Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damonhill
csendes tag
Dicséretes a próbálkozás Carl18
. Nehogy majd a Harmannal vagy a Bose- val valami szabadalmi vitád legyen a végén
. Láttam a Dockin oldalán hogy a d fine- nak kijött egy update- olt változata erősebb akkumlátorral, apx- es bluetooth-tal . na meg sztereoba lehet kettőt kötni. Csak picit drága. Nekem is közben megjött a második Energy Music 9 hangfalam. Sztereoba kapcsolva őket,teljesen megnyílik a hangtér. Sokkal élvezhetőbb az egész történet. Nem tudom a mega 2 x 40 wattja sztereo módban mit tud, de ez már így rendesen hangos :-) . Sokat agyaltam hogy megérte - e erre a történetre kiadni 55 ezer magyar forintot, de már nem bánom
Az ajándékba kapott kistesó 5- ös sorszámmal meg végülis nem rossz, persze ha nem a nagytesó után hallgatod
. Ez simán hordozható,kb. a fele a Divoom 500- asomnak, kb . nyolcada mint a nagytestvére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hálózati / IP kamera
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest