Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Szigorúan ár/érték, hordozhatóság, csatlakoztatási lehetőségek, stb. miatt ajánlottam, nálam is 2db van használatban, (mondjuk nálam nem pc-hez) teszik a dolgukat rendesen, a TWS-val kitölti a teret rendesen és méretéhez képest van basszus is, az mellett, hogy szépen tisztán szól + EQ val még hangolható, hangereje brutális. Kicsit olvass utána, yt-on meg vannak videók, megrendeled ha nem tetszik visszaküldöd

Nyilván méret/több basszus, mondjuk ha 20 ezres Lidlis hangszóró az alap, akkor nézelődhetsz feljebb is. Én a 20-as ból ajánlottam egy best buy-t, (2db, TWS, hordozható, aux, stb)
<Adamsky>Nem próbáltam pc-hez, de a fórumtárs is csak 1db ról érdeklődött, ezen meg ugye van aux, a tws már csak hab a tortán ebben az esetben, ha működik.
Vagy ahogy írtad, a házilag tákolt kábelel még lehet egy opció ha a pc-hez is sztereó kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest