Új hozzászólás Aktív témák
-
Megjött a Dockin. Igazából már kedden, csak én nem voltam itthon. Péntekről-keddre Németországból, az elég jó részidő
Gyönyörű kis darab, de nem az a .zsebbe beqúrós, indulás a partra. kütyü a maga 2 kilójával. Úgyhogy be kell szereznem egy D Solidot is (most már érdekel a márka). Nagyon kultúráltan szól, nekem csak annyi kritikai észrevételem van, hogy a basszust túltolták, miközben meg nem megy túl mélyre, bár utóbbit nem is várom el sem az árszinten, sem a hangszórók méretéből kifolyólag.
Jelenleg csak egy kis Mi3-mal tudom tesztelni (amelyre azért felhegesztettem egy alap Viper-t). Kékfogról jóval hangosabb, mint aux kábelről, de utóbbiról cserébe nem is szól értelmezhetően jobban, tehát nem fogom így használni.Konklúzióként olcsónak nem olcsó, de a hangjával versenyben levő konkurencia legalább dupla ennyibe kerül. A JBL Xtreme pedig nem versenytárs neki, legalább is hangzásban semmiképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest