- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #9962 üzenetére
Ahogy carl18 is írta, egy ilyen kis hangszórótól - még ha az egy Denon is - egyszerűen nem lehet elvárni egy nagy mélynyomó "feszességét", erejét.
" ... equalizert sosem piszkálom, ezt ezután sem fogom ... " - hát, ezen az állásponton talán érdemes lenne változtatnod. Pl. kétlem, hogy a "nagy rendszered" is úgy szólna, ahogy kivetted a dobozból. Egy kicsit általában mindent érdemes / kell állítani, hangolni. Ez az ilyen kis cuccokra is igaz (és én pl. ezért is szeretem a Motion+ -t, mert ott megtehetem)
(#9968) carl18
" ... Onyx studio 6 (...) vagy egy xtreme 2 ... " - szerintem ezek egyike sem tetszene Wolfskin-nek. Mindkettő inkább az "öblös" és nem a "feszes" (hú, de nehéz ezt körülírni) mélyekre vannak hangolva
-
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #9962 üzenetére
Sajnos a denon ezt tudja ebből a méretből 750 gramm, ettől a súlytól nem szabad elvárni a mélyládás hangzást. Egy hordozható bluetooth hangszóró soha nem fog alázni egy 26 centis mélynyomót.
Esetleg ha mély kell az Harman Onyx studio 6 talán már tudhat igazi erőset mélyet. Csak annak meg nem nagy az akkuja, vagy egy xtreme 2.
De azok meg már lényegesen nagyobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen GPS-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged