Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
FoxiestFox #112697 üzenetére
Ebben tudok segíteni! iPhone XS Max 512 jöhet? 580K, bruttó. Sőt ha igazi egyéniség szeretnél lenni hogy kitűnj a többi egyéniség közül, akkor tudok adni egy szép macbookot is. Link az aláírásomban.
-
-
Spet
addikt
válasz
FoxiestFox #112697 üzenetére
-
Sziasztok!
Arra gondoltam, kéne venni egy új telefont. Budapesten. Szóval lokál, biztos ismertek minden ZugGsm-et.Olyasmire gondoltam, aminek szép a formája, és sokba kerül! Esetleg növényi termés ábrázol a hátlapja.
Fontos, még, hogy mások is tudják, hogy sokba kerül, máskülönben hogy tudnák meg, hogy nem is keresek olyan rosszul, és hogyan jutnék hozzá az élményhez, hogy megéri dolgoznom?
Na ugye.
Szóval tudtok ilyen telefont? Minél olcsóbban? Mert igazából olyan nagyon jól ám nem keresek, izé, értitek.
Nem rendelkezem túl erős akarattal, nincs nagyon véleményem semmiről.. viszont érdekelnek a vadiúk tech bigyók, és a kerekedő szemek, ahogy meglátnak egyet nálamEnyhe jellemgyengeségem okán a szektákhoz is húzok, de eddig a szüleim mindből kirángattak.
Segítsetek!
Mit vehetnék? -
Magnum_
nagyúr
válasz
hszilard666 #112693 üzenetére
Itten itthon upc van. Neha szar.
-
updog
őstag
Sziasztok!
13. vagy 14. kerületben keresek hentest, ahol 12-15 dekás szeletekben tudok jó minőségű, steaknek való bélszínt venni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #112687 üzenetére
UPC-nel gond van, csak telefonrol tudunk irni sokan, asztalin nem jon be oldal tegnap ota.
Szerk: Aztan lehet nalad mas gond van.
-
fant0mi
őstag
válasz
hszilard666 #112683 üzenetére
Melléültél a wc-n és felment benned a pumpa?
-
sketchifun
senior tag
válasz
hszilard666 #112681 üzenetére
Mi lenne, átléptük az offtopic határait.
-
Melack
veterán
válasz
hszilard666 #112681 üzenetére
Elvakultságod áldozatai
-
hszilard666
veterán
Mi van itt?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
gzbotii #112678 üzenetére
Ez csak korlátozás, igaz, se privit nem kaptam még, se az adatlapomon nem látszik.
Gondolom, minden júzert lehet, csak van, aki le tudja magáról venni a keresztvizet is.Nyilván nem illik, illetve a rangokat is lehet variálni, így a hozzá kötődő jogosultság is módosul.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
macilaci78 #112675 üzenetére
Korrektort lehet bannolni?
-
Mercutio_
félisten
válasz
macilaci78 #112672 üzenetére
Ha érdekel menj át valami almás topicba, itt már elegen jelezték, hogy a témára nincs a továbbiakban igény
MasterMark: Ha nincs más témád te is eltolhatnád a csattogóslepkét
-
MasterMark
titán
válasz
macilaci78 #112675 üzenetére
Igen ez az ára egy normális telefonnak.
Amit mondjuk 5 év múlva is támogatni fognak.
Meg ugye az apple felár is rajta van.Amúgy ne érts félre, ennyiből akkor kétszer vehetsz ugyanolyan kategóriás telefont amit említettél, szóval úgy is lehet.
szerk.: Na ki is tiltottak innen szóval ennyit erről.
szerk.2: De szerkesztésbe még tudok írogatni.
szerk.3: gzbotii: Lehet, őt is kirakták.
nevetséges.
Mercutio_: Nincs más témám. Vagy csak arról lehet beszélni amit te akarsz, vagy hogy? Sőt, ha valamit sokan nem akarnak akkor arról nem lehet beszélni. Értem.
kihasználom az időm.
Bocs hogy értelmesen beszélgettünk valamiről.
macilaci78: Akkor te most plusz szankciót fogsz kapni? Vagy rád nem hat, vagy már elmúlt?
Vagy nem is kaptál? -
macilaci78
nagyúr
válasz
MasterMark #112673 üzenetére
Ez kb a duplája annak, amit költöttem.
-
MasterMark
titán
válasz
macilaci78 #112672 üzenetére
Újonnan nincs ilyen telefon, max valami beragadt készlet valami zuggsm-ben, de szerintem azok se fogják leárazni ennyire.
100 körül van új SE jelenleg is támogatott, jó hardverrel.
De egyébként inkább vennék apróról 100 körül egy iPhone 7-et, az egy jó telefon.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mercutio_ #112671 üzenetére
Ha szemléletváltást nem is hozott volna, legalább szélesedik a világképed. Vagy ez ellen is van kifogásod?
Engem minden esetre érdekelne az iOS világa, csak pénzt nem akarok érte adni.
De most komolyan, 55 k-ért megvettem a cég pénzén a Mi A1-et up to date rendszerrel. Mi a legolcsóbb készülék az Apple részéről, ami még futtatja a legfrissebb, vagy eggyel korábbi rendszert és ez a hardver mire elég, egyáltalán megáll-e 55k-ból? Szigorúan új, számlás, garis termék jöhet szóba.
Szintetikus tesztek, felhasználói élmény, a rendszer fluidsága lenne az összehasonlítás alapja, a kiadás éve, a kijelző mérete, felbontása mellékes.
-
rushty
őstag
válasz
macilaci78 #112666 üzenetére
Sokat lehetett volna belőle tanulni.
-
föccer
nagyúr
válasz
macilaci78 #112668 üzenetére
BarátOS alól.
-
föccer
nagyúr
válasz
macilaci78 #112666 üzenetére
Kettős mérce, elfogultság. Fúj-fúj-fúj
-
föccer
nagyúr
válasz
macilaci78 #112660 üzenetére
Kettős mérce, elfogultság. Fúj-fúj-fúj
-
MasterMark
titán
válasz
macilaci78 #112660 üzenetére
Lol.
-
Sejtettem hogy ilyesmi történhetett
Ban-t kapott valaki?
-
Mi történt itt, azt írta a PH hogy 64 új hsz, aztán látom hogy a fél topik törölve lett
-
darvinya
titán
Nincs kiszolgálás, épp takarítás folyik.
-
Magnum_
nagyúr
Elnezest kerek, hogy belinkoltam a cikket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest