- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
francz'70 #13680 üzenetére
Azért TWS esetén már felléphet érezhető hangcsúszás, nem? Te próbáltad úgy, ahogy ajánlod? A fórumtárs a PC-jével (is) szeretné használni ott pedig talán a kábeles kapcsolat szerencsésebb lenne ... bár ... elvileg egy házilag tákolt kábellel ( Y formájú jack kábel, aminek az alsó "szára" sztereó, a másik kettő pedig a bal és jobb csatorna) ez is megoldható.
#13684 mckay
Mi a keret?
" azért a 20 ezer forintos Lidl hangprojektorkánál picit szebben szól, és mégsem kerül a triplájába."
Ez alapján 20e × 3 = 60e, vagyis ≤60e Ft → ~50 eFt ? -
mckay
aktív tag
válasz
francz'70 #13680 üzenetére
No, micsoda időzítés, épp egy topik-megújító diskurzusba csöppentem!
Ez nekem még jól is jöhet, amikor földhöz ragadt best-buy dolgot keresek!Francz70,
nagyon szépen köszönöm, máris sokat segítettél! Elementáris az ötlet, hogy párosítani. Tényleg nem tudtam, hogy van ilyen...
Ez a TWS megoldás most megbirizgálta a fantáziámat. És ha egy kicsit több basszust álmodnék a történetbe, akkor válasszak nagyobbat, és kész?
Vagy nem is kell nagyobb, mert ennek az említett, névleg 10W-os, méretre öklömnyi (10 cm) kis hangszórónak sem kell lesajnálni a mélyebb hangjait?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Bittorrent topik
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- PayPal
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest