Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin
üzenetére
Ahogy carl18 is írta, egy ilyen kis hangszórótól - még ha az egy Denon is - egyszerűen nem lehet elvárni egy nagy mélynyomó "feszességét", erejét.
" ... equalizert sosem piszkálom, ezt ezután sem fogom ... " - hát, ezen az állásponton talán érdemes lenne változtatnod. Pl. kétlem, hogy a "nagy rendszered" is úgy szólna, ahogy kivetted a dobozból. Egy kicsit általában mindent érdemes / kell állítani, hangolni. Ez az ilyen kis cuccokra is igaz (és én pl. ezért is szeretem a Motion+ -t, mert ott megtehetem)
(#9968) carl18
" ... Onyx studio 6 (...) vagy egy xtreme 2 ... " - szerintem ezek egyike sem tetszene Wolfskin-nek. Mindkettő inkább az "öblös" és nem a "feszes" (hú, de nehéz ezt körülírni
) mélyekre vannak hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Arc Raiders
- Apple asztali gépek
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell G3 gamer laptop i5-9300H 16GB DDR4 NVIDIA GTX1650 Windows 11 Excellent akkumulátor gamer laptop
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Spatha X Wireless Gaming Mouse (Csak kábel) Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Glorious Gaming Model O Egerek Fehér/Fekete (Pici hiányosság) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) mélyekre vannak hangolva