- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #5142 üzenetére
Na grat hozzá jó választás!
Kicsit nagyon és nehezebb mint a XB30 de azért hangba is oda veri..
A többihez hozzá szólva, hát nem tudom én még nem hallottam ezt a Denon Envaya 250-et de nekem a szemembe nem ér meg 70E forintot. Azért ebből a pénzből az ember elég komolyabb kap a szobájába, igaz az nem hordozható de akkor is.
Talán még egy Harman Go play mini megérheti de az egy egy hifit is képes kiváltani a hangjával.
8 Hónapja van nálam a Tronsmart T6 és elég jól bírja még, kondi terembe is ezt viszem magammal
Bár lassan lehet ki kéne valami mást is próbálnom, kicsit meguntam már a hangját
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest