- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Dißnäëß #5324 üzenetére
Igen a jofogás teli van Charge 2 Kínai másolatttal, de véletlen se szabad őket megvenni azért az árért
egy hányadék okádék hangzást kapna érte az ember
Ha annyira akar valamit jó kéz alól aminek van hangja inkább egy Sony SRS Xb30 például.A Charge 2 fénykorában ment 50E forintért, mióta kifutott a széria 30E forintos árba ment átlagba.
Ha valamit akar olcsón ami használható akkor egy Tronsmart T6, de az ilyen másolatokat kerülni kell távolról
-
carl18
addikt
válasz
tillatrilla #5263 üzenetére
Hát igen egyik tronsmart se kapott rádiót. de a Tronsmart Mega rendelkezik micro sd olvasóval, sajnos a T6-ból ez kimaradt.
Persze itt nem feltétlen a hangerőről van szó, hanem magáról a hangról legyen az akár fél hangerőEz a T6 nálam most van 8 hónapja, kétszer ejtettem le egész élete alatt. Jól bírja masszív cucc, hangja is van ha szükség van rá. Múltkor kondi terembe bedöglött a hifi, a T6 szolgáltatta a zenét
Én ha már vennék hangszórót a Tronsmart alatti kategóriát hanyagolnám
De ha nem akarsz sokat rákölteni akkor is inkább vedd meg a Tronsmart T2-őt mint sem valami kínai ebayos kérdőjeles cuccot
Bár ha annyira kell az a kínai vacak megveheted ) úgy is te használod -
carl18
addikt
válasz
tillatrilla #5258 üzenetére
Itt a legolcsóbb ezen a helyen
De esetleg Tronsmart T2 is van 6900 ft-ért.
Ami nekem van az a hengeralaku T6-os, szerintem megéri a felárat
-
carl18
addikt
válasz
tillatrilla #5256 üzenetére
Elkerülném távolról ezt a hulladékot
Ez a Beats másolat, kínai belsőkkel egybetéve
Hallottam ilyesmiket, és elégé hányadék a hangzásuk. Az hogy papíron mekkora az akku semmit se jelent, ha a valóságba nem bírja sokáig. Ilyen kínai hangszóróknál nem igazán hiteles az információ
Igaz a Tronsmart is kínai, de azért minőségbe és hangzásba már elfogadható a szintTronsmartokat javasolnám, de azt írtad nem akarsz drágábbat. Sajnos ilyen árkategóriába nem ismerek jó hangszórókat. Asszem van a Xiaomi mi, inkább azt vedd ha veszel valamit
-
carl18
addikt
válasz
zsírsámán #5254 üzenetére
Megnéztem és két különbséget véltem felfedezni
A sima D fine 10 órás üzzemidőt írnak, a D fine + meg 14 órát bír papíron
D fine 4.0 bluetooth-val rendelkezik a D fine + 4.2 kapott.Két D-fine pluszt össze lehet kötni és sztereo hangzást kapsz
Nem volna rossz ez a Update csak volna kicsit olcsóbb -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #5251 üzenetére
Hát a D fine a leírása szerint képes powerbanként üzemelni. Ezért kaphatott micro usb csatlakozott,azaz ha a telód lemerül tudod róla tölteni.
Az már kérdéses mire elég 6600 mah főleg ha még zenét is akarsz hallgatni róla -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #5242 üzenetére
A Dockinek 15 voltos a töltéje, nem csoda nem tudod micro usb-ről tölteni. Bár ez egy hangszórón nem hiba,
egy Lamborghinire se panaszkodsz nem tudsz bele dizelt tankolni -
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5199 üzenetére
Tesóméknak Harman Kardon Onyx studio 3 van, voltam náluk és összemértem azzal. Az Onyx Studio 3 házozatról 60 wattot tud. Hálozati módba volt a Onyx és ott nagyon hangos, hát hangerőben kb hasonló volt a max, de az Onyx Studio azért jobban adta a basszust.
Hangerőben egál kb, de hangba valamivel jobb a harman + basszusba is elég szépen nyert.
VIktor77 Hát ha lesz hozzá akku utána már nem lesz szükség adapterre
9-24 volt között elfut az erősítő, szóval egy akkut ha kap utána már hordozhatóság javulni fog. D-class erősítő használok.
Ez még csak próba verzió, lehetséges ennél többet-jobbat is ki tudod hozni majd a dolgokból
Hát a Súlya 3,1 kg és 30 cm magas, hát nem olyan könnyen hordozható de a hangja is más szint.
Majd ha készül vagy egy új project linkelem
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5196 üzenetére
Na össze raktam egy bluetooth hangszórót
Egy JVC dobozba, igaz még az erősítő kívül van
Egy kínai erősítő van dobozba oldalára ragasztva, hangja eszméletlen szép hangés és tiszta
Tronsmart T6 le van tőle maradva mind a borra való
Idáig amibe nekem került 4000ft, az erősítő 3000 ft volt a hangszóró egy 1000-es asszem még 6-7 éve.Hangja eszméletlen, simán betölti a szobámat pedig nem kicsit 25 négyzetméter. Hifi szintű hangzás
Kültéren kipróbáltam ott is helyt áll
Kíváncsi lennék a JBL Xtreme/Dockin D fine hol van ehhez képest
95-100 decibel simán ki tud jönni ebből az 1 dobozból szerintem.
Mióta meg van a nagy hifim, hát nem sok hangszóró ami le tud nyugozni de ez a házi Project valóban hozza a szintet amit én is élvezettel hallgatok
Egy házibulit is lehetne róla nyomni, ha feltekerem a hangom alig hallom a szobában
-
carl18
addikt
15-45 mi? Forint? Dollár euro?
nem mindegy
Külföldi vagy belföldi rendelés?Hát 15E alatt magyarba garral ott a Tronsmart T6 és a mega
15E felett kicsivel ott a Divoom onbeat 500 2nd az is magyar papíros garancia.
Két amazonos ár-érték arány bajnok drágább kategóriában ott a Doss Sound XL 28E forintért, esetleg Dockin D fine kb 44E forintért ( 140 Euro) Ha kell a nagy hangerő akkor a Dockin, de ha a hangminőségért vagy oda akkor a Doss SOUND XL a te embered. Bár itt a figyelmed felhívom mind két drágább hangszóró közel 2 kg.
Dockin tutira csepp álló
A többire ez nem vonatkozik .d
Én ezeket tudtam így hirtelen felhozni.
Ja még valami Tesóméknak egy Harman Kardon Onyx Studio 3 hangszórója van, akkuról is megy de hálozatról eszméletlen brutálisat szól a méretéhez képest
Ezt is ki lehet fogni 40E forint tájékán, akku nem a legnagyobb erőssége se a hordozhatósága de azért ez relatív kinek mi
Az Onyx 3 elméletileg veri a Dockin is hangminőségbe, de az Onyx se vízálló a gyártó információi szerintAmúgy kéne csinálni egy táblázatot hogy aki ide téved ne kelljen egyenként válaszolni hanem fel volna írva mind haza mind külföldi rendelésből melyik a legjobb vétel mennyi pénzért
-
carl18
addikt
válasz
rhunseeker #5179 üzenetére
+1 a Tronsmartnak
-
carl18
addikt
válasz
LeventeV #5168 üzenetére
Szerintem menj be egy média markba és ott teszteld le őket
Bár igen nyilván az XB 21 sokkal jobbat fog szólni mint a XB10-esBár szerintem látatlanba nem szabad hangcuccot venni, úgy az igazi ha ki tudod próbálni hogy ne legyen csalódás : mikor meghallottam az XB30-at élőbe, után a nem bántam hogy nem vettem belőle
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #5142 üzenetére
Na grat hozzá jó választás!
Kicsit nagyon és nehezebb mint a XB30 de azért hangba is oda veri..
A többihez hozzá szólva, hát nem tudom én még nem hallottam ezt a Denon Envaya 250-et de nekem a szemembe nem ér meg 70E forintot. Azért ebből a pénzből az ember elég komolyabb kap a szobájába, igaz az nem hordozható de akkor is.
Talán még egy Harman Go play mini megérheti de az egy egy hifit is képes kiváltani a hangjával.
8 Hónapja van nálam a Tronsmart T6 és elég jól bírja még, kondi terembe is ezt viszem magammal
Bár lassan lehet ki kéne valami mást is próbálnom, kicsit meguntam már a hangját
-
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #5029 üzenetére
Annyiért simán jó vétel!
Azt hittem már hazai rendelés, magyar webshopban amit találtam 38E forintos áron ragadt be
Már megilyedtem hogy azt rendelted
-
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #5027 üzenetére
Hát számít az ár, mennyiért rendelted az XB 30-at? 30E-nél többet nem ér szerintem.
-
carl18
addikt
válasz
K1nG HuNp #5023 üzenetére
Semmi gond nincs azzal!
Te használod, neked kell hogy tetszen
Egy JBL Go-t egyszer lehet én is beszerzek
Kicsit böngésztem netten, és kajak még a JBL GO-ból is van hamisítvány
Csak azt szinte nagyon nehéz megkülönböztetni. Szóval jofogás, stb többi oldalon figyelni kell neme hamisitvány
Mikor én is életembe elsőnek halottam bluetooth hangszórót JBL Go-t akkor én is fogtam az állam milyen jó hangja van mekkorát szól stb
De a méretéhez képest valóban jól szólt
De ez 3-4 éve volt
Azóta a pár komolyabb bluetooth hangszóró után nyilván keveset tud a Go/flip de csak belefér egy zsebbe
-
carl18
addikt
válasz
norberto_th #5017 üzenetére
Igen biztos kamu, maga az oldal se egy bizalom gerjesztő. Xtreme-t ha nagyon al akarnák adni 120 euroért is vinnék mint a cukrot. Ha 6X annyiért is elmegy miért adnák ilyen olcsón
-
carl18
addikt
Pedig sokan panaszkodtak a Tronsmartra is hogy zajos, szóval nem két ember fut bele ebbe a hibába
Én meg szimplán játszok a hangerővel és nincs zaj, kicsit netten böngésztem és a hangszóró "Marley" középső része műanyag. csak az eleje és hátulja fa, az meg bambusz fából van asszemDe minden esetre az xtreme árán a harman kardon go+play szintű hangfalat árulnak, ez a hangszóró 60E miden esetre elég nagyot szól, oluv videó tesztelő oldalán próbáltam ki. És nem is sokkal drágább mint a Dockin d fine + ez hazai rendelés is.
Amúgy jó pár hangszóró van náluk piacon, ez se tűnik rossznak House of Marley Get Together Mini
Ez méretbe a JBL XTREME és a Dockin D fine méret szintjét van. A kérdés hangzásba hol áll tőlük
Egyetlen hátránya szerintem hogy a hangszóró elején sérülékeny a membrán -
carl18
addikt
Tronsmart T6 is zajos alacsony hangerőn, csak ésszel kéne használni a dolgokat!
Én úgy oldom meg hogy alacsony hangerőn ne haljak zajt, hogy a hangszórón leveszed a hangerőd mondjuk félig, és utána telefonon szabályzód. Úgy persze hogy zajos ha telefonon kis hangerőre van véve hangszórón maxra. Két helyen tudsz hangerőt szabályozni, magán a hangszórón és a telefonon csak ezt sokan nem veszik számításba. Ezekkel lehet játszani és nincs zaj se. Legalább is nekem sose volt gondom hogy az T6 zajos
-
carl18
addikt
MARLEY BAG OF RIDDIM 2, most néztem utána és hangerőbe nem kicsit veri a Dockin D fine-t és a JBL extremet!
Valóban jó vélel 60E forintért, hangos tisztán szól kemény basszusokkal.
JBL Xtreme is 60E, attól jobb vétel főleg ha valakinek kell a hangerő. -
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
djbahool #4978 üzenetére
Sajnos nem igazán tudok ilyen készüléket ami minden elvárásnak megfelelne! Doss Sound XL micro sd-ről játszik zenét, de abba sincs rádió és nem vízálló + több mint 20E forint.
Még a USB/micro sd és a csepp állóság elmegy együtt, de egyik bluetooth hangszóró se kap rádiót. Ami meg kap annak általában nincs valami jó hangja.
Kicsit keresgéltem, egy próbát megérhet ez 6000 forintértSAL BT 2800 [link]
Rádió van rajta, Pendrive-ról is megy a zene rajta asszem. Csepálló is ha raksz a tetejére egy kis fóliát vagy valamit
-
carl18
addikt
Sajnos a Tronsmart T6 tegnap hangerőbe nem volt elég hiába volt maxon. A színpad dübögése mellet már nem igazán hallatszott a zene olyan hangosnak
[link]
Lassan én is beszerzek valami jobbat hangosabbat, vagy talán építek majd eldől
-
-
carl18
addikt
válasz
Damonhill #4938 üzenetére
Hát a hangerő nem mindegy, hiába hangos valami ha a hangja élvezhetetlen.
A doss nem leszek hangosabb mint a Divoom szerinten, szóval ha hangerőn kell én a Dockinra szavazók.A watt meg ne tévesszen meg, sokat számít a hangszóró érzékenység és hogy ha lett behangolva az egész doboz.
-
carl18
addikt
válasz
Damonhill #4934 üzenetére
Sajnos Doss Sound XL-t még nem hallottam, nem tudom mit tud hangerőbe és hangzásba.
De a felépítése alapján biztos jól adja a mélyeket. Középen egy valódi mélynyomó, elől mellette 2 passzív radiator. Majd nem 2 kg...Ha hangerő kell akkor Dockin d fine szerintem a Doss Sound XL helyet.
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013 #4908 üzenetére
Én a Divoomot ára tavaly 15,500 volt, a Tronsmart 11,400. Szerintem itt hülyeség azt írni nekem jóval drágább, ennyi volt mind kettő szállítás nélkül. De cserébe sokkal jobb a hangja, + így Online vásárlás esetén az a baj az ember nem tudja kipróbálni. Úgy az igazi ha hallja élőbe az ember, de az online értékelések se zavarnak sok vizet.
Bizonyos embereknek bot füle van, valami teljesen torzít még se tűnik fel neki.
Tesómnak is azt tűnt fel az ö hányadék kínai vacka és a Divoom között hogy " Több a mély" -
carl18
addikt
válasz
johnny82 #4899 üzenetére
Jam Plus volt egyik haveromnak is pár éve, 4-5 asszem mikor sokat kijárkáltunk. " nem a legjobb" és drága is .............
Attól mélyekbe nagyon nagy mérföldre lesz a divoom, főleg ha sarokba teszed.
Amúgy kajak lehetne idehaza is bluetooth hangszórókat gyártani, csak az adók megfolytanák a céget, pedig néhány kínai hangszórót lehet odaverne.
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013 #4898 üzenetére
Az volt kéznél?
MIhez hasonlítsam akkor? A youtubon lejátszott Dockin d fine hangjához ami a 2X160 wattos hifim játszan le?
Eszem megáll ahhoz hasonlítom amivel össze tudom mérni, De a Harman Kardon Onyx Studio 3 is eszméletlen jól szól
Tesóméknak azt választottam mert akartak valami jó bluetooth hangszórót.
Tegnap voltam a boltba náluk, de jó hangja van valaminek és a basszust is kurva jó adta. Aztán meg a kicsi onyx studio 3 szólt ott nálukCsak hát a Kör alak vele a baj, meg hogy nagyon kicsi az akkuja
-
carl18
addikt
válasz
AllTheBest #4896 üzenetére
Nem akarok túlbizakodott de én meg mondtam!
Örülök hogy tetszik
Oluvnak is írtam ezzel kapcsolatba mutassa be/csináljon tesztet de azóta se vett onbeat 500 V2-t.Szerintem azért az árért amiért magyarba be lehet szerezni ezt elég jó vétel 1 év garanciával.
20E alatt igen is jó,szerintem megéri a felárat a Tronsmart T6-hoz képest, Tronsmart megát nem hallottam de szerintem attól is jobb. -
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #4891 üzenetére
Charge 3 eredeti annyiért?
Hát a Divoom az árához képest jól szól
Annyiért ha igazi a Charge 3 nem rossz vétel
A fake charge 3 doboza alján nincsenek felíratok. + az eredeti hangszóró hátulján nincs micro sd se. -
carl18
addikt
válasz
Speeedfire #4889 üzenetére
Sonynál itt a SRS XB30 volt amíg volt készleten
Charge 3 drága, szerintem a Xiaomi kiváltására
Charge 3 helyet töredék áron, és a Xiaomit is keményen veri[link]
Nem is olyan sokkal drágább mint a Xiaomi és még pénzed is maradFlip 4 szemembe nem ér 30E+ De a Charge 3 se ér 46E forintot
De persze ha van keret és neked az tetszik hát hajrá -
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4884 üzenetére
Ha a basszus kell a Divoom a jobb vétel, az Aukey Eclipse 2 full range hangszórót kapott, szóval ott csak a passzív membrán végzi a mély hangok létre jövetelét.
A Divoom onbeat 500 2ND ( Ez fontos) van első generációs is. Szóval a Divoom valódi mélynyomót kapott, és a hangszóró hátulján van egy passzív radiátor itt is. Csak hát a valódi mélynyomó miatt sokkal jobb mély hangokat hozz létre. És basszusba is elég mélyre megy, a tronsmart T6 elég távolról veri basszba.
2/3 hangerőn igazán durva basszusokat, tol talán max hangerőn kicsit visszavesz de még így is többet add mint más hangszórók közép hangerőn!
-
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4880 üzenetére
88-90 Decibelre saccolnám, de elég hangos
Még volt régen egy Sony SRS 300, azzal mértem össze az udvarba és azt lenyomta.
Pedig a SRS 300 mindenkinek tetszett, de már vannak tőle jobbak.Tronsmart T6 valahol 85-87 Decibel körül szólhat szerintem, Sony SRS 300 is átlagba 85 decibeles.
A Dockin D fine meg 95 decibeles, mint a JBL Xtreme kb.
-
carl18
addikt
válasz
AllTheBest #4878 üzenetére
A háttérbe még tavaly nyáron a Divoom szólt, max hangerőn
Szerintem basszus elég jó
[link]
Eddigi legjobb hangszóróm basszusba a divoom volt -
carl18
addikt
válasz
AllTheBest #4876 üzenetére
Divoom Onbeat 500 2ND basszusba erős
Én ezt választanám, már volt nekem és szerintem nem fog csalodást okozni
Bátran merem ajánlani
-
carl18
addikt
válasz
zolikaDB #4868 üzenetére
Oké majd nem sokká felveszem, de ha valóban jó baszus akarsz Tronsmart T6 helyet Divoom onbeat 500 2Nd javaslók neked is. Nekem volt divoom is és sokkal jobb basszust tud mint a T6 mérföldekkel jobbakat.
Valódi mélynyomót kapott az Onbeat 500 szóval, valamivel drágább mint a Tronsmart De megéri a felárat
-
carl18
addikt
válasz
hszilard666 #4854 üzenetére
590E
annyiért nincs jó hangja?
-
carl18
addikt
Üdv! Valaki épített itt már hangszórót, vagy annak dobozt, hordozhatóra akarom megtervezni, miből rakjam össze?
így számít a súly -
carl18
addikt
válasz
hszilard666 #4840 üzenetére
Igen emlékszem hogy valaki érdeklődött az A6 után, jó háromszor drágább szinte mint a harman Kardon Go szóval nyilvánvaló hogy többet is kell nyújtania!
Hát használ Egészségel akkorAkkus?
-
carl18
addikt
Néha nézzem a használt cuccokat, és vicces mikor valaki valamit az új árán akar eladni
1 év használat után most is találtam egyet 45E-értennyiért újat kap az ember.
Én nem értem miért akar valamit minden áron az új árán eladni, 140 euro kb 44,000 ft. Tavaly még ingyen szállítot az amazon szóval még most drágább is egy ezressel.
Én is felrakom minjár a Tronsmart T6 15E-ért Bakker
De a GTX 1050-et amit eladtam azt is felraktam volna 50-60E-ért
A pofátlan árazás én is tudom csinálni.
-
carl18
addikt
Azért nem mindenki akarja vízbe venni
Az emberek nagy részének elég ha csepp álló + sokan ár-érték arányba keresnek valamit ami jól szól és hangos.
Persze minden hangszórónak meg van az előnye és hátránya, meg persze ki mennyit szán rá.
Ha valaki sokat jár Strandra stb, akkor biztos jó ha vízálló, de valaki csak a konyhába akar valamit zenélő kütyüt.
Ott a telefonom Galaxy S5 hiába vízálló még sosem sikerült kihasználni ezt a tulajdonságát.Esőbe meg nem igazán ismerek aki kint hallgatna zenét
-
carl18
addikt
Oké nincs mit !
örülök hogy végül más is hasonlóan látta a helyzetet!
Hát hiába hangos a boombox nagy hangerőn nekem élvezhetetlen volt a hangja.Én nem vagyok semmilyen gyártó bérence, a hangja alapján ítélem meg az adott terméket
Aiwa meg minden igaz elég kemény lesz 110 Decibelt tud magából kiadni, 6 kilós méretéhez képest az elég durva. Egy kisebb partyt le tud vele bonyolítani az ember, azért az nem semmi. Igazi Boombox
Amúgy ilyen hangszórókat úgy a legjobb ha az ember kirpóbálja, nem mindenkinek jön be a hangja.
A Boombox is inkább a JBL Fannoknak szól, azok bármit meg vesznek mindegy mit dob ki a kínai gyártó JBL márkanév alatt.Szerintem akkor ez lesz az első Aiwa az országba
A Soundbook kettő meg már túl nagy és túl nehéz asszem 16 kg körül van a súlya
+ az a 120 decibelt súrolja max hangerőn.
-
carl18
addikt
Hát idáig igen, így haladt a fejlődés! De ott a Sony SRS XB40 vs 41 közti különbség. Itt Live Sound a legnagyobb változás meg egy kicsit az külső, de jobb hangot nem igazán hoztak ki belőle.
De ott van az JBL Xtreme vs Xtreme 2 példája is hogy még a második halkabb lett jóval.
Dockin D fine / JBL Extreme/ Sony SRS XB40/41 Jó volna ha ezek szintjén lassan még olcsóbban adnák oda a gyártók.Szerintem lehetne ettől többet is kihozni ezekből a hangszórókból, csak hát akkor nem volna olyan olcsó az előállítási költsége
2016 végén jött amúgy is a Dockin és azóta nem igazán jót hasonló hangszóró.
Jövőre januárba jön ismét az új generáció Sony hangszórón belül, hátha abba már lesz lényeges előrelépés
Meg Maybe JBL Charge 4Igen ha van pénz vehet az ember mindegyikből egyet, a kérdés kihasználja-e. Én például már megszívtam mikor 3 hangszóró volt a nyakamon.
3-ből 1-et használtam a másik kettő a szekrény tetején porfogó voltMeg hát nekem is itt a T6 de sokszor ki se használom, mivel nagyrészt mindig a Hifi megy.
-
carl18
addikt
Nem szokás előre gondolkodni
Az a baj mindegyik hangszóróban szinte van valami hiba.
Tesómék Harman Onyx 3-ja például a kör alak miatt nem hordozható annyira + az akku se egy világ bajnok.
De a hangja nagyon jó valóban.Hát igen manapság mindegyik gyártó a profitra megy, minél olcsóbban dobjanak össze valamit ami nagyjából működik. Hogy 5-15 év múlva az is afrika szemét telepein lesz az nem lényeges, de az ő zsebük hízott.
A német Dockin cég is kínában gyártatja a hangszóróit, még a múltkor kis keresgélés után találtam. Nem emlékszem már hol. Amazon kérdésen között, JBL Bluetooth cuccai is ott készülnek.
TPA 3116
Bár így bluetooth hangszóró téren túl nagy előrelépés nincsen, Mióta megjelent a Dockin D fine és a Doss Sound XL rajtuk kívül aligha van ilyen minőség ilyen áron.
Amik megjelenek és oluv beteszteli őket, hát elég nagy részük elvérzik. -
carl18
addikt
Alzán az XB 40 nincs rossz árba ,35E elég jó vételnek tűnik
[link] -
carl18
addikt
válasz
FireFox1996 #4817 üzenetére
Hát erre jó példa olyanra vadász amit nem hamisítottak, a JBL ilyen téren kilőve azokból jön a másolat mint a cukor!
Sony SRS XB30? XB 20? -
carl18
addikt
válasz
FireFox1996 #4814 üzenetére
Kerüld távolról, egy fillért se ér a bőre. Inkább vegyél használtan valamit minőségi gyártótól
-
carl18
addikt
Hát khmm.. Szerintem egy bluetooth hangszóró vagy legyen akár milyen. Ha már minőségi gyárból jön ki például, lehetne úgy megtervezve hogy a teljes hangerő se károsítsa. Például hagynak benne 30% tartalékot, de az élet tartalom hosszabb volna. Sajnos manapság a legnagyobb gond hogy a gyártok egyáltalán nem is akarnak túl tartós terméket előállítani.
Ha te veszel valamit és nagyon sokáig bírja működik nálad, akkor nincs okod váltani az újabbra.Néha én is felcsaptam a bluetooth hangszóróimat maxra, de szerintem se tesz neki jót a teljes hangerős használat. Bár a Tronsmart T6 egész jól bírja ahhoz képest kínai.
JBL Extreme 1 olcsó kínai erősítőt szereltek bele https://www.youtube.com/watch?v=3P3qCJol1rM
TPA 3116Azért nagy részt itt az is a probléma hogy egyáltalán nem hosszú távra terveznek egy bluetooth hangszórót.
A kifutott szériák nagy része, 2013-as 2014- 2015 nagy része már a polcon pontyásodik mert tönkre ment. -
carl18
addikt
Teljesen egyetértek
Én nekem se úgy lett le egy hangszóró hangja mint oluv videójában.
Élőben az igazi valamit kipróbálni
Persze ki indulásnak jó oluv videója, de úgy az igazi ha az ember élőbe ki tudja próbálniEsetleg nincs valakinek Eladó Dockin D fine?
Sajnos amazon rendelés kilőve ezért keresek hátha találok valakit aki el akar adni egyet
-
carl18
addikt
válasz
szabo.csabi #4791 üzenetére
Ez kicsit módosítással megjelent, Tronsmart T6 néven. Nekem is ilyen van jelenleg, Itt a legolcsóbb, de ezen sincs sd kártya olvasó. Azért nem írtam, azt hittem az SD kártya feltétlen szükséges.
[link] -
carl18
addikt
válasz
szabo.csabi #4789 üzenetére
XB 31-en nincs micro sd kimentek. Sajnos elég kevés hangszóró kap micro sd kimenetet, és nagy részük csak bluetoothrol tud zenélni.
Tronsmart Mega, és a Doss Sound XL ez a kettőt ami szól micro sd-ről is jó a hangja is.
Bár a 128 gigás kártyát hogy elkezelik-e vagy felismerik elég nagy kérdőjel.
-
carl18
addikt
Igen teljesen jó, én az Media markba kipróbáltam pár hangszórót. Boombox 60% hangerőig jól szól, fölötte a hangzása elég érdekes lesz. De jónak semmikép se mondanám, a Harmanokat leteszteltem sokkal jobb volt a hangja. Jobbnek éreztem mint a JBL-t, szóval hangzásba én is a Harman Kardon hoznám ki, Go+play jobb hangja mint a Boomboxnak.
Sokan még is veszik a Boomboxot, nagy hangszóró JBL is, és hát mozog a két membrán az oldalán
-
carl18
addikt
Oké nincs mit, remélem tudtam segíteni
Igen nagyon kifutott széria már a XB 30 alig van már belőle sok helyen.
Jöhetne valami új Bestbuy hangszóró a piacra, amit magyarba is árulnak jó áron
Jelenleg inkább a IPX védelem fejlődik, van hozzá raknak egy kis fényt.Tech2 srác Gál Balázs asszem unboxingolt nem rég youtubon egy XB41-et és a Sony is le írta a kis kézőkönyvbe hogy max hangerőn 4 órát bír kb a hangszóró. Szóval a 24 órás űzzem idő kb fél hangerőn lehet reális fények nélkül.
-
carl18
addikt
Üdv, bocs most láttam tényleg kifutott az a széria. Azt hittem még van 30E-ért, 25E-ért esetleg XB 21, az is van olyan jó mint a flip 4 és még olcsóbb is.
-
carl18
addikt
válasz
zolikaDB #4757 üzenetére
Ja vágom
20E alatt nem tudok semmit ami jobb basszust tudna mint a Divoom 500.
Egyedüli Alternatíva a Doss Sound XL, de az 28E a Divoom meg Aquánál 17 most.
Én tavaly nyáron vettem 15E-ért, annyiért megérte újonnan az Aquától16 volt shippingel.
Bár a Doss még nem hallottam, csak az is kapott egy valódi mélyet. -
carl18
addikt
válasz
csaszi72 #4758 üzenetére
Hát nővéremnek Onyx 3 van valóban, jó de sokan nem adnak ki rá 40E forintot + a mérete miatt nem a legkönyebben hordozható.
De az tény hogy a hangja mindenért kárpótolja az embert.
Sokan 20E alatt keresni valamit ami hordozható és jól is szól, esetleg egy kisebb táskába hátizsákba belefér.
Egy Onyx3-at nem rakunk egy hátizsákba is. Unokaöcsémmel csak a buszmegállóba vittük ki, sajnos a kör alakja miatt nincs rajta fogás. + Az akku mérete, és hogy nem víz és por álló.Nekem van Tronsmart T6 és Divoom Onbeat 500 is volt, és a kettőt között hatalmas különbség volt. Basszusba főként, ha valaki olcsón akarja a legjobb hangzást, megéri a +6E felárat a divoom.
A tronsmart nekem csak a hordozhatóság miatt kellet, így azért belefér egy nagyobb zsebbe.
Onbeat 500 1.1 kg volt, én meg meguntam a fél téglákat magammal cipelni. -
carl18
addikt
válasz
zolikaDB #4750 üzenetére
Már nincs meg a Divoom eladtam, de basszusba idáig az volt az ász. 20E alatt nem hiszem találsz olyan ami azonos hangerőn olyan bass tudna. De még a Charge 3-at is megveri basszusba
Onbeat 500 2ND volt, nem az első generáció. Így belegondolva elég jó vétel az is, főleg ha más hangszórókkal össze méri az ember.XB 30-at hallottam és basszusba nem volt valami nagy dúr, amúgy egyik haveromnak adtam el a Divoomot 12E-be
-
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4742 üzenetére
Számít a felépítés, nem tudom van-e külön hálózati módja, vagy csak a hordozhatóságra gondoltak.
Például a Divoom 500 és a Tronsmart T6 is működik töltésről, csak azoknál az a baj hogy akkut tölti és bekapcsolás közben az akkuból is meriti az energiát.
SRS 300, és a Harman Onyx 300-nak meg volt egy külön hálózati módja, és nyugodtan hallgathattál zenét akku t töltötte zene hallgatás közbe is.Utána olvastam és használhatod töltés közben, minden igaz nem jelent neki problémát.
-
carl18
addikt
válasz
kispusi017 #4732 üzenetére
Hát Fekete péntek, meg December környéke mikor le szokták akciózni.
Esetleg ha türelmes vagy és mindenkép akciósan akarod megvenni, napi egyszer nézd fel amazonra, hátha pont akciós.
Néha 1-2 napra év közbe is lenyomják akcióba. 1 évbe max 4X akciós szerintem, ha meg nem akarsz hónapokat várni akkor meg rendelheted most is. -
-
carl18
addikt
válasz
PhaetonV10 #4706 üzenetére
Az a baj egy hangszóró se fog teljes hangerőt 8/10 órát menni. Esetleg veszel egy jobbat, és azon vissza veszed a hangerőt 60/70%-ra.
Mondanám válts XB 40-re de ha a hírek igazad, ugyan akkora az akkuja mint a XB 30-nak.Dockin D fine is csuma hangerőn durván 4 órát megy maximum. Esetleg vadász valami olyanra amiben a kialakítása miatt nagy a hely, aztán házilag bővíted az akkut.
Ez az egy a megoldás a 8/10 óra eléréséhez.
Én nem ismerek olyan hangszórót ami tudja ezt, mindegyik gyártó fél hangerőre írja az üzemidőt.Itt a összehasonlítás XB 30 vs Dockin D fine. Én a House/Dance zenével szoktam, ott kijön a basszus különbség. És Maximum volume, mivel neked ez is számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest