Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- E-book olvasók
- 3D nyomtatás
- Még idén elkészülhet az SMIC 5 nm-es node-ja?
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
+1
Pont ez volt tegnap, a végén már csak röhögtem, és inkább kiléptem 10 - 15 játék után (HC multi), mentem aludni.
Csak érdekesség, tegnapi (ritka gyenge) nap, score/min. Igen szabályosan tudok jobb, vagy rosszabb átlagot lehozni (vagy nem én?)...
Accuracy ugyanez (KD is), de mivel épp bünti ág van, ezt egy kicsit el kellene tolni lefelé... Nézzük csak... és voila:
De én már elengedem, magam is unom, hogy minden második kommentem erről szól, felesleges ezen nyavalyogni. Elcseszték vele a játékot, de ettől még ez a jelenlegi legjobb aktuális COD
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hegesztés topic
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600KF 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1070 8GB Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest