Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
7600 GS
üzenetére
az en megoldasom nem tetszik? lefordul es mukodik, azt csinalja amit irtal
egy smileyt vartam legalabb, hisz benne van majd 10 perc munkamamugy ez tenyleg trivialis feladat, ezeket legegyszerubb leirni papirra, te hogyan oldanad meg. szisztematikusan, lepesrol lepesre. aztan megnezed mit lehet benne automatizalni, mik ismetlodnek stb. legalabb egy kicsit probald meg
-
WonderCSabo
félisten
válasz
7600 GS
üzenetére
A bonyolultat ironikusan értettem. Ez egy mérhetetlenül egyszerű feladat, és nem lehet sokkal egyszerűbben csinálni, mint ahogy a fórumtárs megírta. Egyébként mit vársz még? Gyak az egész program felépítését leírta, ha még ez sem megy, euklideszi algoritmusnak még a pszeudokódja is fenn van wikipédián.
Te magad jelentkeztél, nem?

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
egy smileyt vartam legalabb, hisz benne van majd 10 perc munkam