Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... mármint a bolti árhoz képest."
Ahhoz képest nyilván nem rossz, de kb. minden máshoz – pláne a Tribit Lava-hoz (csak a méret miatt hasonlítom ehhez, és nem az Uboom X-hez ...) – képest nem mondanám.
Erre – nálam legalábbis – rátett egy lapáttal, mikor megtudtam, hogy az Xtreme 4 is egy "konnektoros" hangszóró.#19033 carl18
"Csak ez olyan érdekes de egybe szívatás is ... " – egyetértek, az.
Azért viszont, hogy ne maradjon így, tenni kellene (csak sokan nem tesznek ...).
Ha nekem kellene most Lava vagy X, én tuti írnék a gyártónak / forgalmazónak, ha gondom van. Nem vagyunk egyformák.#19035 Dorian
" ... telefonról bt-on keresztül vezérelhető ... "
Bármilyen bt.-s hangszórót tudsz óráról vezérelni, ha olyan órád van." ... de a kertben is használnánk. Nrm kell semmi túlzas ... "
Ez tudod kicsit úgy hangzott, mikor ismerős megtalál azzal, hogy kéne a gyereknek valamilyen egyszerű számítógép. Nem kell nagy durranás legyen, "csak" játszani fog rajta.
Szóval épp a kültéri használat miatt kell(het) a kakaó, és az olyan hangszóró, ami kicsit talán képes túltolni a mélyeket (hogy kültéren is maradjon belőle hallható).
Nyugodt szívvel én most az Uboom X-et tudom ajánlani. Ha túl nagy lenne, akkor Tribit Lava. Ha egyik sem fér bele a keretbe, akkor Soundcore Boomvagy Boom 2(LOL, utóbbi épp drágább, – ill. nagyjából egy árban van – az X-nél és a Lava-nál is).#19038 fery02
" ... így ez alapján valóban eléggé a külvilág felé néz."
No para! Egyrészt nem áll ki a síkból, másfelől azért nem papírból van. Szvsz. nagyon hányaveti módon kell vele bánni ahhoz, hogy sérüljön.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest