- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... mármint a bolti árhoz képest."
Ahhoz képest nyilván nem rossz, de kb. minden máshoz – pláne a Tribit Lava-hoz (csak a méret miatt hasonlítom ehhez, és nem az Uboom X-hez ...) – képest nem mondanám.
Erre – nálam legalábbis – rátett egy lapáttal, mikor megtudtam, hogy az Xtreme 4 is egy "konnektoros" hangszóró.#19033 carl18
"Csak ez olyan érdekes de egybe szívatás is ... " – egyetértek, az.
Azért viszont, hogy ne maradjon így, tenni kellene (csak sokan nem tesznek ...).
Ha nekem kellene most Lava vagy X, én tuti írnék a gyártónak / forgalmazónak, ha gondom van. Nem vagyunk egyformák.#19035 Dorian
" ... telefonról bt-on keresztül vezérelhető ... "
Bármilyen bt.-s hangszórót tudsz óráról vezérelni, ha olyan órád van." ... de a kertben is használnánk. Nrm kell semmi túlzas ... "
Ez tudod kicsit úgy hangzott, mikor ismerős megtalál azzal, hogy kéne a gyereknek valamilyen egyszerű számítógép. Nem kell nagy durranás legyen, "csak" játszani fog rajta.
Szóval épp a kültéri használat miatt kell(het) a kakaó, és az olyan hangszóró, ami kicsit talán képes túltolni a mélyeket (hogy kültéren is maradjon belőle hallható).
Nyugodt szívvel én most az Uboom X-et tudom ajánlani. Ha túl nagy lenne, akkor Tribit Lava. Ha egyik sem fér bele a keretbe, akkor Soundcore Boomvagy Boom 2(LOL, utóbbi épp drágább, – ill. nagyjából egy árban van – az X-nél és a Lava-nál is).#19038 fery02
" ... így ez alapján valóban eléggé a külvilág felé néz."
No para! Egyrészt nem áll ki a síkból, másfelől azért nem papírból van. Szvsz. nagyon hányaveti módon kell vele bánni ahhoz, hogy sérüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konteó topic
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest