Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Ma vásároltam egy JBL GO3-at.
Felhasználási terület: panel lakás fürdőszobájában a reggeli készülődés, fürdési idő zenével történjen.Azt szeretném megkérdezni mivel első bluetooth termékem hogy normális-e a következő?
nagyon zavaró dobozszerű hangzást tapasztalok
Konkrétan az Iphone 7 hangszórói tisztábban szólaltatják meg a beszédet ami a zenében van. Spotify hangszínszabályzóval nem tudok javítani. Mélyszerű doboz beszédet hallok ki belőle.
Autóban is bluetooth fejegység van, így nem a Spotify és Iphone 7 bluetooth IC-re gyanakszom.Arukereső hozzászólások alapján pedig a tisztaságnak nem kellene gondot okozni, maximum a basszus ereje. Nem várok csodát 4.2W bluetooth-tól, de nem ennyire zavaró elmélyített vokált vártam.
Media Markt-ban vettem így ha nem ez a megszokott elállnék a vásárlástól és kicserélném egy másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- OLCSÓ MONITOROK
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest