Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Megjött a Dockin. Igazából már kedden, csak én nem voltam itthon. Péntekről-keddre Németországból, az elég jó részidő
Gyönyörű kis darab, de nem az a .zsebbe beqúrós, indulás a partra. kütyü a maga 2 kilójával. Úgyhogy be kell szereznem egy D Solidot is (most már érdekel a márka). Nagyon kultúráltan szól, nekem csak annyi kritikai észrevételem van, hogy a basszust túltolták, miközben meg nem megy túl mélyre, bár utóbbit nem is várom el sem az árszinten, sem a hangszórók méretéből kifolyólag.
Jelenleg csak egy kis Mi3-mal tudom tesztelni (amelyre azért felhegesztettem egy alap Viper-t). Kékfogról jóval hangosabb, mint aux kábelről, de utóbbiról cserébe nem is szól értelmezhetően jobban, tehát nem fogom így használni.Konklúzióként olcsónak nem olcsó, de a hangjával versenyben levő konkurencia legalább dupla ennyibe kerül. A JBL Xtreme pedig nem versenytárs neki, legalább is hangzásban semmiképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest