Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen a második sem tudta ütni hangulatban az elsőt, de pont ahogy mondod az a sok egyéb dolog kompenzált, Handsome Jack továbbra is az egyik legjobban írt főgonosz evör, egy olyan játékban ahol a sztori meg karakterek másodlagosak (lennének) végülis. Anniy, hogy a második rész viszont sokkal változatosabb volt, ami egy 50-60 órás végigjátszásnál már inkább előny szerintem, de tény hogy olyan erős hangulata egyik pályának sem volt mint a Bl1 legjobb pillanatai.
Amúgy szokan szidták Anthony Burch-öt hogy telefosta meme-ekkel a játékot, amit aztán 15 év múlva már senki nem fog érteni szóval mire volt az jó, de ennek ellenére nagyon jól tudta a karaktereket írni. Szvsz Tiny Tina a legjobb példa erre, hiába van benne a Bl3-ban vagy az előfutárként kiadott utolsó Bl2 DLC-ben, már feleolyan vicces sincs szerintem.
#4647gbors
"Ez nem tény, hanem sokak szubjektív véleménye. Én pl. nem értek vele egyet
"
Szerintem is sokat fejlődött, de annyit szerintem sem hogy elvigye a hátán a játékot úgy hogy ezen kívül mindne más leromlott. Nagy szenvedve fejeztem be a Bl-3at mert már nagyon-nagyon untam, hiába az első pár órában még megvolt a wow faktor, hogy lehet csúszni, kapaszkodni, fegyverek jól szólnak, rendesen ütnek, van továbbgondolt érdekes mechanika stb. A borzalmas sztori, fájdalmasra írt karakterek, fantáziátlan pályadesign, és a kb semmit nem fejlődött küldetésdesign hamar elefledtette azt hogy a minute-to-minute gunplay valóban fejlődött.Ezt a Wonderlands akármit próbálta valaki amúgy? Olyan rossz mint a Bl3?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"