- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #87631 üzenetére
Biza ma vegre le lett cserelve majdnem minden a kocsin. Osszes szuro meg olaj, a fekfolyadekra nem jutott ido, azt majd maskor. A 4 szuro kb 20k volt, 14 k az olaj, meg 5k a munkadij egy baratom privat muhelyeben. Szoval most talan egy ideig rendben lesz a kis ceed.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ki az ágyból álomszuszékok! \o/ Jó reggelt mindenkinek. Szerintem elfáradtam az alvásban, olyan nyomott vagyok, hogy tudnék vagy 15 órát is aludni egyhuzamban.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MurdR
veterán
Reggelt.
Rettenetesen kezdődött a nap. Elindultam otthonról, észrevettem, hogy tankolnom kell, mert necces. Mondom nem kockáztatok, kerülök egyet. Beviharzok a kútra, emberünk megtankol, az utolsó pár liternél otthagytam, bementem fizetni. Beugrok a kocsiba, megyek 30m-t, hallom hogy valami leesik a kocsiról. Megállok, és akkor vettem észre, hogy a jóképességű kutas nem rakta vissza a sapkát. Kerestem egy 10percet, majd elindultam, mert így is késésben voltam. Mondta a kutas, hogy világosban körbenéz (ez egy maszek kút, kamionparkolóval meg minden, elég nagy terület).
Para hogy addig nincs tanksapkám? Beletömtem egy szivacsot (mást nem találtam) jobb híján.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MrSealRD
veterán
válasz GabN73 #87650 üzenetére
Mondanám, hogy poénos...De nem. Egyáltalán nem értetted meg amit írtam.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
Dizelnel nem gz benyanal az. Barmelyik kutnal kapsz univerzalis kupakot azt tegyel ra.
Tanusag, hogy senkit nem szabad ensegni a kocdihoz nyulni.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #87657 üzenetére
Fogd az iPhone-ra!
"- Kik vagyunk?
- Iphone-osok!
- Mit akarunk?
- Automatikus helyesírás javítást kikapcsolni!
- Mikor akarjuk?
- Rost! Fost! Ááá, mindegy!"Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz MrSealRD #87649 üzenetére
Az a baj tudod, hogy amit kilosz, azt sajat onrendelkezesedbol lovod ki. Meg ha utana torlod is.
Ertem, amit gondolsz, de a jelenlegi (hazai) szabalyozas nem ezt vedi.
(Btw neked nem kell elmondani, de mas meg nem fogja fel, hogy nem art megnezni, ki mit hova tolt fel)Murci: ne engedd mar meg a péknek, hogy tankoljon. A jattra hajto eroszakoa kutast is durvan elzavarom.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
rizso
addikt
Reggelt Urak!
Parom vegre csinalja a jogsit, es mar el is kezdett vezetni. Hol tudnek vele hetvegenkent egy kicsit gyakorolni, ahol tuti nem meszelnek le? Akar aruhaz parkolo, barmi tipp johet
------------
Fusionben elszallt valami, es a csomagtarto nem nyilik se a muszerfalon levo gombbal, se a taviranyitoval, csak manualisan kulccsal. Allitolag valami motor adta meg magat, es nem egy nagy valami cserelni, de nem konyitok hozza. Hova lenne erdemes elvinni, ahol olcson es jol dolgoznak?
------------
Agyalok, hogy veszek hozza egy tartalek akkut. Milyet erdemes?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Spet
addikt
Nagy áruházak parkolóját első körben kilehet dobni a sorból. Mert nagy a forgalom (kivéve persze késő este) és ha valami baj történik (kop-kop ne legyen), akkor nem hiszem, hogy egyszerűen kijössz belőle.
Én anno jó apámmal a Tétényi úti piac mögötti parkolóban próbáltam, mert legtöbbször kihalt (majd közúton ). Esetleg Népligetet nézzétek meg mert mostanában ott oktatnak elég sok embert.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
rizso
addikt
Igen, a parkolókkal ez a bajom. Valami tényleg kihalt környék lenne jó.
MurdR & bandus: vidéken voltunk már vele gyakorolni, és most is ő kéri, hogy kicsit menjünk pluszban. Ha nem viszem, akkor megkapom, hogy kötsög vagyok
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Qru
MODERÁTOR
Megvettem az Aldis bikakábelt. Azért akinek TDI-je van ne ezt vegye de kisebb benyós motorokhoz elég lesz.
Kárpit tisztító kendőt is vettem, próba után referálok róla.
#nincsbennetarcsi
-
Melack
veterán
Céges kedvezménnyel 14k egy Astra ey hétvégére, egy Quashqai meg 18k.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
rizso
addikt
-
GabN73
addikt
válasz Ace owner #87677 üzenetére
Áh, az a fajta M4 nem tetszik, akkor a "régebbi" M3,kicsit öreges Laguna Seca festéssel. Az még nincs tele-elektronikázva, fűt rendesen ha tolják neki, csak a szükséges dolgok működnek, érezni, hogy ennek még lelke van
Saint_
Me-minek használjam ki? Felhívom mindjárt, hogy figyu, tudom hogy ritkán használod, add' má' nekem, majd én hajtom he! Indulok is érte, papírokat tedd a kesztyűtartóba, kulcsot meg dobjad le, nincs kedvem lépcsőzni tudod...Ennyi erővel kopogtassak JoshCartunál is, hogy figyumán' tesó, örülök hogy megvetted a LaFerrarid, de a többi ott rohad a garázsban, add má' ide tesó, ne legyél g*ci he!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akksikat viszik, mindig elado. Vesztartaleknek jo lehet szerintem.
Live-Die-Respawn
-
hszilard666
veterán
Napot!
Valaki kávé 30 percen belül a nyugati környékén?Biznisztájm!
Eladó 16gb os fekete ipad mini ajándék bőr tokkal, dobozos számlás töltős, gari nincs rá és fix ára sincsen. Ki mennyit adna érte?
Topikon belül jár az ingyenes házhoz szállítás pesten belül.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz hszilard666 #87686 üzenetére
GB-onként egy ezressel nyitok
-
Magnum_
nagyúr
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #87691 üzenetére
Lassan indulok itthonról, nálam van a cucc, és olvasom a topikot.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #87693 üzenetére
A licitet 15:00 kor lezárom
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
-
Petyyyyy
addikt
Követi valaki a nagyvilág híreit?
Érdekelne idén meddig tart még az üzemanyag árának emelése és egyáltalán mi várható.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest