Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Fura dolog ez a vizualitás, mert én is azt mondom, hogy az első rész Fyrestone-os pályájánál hangulatosabb dologgal én még nem találkoztam, az annyira ott van hangulatilag, hogy azóta sem sikerült überelniük semmivel. És igen, ha valaki kimondja hogy Borderlands, nem a Caustic caverns vagy Liar's Berg jut legelőször eszembe, hanem Fyrestone.
Szóval az első rész atmoszférát tekintve brutálisan erősen kezd...viszont azért 30+ óra után nagyon repetitívvé válik az egész, és kifullad ilyen téren a játék. Nem is emlékszem sokszor hogy egyik pálya meg adott másik pálya között mi a különbség, sokszor annyira egy kaptafa az összes. Nagyon későn jön a játék végén az Eridian-os szekció.
Úgyhogy összességében szerintem jól tették hogy a Bl2-vel sokkal változatosabb helyszíneket csináltak, hosszú távon, mindent összevetve nagyobb élmény vizuálisan az a játék. Viszont igen, a vegytiszta Borderlands hangulat mégis csak a Bl1 eleje.

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Octopath Traveler 0 teszt
- iPhone topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest