- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damonhill
csendes tag
Dicséretes a próbálkozás Carl18
. Nehogy majd a Harmannal vagy a Bose- val valami szabadalmi vitád legyen a végén
. Láttam a Dockin oldalán hogy a d fine- nak kijött egy update- olt változata erősebb akkumlátorral, apx- es bluetooth-tal . na meg sztereoba lehet kettőt kötni. Csak picit drága. Nekem is közben megjött a második Energy Music 9 hangfalam. Sztereoba kapcsolva őket,teljesen megnyílik a hangtér. Sokkal élvezhetőbb az egész történet. Nem tudom a mega 2 x 40 wattja sztereo módban mit tud, de ez már így rendesen hangos :-) . Sokat agyaltam hogy megérte - e erre a történetre kiadni 55 ezer magyar forintot, de már nem bánom
Az ajándékba kapott kistesó 5- ös sorszámmal meg végülis nem rossz, persze ha nem a nagytesó után hallgatod
. Ez simán hordozható,kb. a fele a Divoom 500- asomnak, kb . nyolcada mint a nagytestvére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nehogy majd a Harmannal vagy a Bose- val valami szabadalmi vitád legyen a végén