- Fujifilm X
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tomcsi23 #108714 üzenetére
most idegeneket köpködünk és nem szemantikai vitákat folytatunk, jó?
nyilván az árra értettem, gondolom az azé' nem default hogy egy zsibi oldalon kellvagyrakomel alapon megy a buli a leendő vevővel történő bármilyen egyeztetés nélkül... bár sokan ezt így ügyesen kitalálják akiktől én ügyesen nem is veszek semmit egyébként, az árban nem szoktam nagyon kukacos lenni tudom hogy mennyit ér a cucu és tudom mennyit vagyok hajlandó rászánni de a minőségben és a kiegészítő feltételekben én is elvárom a rugalmasságot.
de nem baj, ne legyen rugalmas, lelke rajta, csak éppen hozzá még bunkó is volt a lelkem. gondolom ez is ilyen zsíroshajú csepeli panelnepper akinek nincs élete csak azzal tölti ki a szabadidejét, hogy beszámolt meg csencselt cuccokkal tollja fullba a ferengit meg haragszik a világra mert őt mindenki át akarja b.ni.
találkoztam már pár ilyennel, személyesen is, ezekkel sose' volt bótolás, ha volt is nem volt benne köszönet.
érdekes módon aki a saját szarjait adja el mert lecseréli vagy megunta azokkal soha nincs ilyen gond. kedvesek, rugalmasak, jó kedélyű kölcsönös tisztelettel átitatott adásvételek voltak mind.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest