Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
tomcsi23 #108714 üzenetére
most idegeneket köpködünk és nem szemantikai vitákat folytatunk, jó?
nyilván az árra értettem, gondolom az azé' nem default hogy egy zsibi oldalon kellvagyrakomel alapon megy a buli a leendő vevővel történő bármilyen egyeztetés nélkül... bár sokan ezt így ügyesen kitalálják akiktől én ügyesen nem is veszek semmit egyébként, az árban nem szoktam nagyon kukacos lenni tudom hogy mennyit ér a cucu és tudom mennyit vagyok hajlandó rászánni de a minőségben és a kiegészítő feltételekben én is elvárom a rugalmasságot.
de nem baj, ne legyen rugalmas, lelke rajta, csak éppen hozzá még bunkó is volt a lelkem. gondolom ez is ilyen zsíroshajú csepeli panelnepper akinek nincs élete csak azzal tölti ki a szabadidejét, hogy beszámolt meg csencselt cuccokkal tollja fullba a ferengit meg haragszik a világra mert őt mindenki át akarja b.ni.
találkoztam már pár ilyennel, személyesen is, ezekkel sose' volt bótolás, ha volt is nem volt benne köszönet.
érdekes módon aki a saját szarjait adja el mert lecseréli vagy megunta azokkal soha nincs ilyen gond. kedvesek, rugalmasak, jó kedélyű kölcsönös tisztelettel átitatott adásvételek voltak mind.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Philips LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest