Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Fura dolog ez a vizualitás, mert én is azt mondom, hogy az első rész Fyrestone-os pályájánál hangulatosabb dologgal én még nem találkoztam, az annyira ott van hangulatilag, hogy azóta sem sikerült überelniük semmivel. És igen, ha valaki kimondja hogy Borderlands, nem a Caustic caverns vagy Liar's Berg jut legelőször eszembe, hanem Fyrestone.
Szóval az első rész atmoszférát tekintve brutálisan erősen kezd...viszont azért 30+ óra után nagyon repetitívvé válik az egész, és kifullad ilyen téren a játék. Nem is emlékszem sokszor hogy egyik pálya meg adott másik pálya között mi a különbség, sokszor annyira egy kaptafa az összes. Nagyon későn jön a játék végén az Eridian-os szekció.
Úgyhogy összességében szerintem jól tették hogy a Bl2-vel sokkal változatosabb helyszíneket csináltak, hosszú távon, mindent összevetve nagyobb élmény vizuálisan az a játék. Viszont igen, a vegytiszta Borderlands hangulat mégis csak a Bl1 eleje.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Egérpad topik
- Interaktív zongora Akadémia Claude, Gemini
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 3 44mm Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó Dell Latitude 5430 üzleti notebook - Intel i7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, Érintőképernyő!
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Gamer PC , i9 14900K , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 2TB NVME
- iPhone SE2 2020 gyári független új akku emelt kapacitás IOS 18
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest