghosszabb csővel és a hangtompítóval a Rytek-et.
Stat oldalak szerint a cső +50% Bullet Velocity-t ad, a hangtompító meg kb 20%-ot.
Minél nagyobb a sebessége, annál kisebb az esése.Promenade-on kipróbáltam ezt a setupot, normál ammoval, és így a 200 méterből lett kb 300 méter...
A-ról egészen a másik spawn-ig el lehet lőni úgy, hogy még itt is egy kicsit a célpont alá kell célozni...
A Rytek egyelőre egy vicc így.
A külön cod pontokért megszerezhető változaton a rövid cső van.
Ami azért baj mert az csökkenti a bullet velocity-t.
Ami pedig azért gáz mert a Rytek lövedékének a sebessége alapból a leggyengébb.
AX-50/HDR 900m/s körül van, ez meg csak 650m/s. Rövid csővel 450m/s. Ez már gyakorlatilag használhatatlan messzire.Warzone-ba nehogy ezt használd. Bugos és ezért a normál ammoval nem elég a Headshot.
A Ryteket ilyen állapotban felesleges volt a játékba tenni.
Vigyed mindenhova a HDR-t. Főleg Multiban brutál OP. De Warzone-ban is az a legjobb Sniper egyértelműen.
-
-
KaitouP
nagyúr
Közérdekű tudnivalók hirdetéssel kapcsolatban: [link]
Bár ezt a topikot kifejezetten nem érinti tapasztalatom szerint, azért ha mégis előfordulna, akkor tudjátok, hogy hogyan, hol, milyen engedély szerint lehet hirdetni eladásra használt játékot mondjuk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Counter-UAV bekerült Warzone-ba. Buy stationön vehető.
-
omfgk
veterán
Ha a Ryteknél kijavítják a bugokat, akkor ez azért elég jó kis fegyver lenne.
Azt esetleg tudja valaki ,hogy az ,hogy a fegyver gyakorlatilag 200 méterre van belőve az bug vagy így akarták?
Tehát az ,hogy 100 méteren a hasra kell célozni és akkor lesz csak fejes. -
KaitouP
nagyúr
Weapon inspect funkció jöhet? [link]
(nem lenne új dolog) -
lowzor
veterán
válasz
Clapaucius #18345 üzenetére
Nyomj egy Scan & Repair-t, hátha.
-
Clapaucius
tag
válasz
Clapaucius #18152 üzenetére
Esetleg erre tudtok valamit?
Driver a legújabb, de egyel korábbival is kipróbáltam ....Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ketto van eddig csak elvileg. Az MP7 fixen a 11es bunkerben van, oda egy mini challenge-et kell csinalni h kinyiljon vagy megvarni mig mas kinyitja es harcok aran be kell eroszakolni magunkat.
A sniper az egyszerubb, contractsok teljesitesevel (allitolag sok recont kell csinalni, nekem anno scavenger utan dobta) dob be random egy borondot, amit egy bizonyos kimenekitesi pontra kell vinnie annak aki megkapta. Utana teljes csapat megkapja. (Mp7nel is eleg egy embernek felvennie)
-
stilo18
addikt
Mostanában sokszor teszitek be, hogy nyomjátok, reggel dobtam össze én is az elmúlt pár hét Warzone meccseiből egy válogatást.
-
BITBOYS
addikt
Ezt használjátok a fegyverek beállításához?
CODGUNDATA.COM
[link] -
prokxy
veterán
A tegnap este eléggé eredményes volt:
Másik körben 19 kill Plunderben:
Ill. az AX-50 blueprintet is beadta, szintén Plunderben:
lowzor: a No stock-ot lecseréltem a Close Quarters-esre, sokkal jobb, valóban, viszont a TAC laser nekem nem nem jó a Stippled helyett. Utóbbi hátrányát megéreztem, mert nekem nem smg van betéve másodlagosnak, hanem rpg, így ha meglep az enemy pl.futás közben, mert ugye Plunderben rohanunk állandóan, akkor hasznosabb szvsz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #18319 üzenetére
Igazából jöhet. Vector óta nagyjából semmi olyan fegyver nincs amire azt mondom hogy "nekem" hiányozna, szóval ha a fanok örülnek majd neki, akkor hajrá.
szerk:
Na jó, mondjuk egy FN F2000, meg talán Garand jöhetne még, esetleg egy XM8, Tavor Tar-21, de ezek már csak nagyon extra igények a részemről.
-
lacus83
senior tag
válasz
BandiHUN #18314 üzenetére
Én komolyan irigyellek benneteket.
Nekem mostanság semmi se adja de lehet azért mert kB ha napi fél óra jut erre az jó. Egy hónapos lányom miatt plusz a meló örülök ha látom sokszor a cél keresztet
Ez a kimaxolas, arany, platina stb szerintem sose lesz meg egyik se.
Azt viszont észre vettem ami eddig adta s3ig, az már most a 4ben nem úgy adja. Ezért nem szeretem a frissítéseket. -
Ed3r_X_
nagyúr
Ma új kedvenc fegyvert avattam, X16 pisztoly. Bámulatos mennyire adja, sokszor 1 lövés 1 kill. Pedig anno a Weapon Master challengenél hogy rühelltem, hogy 30 pisztoly kill kell...
-
KaitouP
nagyúr
-
JSaN
addikt
válasz
Sebibalu #18313 üzenetére
Ritkán nekem is előfordul, ha egyhuzamban tolom kb 2-3 órát, Üríteni kéne a memóriát. Ilyenkor én simán újra indítom a gépet és jó lesz megint pár óráig, amig a cod tele nem szemeteli a memóriát.
Más.: Nekem is gyanús hogy a dupla XP-vel nincs valami rendben. Legalábbis a Battle Pass tier az nem úgy megy ahogy várnám, mint season 1ben. Határozottan emlékszem hogy ott a BP dupla XP eseménykor látványosan 2x ugrott. Most csak a level szint megy 2x.
S4-et igazából most kezdtem tolni, első 2 hét kimaradt, így most toltam elmult 2 napban, jelenleg lvl 125 es BP35, vagyis huztam 75 szintet és 15!!! BP tier szintet.(BP20ról indultam)
-
malystryx
senior tag
Én 1-2 hete elkezdtem az optikákon a célkereszteket kifarmolni, reflex, holo meg egy csomó minden készen van, de találkoztam pár esettel ahol nem engedi a célkereszteket testre szabni, le van lakatolva. Ezekkel úgy kell játszani ahogy vannak?
AUG - Integral 3.0x Optic
P90 - FSS Ring Sight
725 - Brownlee 32mm Scope
Crossbow - XRK Midtrack 4.0x Scope -
BandiHUN
veterán
válasz
Tomko78 #18309 üzenetére
Jók lettek a sniperek-riflék tényleg,bár én még szintben se húztam ki az új snipert...de a robbanólövedék tetszik,iszonyatosan jó a szétfröccsenő testeket látni
De másra nem nagyon,esetleg streakekre,a robbanós nyílpuskával is seperc alatt szét lehet kapni egy VTOL-t,úgy rémlik,3 vagy 4 nyíl kell hozzá segítség nélkül...
Viszont a Rytec robbanóját kipróbáltam AFK-n,shipmenten,fél méterrel az ember mögé falra lőve 6 lövedék nem vitte el HC-n,hitmarker az van,hatás semmi,nem úgy,mint a nyílpuskánál.Szóval vagy simán jó,vagy a fröccsenős effekt és kész.
Megtáltosodtak a sniperek is,a hétvégén kész lett a Kar98 nekem is+Dragunov gold,másik 2 sniper majdnem kész,inkább azokba toltam killt,a plusz fegyók nem kellenek a fullozáshoz úgyse.
Pajzsal nem tudom,mi a fütyit kezdjek,egyszerűen nem megy.Bezzeg engem ölnek velePersze hogy akkor fogyok ki semtexből,de azzal is ráfutnak az emberre,félmegoldás.És 1 fix megintcsak,a Rytec NEM viszi a pajzsost a robbanó nyíllal szemben...
Minek kellett betenni...OK,Shipmenten/kistávon szép,de marha lassú a lövedék amúgy,nem jó már közepes mapokon se így,hogy a robbanása csak hitmarkert ad HC-n is.Bár ez bug is lehet,viszont ha az,no akkor nem lesz jó világ...
-
Valaki találkozott ilyen jelenséggel ? Frissités óta ilyen...
-
FaTHI
őstag
Srácok! Aki co-op ot játszik hogy lehet ott RECON DRONET használni?
-
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #18306 üzenetére
Tegnap én is neki feküdtem a sniper meg marksman riflének , normál shoothouson meg is lepődtem mennyit változtak a fegyverek , baromira lehetett haladni Kar 98 - is pl
még pajzs kéne de ahhoz most egyenlőre nincs idegzetem , de ez az új csipa elég brutális lett , mondjuk a sima lőszerrel jobban szeretem mint a többivel , termites volt úgy ahogy elmegy
-
DonDennis
senior tag
Tegnap jó volt még reggel is de most délután brutális packet loss van. Ez egyedi vagy többeknek is? Gondolom hétvége dupla XP stb. sokan játszanak de nekem kb. 2 órája játszhatatlan. A netemet megnéztem cmd-be és hibátlan. Vagy van valami beállítás amit érdemes használni?
-
BandiHUN
veterán
válasz
-FLY-> #18301 üzenetére
Nálam minden működött szépen,húztam a snipereket,mert már csak az van,az újra is kaptam robbanó lőszerrel is,stb,XP is ment,míg el nem jött a 155,szépen duplán ment a kör körbe a legtöbbször.
De ha épp nem mutatja,akkoris ahogy visszajön a játékoslista,már a növelt érték látszik a jobb felső sarokban.Camokra viszont van késés,elveszés nincs,de van,hogy 2 meccsel később írja ki felül,mikor már nem is az adott fegyóval megyek,shipmenten a kill is csúszkál,van,hogy már a következő élettel megyek,mire kiderül,hogy megnyertem pl.egy összelövést,csak tök más puffantott le közben. -
dombi81
senior tag
válasz
szinesz.bob #18300 üzenetére
Még nem próbáltam, holnapra érek haza, de ha volna bármilyen tapasztalatod ezzel kapcsolatban, nyugodtan megoszthatod [link]
-
sittes79
addikt
Kellene nekem valami guide fegyver kiegészitőkhöz multiban mit miért meg ilyenek thx
-
-FLY->
őstag
Fegyvert húzni nagyon nem kell, semmi xp nem jön a kiegészítőkre nálam. Nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged