Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
"Ebben az esetben, amikor az inputot jack dugón kapná, akkor talán még késleltetés sem lenne sok.
Ez persze csak álom."Én nem olvasgattam utána, de használtam, használok TWS módban hangszórókat. Szóval olyat nem tud sztem egyik sem, hogy kanócon kapja a zenét és bt.-on adja tovább a másiknak. Van ahol ha bedugják az auxba a jack dugót, akksi kímélésből ki is kapcsolja a bt. adóját.
A 2 Sony XB12-met én is csak úgy használom legtöbbször, hogy több méterre vannak egymástól. Akkor meg már sokkal inkább a rádiós jelátvitel a preferált, mint zsinórokban botladozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest