- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
Szigorúan ár/érték, hordozhatóság, csatlakoztatási lehetőségek, stb. miatt ajánlottam, nálam is 2db van használatban, (mondjuk nálam nem pc-hez) teszik a dolgukat rendesen, a TWS-val kitölti a teret rendesen és méretéhez képest van basszus is, az mellett, hogy szépen tisztán szól + EQ val még hangolható, hangereje brutális. Kicsit olvass utána, yt-on meg vannak videók, megrendeled ha nem tetszik visszaküldöd
Nyilván méret/több basszus, mondjuk ha 20 ezres Lidlis hangszóró az alap, akkor nézelődhetsz feljebb is. Én a 20-as ból ajánlottam egy best buy-t, (2db, TWS, hordozható, aux, stb)
<Adamsky>Nem próbáltam pc-hez, de a fórumtárs is csak 1db ról érdeklődött, ezen meg ugye van aux, a tws már csak hab a tortán ebben az esetben, ha működik.
Vagy ahogy írtad, a házilag tákolt kábelel még lehet egy opció ha a pc-hez is sztereó kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest