Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Melack & Tim82 !
Köszönöm, írtam neki!
-bár nem vállal HTCket.
Saint_ !
Maradjunk annyiban, hogy Ő nem Sarka Kata... -
Mercutio_
félisten
válasz
bitpork #10863 üzenetére
Egy miatt nem, ahogy J Lo-t se főleg ha a "mint a kánfor" - ban hozott állapotában ereszkedne rám
Látom tegnap este is beindult a
megtoszterontesztoszteron a topicban, Emma Watson jó csaj lehet egyszer, de nekem még kiscsajos, Scarlett Johansson pedig jó csaj és ha valaki kíváncsi rá színészileg nézze meg a másik Bolei lányt, a lány gyöngy fülbevalóvalt vagy a nálunk Füles címmel futó Woody Allen filmet, hazai jó és dögös színészeket a színházakban érdemes keresni, mindegyikben van 4-5, egyébként meg jöhet a sin city és a sucker punch összes jó csaja -
CoolBoy323
nagyúr
Na, a kezetek a bilibe ert?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Melack #10871 üzenetére
mi az a HP? ha BK-t írtál volna, azt még vágnám esetleg...
ha már BK... és magyar kislányok.. őt még szeretemja, srácok, jogosult vagyok avatar cserére... lenne egy karakter, ami talán az utóbbi 3évben inkább illene hozzám, mint magnum. persze magnum a király, de lehet, hogy lecserélném. csatlakoztok, vagy leszavazzátok a cserét?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Ace owner #10868 üzenetére
a Don Jon c. filmben játszotta élete szerepét. szerintem annyira nem jó nő és annyira nem is kiemelkedő színész.
mondjuk Emma Watsont se tudom, mennyire jó színésznő. nem is érdekel.
De Emma Watson megtestesíti azt, amire vágyom - a külsőt tekintve, de neki b-i-z-t-o-s-a-n a lelke is csodálatos
a picit idősebb koorsztályból pedig a Suitsból Donna. őt is szeretném.. 'till the end of time
-
Ace owner
addikt
-
válasz
Mercutio_ #10862 üzenetére
Fogadjunk Eva Mendes-t nem rugdosnád ki az ágyadból egy cigi miatt
-
-
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Mikor kötöttük a biztosítást kérdeztem pl ilyen hülyeséget a csajtól hogyha a nappaliba körbe a színes led szalagomból kiég egy led, és le kell bontani hozzá az álmennyezetet azt is fizetik? Válasz: persze. Ezért is gondolom hogy akkor lehet egy ilyet is fizetnének....Megkérdezem majd vesztenivalóm nem lesz vele.
-
B-L-A-C-K
titán
Qru: Van a lakásnak is, meg külön az épületre, azt gondolom az egyikbe esetleg ez a hiba beletartozhat...
-
-
-
Melack
veterán
Villamoson vonatpótló buszt ajánlanak. Eltévedtem azt hiszem.
-
B-L-A-C-K
titán
Tényleg nem is meséltem , a lakásba van 4 mérő óra a víznek. WC/Fürdő hideg-meleg, illetve konyhába hideg-meleg. Na nemrég észrevettük a konyhában a hideg nem mér. Megnéztem a papírjait a vízórának, még vagy 3 évig hiteles. Gondoltam én mint jóhiszemű állampolgár, hogy betelefonálok és jönnek majd nekem szépen kicserélik free....Hát persze...Ma felhívtam őket, ki kell tölteni egy nyomtatványt, a közös képviselővel alá kell íratni 80 helyen, nekem kell hívni egy hivatalos szerelőt, megvenni az órát, majd hitelesíteni. Óra ~5 ezer, hitelesítés 8 ezer, nem kamu hivatalos szerelő gondolom vagy 8-10 ezerért jön el felrakni, szóval ez a kis buli ~20 ezrembe lesz. Nem mintha nem tudnánk kifizetni, de szerintem ez vicc, főleg ha lejár az élettartamuk úgy tudom azt se ingyen cserélik. Azaz tegyük fel az órának pont olyan kedve van hogy egy évben elromlik 10x fizessek 200 ezret? Miért nem cseréli ki ők míg érvényes maga az óra? Hiszen fizetünk minden XY évben a cserélésükért alapból....
-
-
válasz
B-L-A-C-K #10835 üzenetére
Na jó de te fiatalabb vagy. Régen nekem is volt olyan korszakom hogy csak 75 kg voltam de napi 1-2 palack 2 literes kaólát nyomtam és teljesen bevett volt hogy 2-3 napig nem aludtam. Nappal meg ment a tiszta kávé oldott sportszelettel. Ennek volt a levezetése hogy szombaton gyk wc-megszakítással végigaludtam a napot.
-
-
-
-
-
Magnum_
nagyúr
hogy 8 előtt érj be? azért szólt? strict
én alapvetően azért járok b korán, mert mindig igy csináltam, pl, du. nem szeretek nagyon ráhúzni, meg reggel a boss-al mindent könnyebben meg lehet beszélni (az is itt van már 7.15kor.) de már a legelső munkahelyemen is így jártam be. ma még kell egyeztetnem vele, tuti 17.00utánra marad.... vagy holnap reggel...
-
-
Ennyi kávé után hazáig tolom a Domit félkézzel és még telefonálok is lihegés nélkül
-
Magnum_
nagyúr
én voltam, vmelyik reggel toljunk egy kávét, úgyis akartál ma!
annyira fanki ott a kávé, hogy azt nem rontod el tejjel, talán még cukorral sem.
egy baj van csak az Embassy-vel, hogy 7.30kor nyit.Dr.Zoo: elnézést, véletlen volt
bitpork, ha idejössz a Bankhoz, szívesen viszek le Neked klassz gépi kávét
-
-
Qru éa Dr.Zoo: aggyatok pm-ben számot, vagy küldjetek smst a nevetekkel az adatlapomon található számra. Holnap csörgök.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest