Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damonhill
csendes tag
Dicséretes a próbálkozás Carl18
. Nehogy majd a Harmannal vagy a Bose- val valami szabadalmi vitád legyen a végén
. Láttam a Dockin oldalán hogy a d fine- nak kijött egy update- olt változata erősebb akkumlátorral, apx- es bluetooth-tal . na meg sztereoba lehet kettőt kötni. Csak picit drága. Nekem is közben megjött a második Energy Music 9 hangfalam. Sztereoba kapcsolva őket,teljesen megnyílik a hangtér. Sokkal élvezhetőbb az egész történet. Nem tudom a mega 2 x 40 wattja sztereo módban mit tud, de ez már így rendesen hangos :-) . Sokat agyaltam hogy megérte - e erre a történetre kiadni 55 ezer magyar forintot, de már nem bánom
Az ajándékba kapott kistesó 5- ös sorszámmal meg végülis nem rossz, persze ha nem a nagytesó után hallgatod
. Ez simán hordozható,kb. a fele a Divoom 500- asomnak, kb . nyolcada mint a nagytestvére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Nehogy majd a Harmannal vagy a Bose- val valami szabadalmi vitád legyen a végén