Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damonhill
csendes tag
Elvileg 40 watt magas hangnyomással. A tesztek alapján ezt tudhatja is. Baromi nehéz olyat találni amiben" minden " benne van amit szerettem volna. Ha mégis benne volt ,akkor vagy nem volt benne akkumlátor vagy borzasztó drága volt. Próbáltam wifiseket is, de aztán arról letettem. Olyat szerettem volna ami jóval hangosabb mint a Divoom, mert hasonló hangerőnek nem sok értelme lett volna újra. Ez mondjuk két kiló, nem az az ultra de hordozható kategória :-) De a puding próbája az evés, majd akkor kiderül mit tud :-) . .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest