Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
DeFranco #14819 üzenetére
Jah, nemrég olvastam, hogy jövőre lesz nálunk Bocuse d'Or vagy mi az a nemzetközi főzőverseny, és gondban vannak a szervezők, mert nem tudják honnan fognak meglfelelő minőségű friss alapanyagot biztosítani.
De talán annó írtam én is, hogy angolra együtt jártam az MTA éttermének egy emberével aki elmondta, hogy nem sznobságból vesznek spanyol marhát, hanem azért mert a magyar szeleteknél még az azonos helyről vett alapanyagoknál is megtörtént, hogy sütés után különböző színe/mérete volt 1-1 szeletnek, aztán magyarázd el a 2 egymás mellett ülő vendégnek, hogy nem átqrod, hanem ez ilyen, "Ungarishe kunst"
Dr. Zoo: Arról priviben írhatnál picit bővebben (panel/tégla, távhő/gáz/mittomén, milyen környék, mennyi idős házak, lakóközösség, mekkora mák kellett hozzá, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OpenMediaVault
- Politika
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest