Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
espi38
üzenetére
nem értem a véleményeket miért dicsérik ennyire
Na ezért irtam hogy ne adj arra amit online értékelnek az emberek. Mert lehet online jókat irnak róla attól még a valóságban lehet valami rossz. Meg akik árukeresőn értékelnek akkár lehetnek bolt tulajok is hogy jobban vegyék az adott terméküket.
Én általában azért szoktam adni a negativ értékelésekre is, mert az lehet közelebb áll a valósághoz mint gipsz jakab 0 tapasztalata a hangszórók terék.Szóval gondoltam élőben de csak átjött nem véletlen drágább a JBL, mert nem olcsó tény de annyival jobb is a hangja. Ezért irtam hogy akkor szép lassan összegyüjtöd az árát és inkább veszel egy jobbat. Mint sem az olcsó silány termékekket próbálgatod és csak az időd pazarlod vele.
Bár igaz, akkor láttad a Panasonic is versenyképes alternativa
Majd eldöntöd melyik áll közelebb a szivedhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest